gaskama 28.10.20, 19:32 FASZYZMOWI!!!! Pierwszy news w Dzienniku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
milva24 Re: Polacy jednoczą się przeciwko lewackiemu 28.10.20, 19:33 Bosskie szczególnie sondaże na to wskazują Odpowiedz Link Zgłoś
morekac Re: Polacy jednoczą się przeciwko lewackiemu 28.10.20, 21:10 Tak, podobno zaliczyli tąpnięcie w sondażach. Któż mógłby się tego spodziewać poza jasnowidzem Jackowskim? Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Polacy jednoczą się przeciwko lewackiemu 28.10.20, 21:24 Oni mają swoje....podali ze w Łodzi było góra 100 osób...kurła 30 tysiecy szło. Byłam widziałam...kuśtykałam!! Odpowiedz Link Zgłoś
potworia116 Re: Polacy jednoczą się przeciwko lewackiemu 28.10.20, 19:50 Coraz lepiej. Jutro będzie faszystowski terror. Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: Polacy jednoczą się przeciwko lewackiemu 28.10.20, 19:53 A wiadomo, że z faszyzmem trzeba walczyć. Każdy Polak patriota powinien ruszyć do czynnej walki z FASZYZMEM. Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: Polacy jednoczą się przeciwko lewackiemu 28.10.20, 20:58 Weź ich nie podpuszczaj, bo się chłopaki-nieboraki pozabijają nawzajem. Odpowiedz Link Zgłoś
anika772 Re: Polacy jednoczą się przeciwko lewackiemu 28.10.20, 20:00 Te kilkanaście % które popiera wyrok "trybunału konstytucyjnego". Wow. Wypierdalać. Ps. Gdzie tiszeńka? Coś nie widać ostatnio. Odpowiedz Link Zgłoś
redwineiswhatilike Re: Polacy jednoczą się przeciwko lewackiemu 28.10.20, 20:01 Też czekam i tęsknię. Tiszantul Mateusz wracaj Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: Polacy jednoczą się przeciwko lewackiemu 28.10.20, 20:17 redwineiswhatilike napisał(a): > Też czekam i tęsknię. Tiszantul Mateusz wracaj Dziewczyny, was to trudno zadowolić! „Wypierdolili”, a wy chcecie żeby wracali?🙈🤣🤣😅 Odpowiedz Link Zgłoś
malia Re: Polacy jednoczą się przeciwko lewackiemu 28.10.20, 20:19 A dotrwałaś do oskarżeń o kanibalizm ??? Odpowiedz Link Zgłoś
hungaria Re: Polacy jednoczą się przeciwko lewackiemu 28.10.20, 20:21 W zwiazku z czym to bylo? Niezle piguly tam musza lykac. Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: Polacy jednoczą się przeciwko lewackiemu 28.10.20, 21:00 malia napisała: > A dotrwałaś do oskarżeń o kanibalizm ??? Kogo znowu zjadłyśmy? Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: Polacy jednoczą się przeciwko lewackiemu 28.10.20, 21:15 😳 nieeeeee trzeba było nie zmieniać programu! Odpowiedz Link Zgłoś
morekac Re: Polacy jednoczą się przeciwko lewackiemu 28.10.20, 21:33 Musi jakiego biskupa. Ewentualnie dzieciątko nienarodzone jakieś. Co oni biorą? To musi być naprawdę mocne. Odpowiedz Link Zgłoś
lodomeria Re: Polacy jednoczą się przeciwko lewackiemu 28.10.20, 21:39 Jak jesteśmy weganami/wegetarianami to źle. Jak zjadamy dzieci też nieddobrze... Odpowiedz Link Zgłoś
trampki-w-kwiatki Re: Polacy jednoczą się przeciwko lewackiemu 28.10.20, 22:17 Było, było. Jakąś laskę pokazali, która pakeczkami do sushi wcina abortowany płód, że niby takie właśnie są te kobiety, które wyszły na ulicę. Odpowiedz Link Zgłoś
malia Re: Polacy jednoczą się przeciwko lewackiemu 28.10.20, 22:23 Tak powiedziano, że to podżeganie do kanibalizmu Mam hasło na transparent - Jarosław, wypi...alaj, bo cię zjemy Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Polacy jednoczą się przeciwko lewackiemu 28.10.20, 22:28 Czekaj... co? Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Polacy jednoczą się przeciwko lewackiemu 28.10.20, 20:26 Niech się ugryzą. PiS już tęskni za kodziarzami. Ale zrobił wielką rzecz: dał młodym kobietom siłę. A dokładniej - obudził siłę, która w nich drzemała, często stłamszona obracała się przeciwko nim samym, stąd tyle depresji. A teraz się odmieniło. Brawo Kaczor! Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama