bywalec.hoteli 28.10.20, 17:42 jak w temacie: tvn24.pl/biznes/dlafirm/koronawirus-kontrole-w-firmach-ktore-skorzystaly-z-tarczy-antykryzysowej-4734104 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ggrruu Re: tarcza antykryzysowa - komu teraz ciepło? 28.10.20, 18:05 Spodziewam się kontroli, ale nie mam powodu do obaw, bo wszystkie oświadczenia były prawdziwe. Kontrolę ZUS też kiedyś przeszłam, trochę upierdliwe, ale nic strasznego, jak się nie łamie prawa i nie ma bajzlu w papierach. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: tarcza antykryzysowa - komu teraz ciepło? 28.10.20, 20:36 a ci co deklarowali straty, dostali wsparcie a strat nie było? Odpowiedz Link Zgłoś
ggrruu Re: tarcza antykryzysowa - komu teraz ciepło? 28.10.20, 20:47 To jacys idioci, nie wiem, kto by tak zrobił jak przy jpk wszystko jest od razu widoczne. Raczej głębsze kombinacje u tych, którzy mają na przykład bardzo dużo spółek albo jak na forum przeczytałam niefakturowanie tego co się robi przez jakiś czas Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: tarcza antykryzysowa - komu teraz ciepło? 28.10.20, 20:56 jakieś manipulacje z fakturami przesuwanie na kolejny miesiąc np Odpowiedz Link Zgłoś
ggrruu Re: tarcza antykryzysowa - komu teraz ciepło? 28.10.20, 21:00 To chyba w firmach Janusz i szwagrowie Odpowiedz Link Zgłoś
morekac Re: tarcza antykryzysowa - komu teraz ciepło? 28.10.20, 23:01 Niektórych rzeczy nie fakturuje się co miesiąc, tylko jak się je skończy. Odpowiedz Link Zgłoś
ggrruu Re: tarcza antykryzysowa - komu teraz ciepło? 28.10.20, 23:12 Wiadomo. Podejrzewam, że po prostu chodzi o Januszexy, w których masz od dawna powiedzmy dla klienta 2000 miesięcznie, a nagle przez 4 miesiące zero i po czterech miesiącach faktura na 8000. Myślę, że na to są nastawione algorytmy do kontroli. Bo to, że się nie fakturuje każdego klienta raz w miesiącu to logiczne Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: tarcza antykryzysowa - komu teraz ciepło? 28.10.20, 23:48 Taki z ciebie programista jak ze mnie Julia Roberts. Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama