beneficia 28.10.20, 20:55 To podobno najwięcej w Polsce (podsłuchane w autobusie, nie sprawdzałam). Ogólnie było spoko, chociaż zdarzył się incydent z kibolami. Jak u Was? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zazou123 Re: We Wrocławiu 65 000 protestujących :) 28.10.20, 20:56 A ci kibole byli czy to tylko panika (pod Asp)? Odpowiedz Link Zgłoś
beneficia Re: We Wrocławiu 65 000 protestujących :) 28.10.20, 21:14 Akurat tam byłam (jak zaczęli na mnie wbiegać ludzie z okrzykami "kibole", to na wszelki wypadek jednak zaszłam na bok), zaraz przyjechała policja a potem skierowali marsz na plac Grunwaldzki. Jakaś kobieta opowiadała, że widziała jak dziewczyny będące z tymi kibolami złapały się w krąg za ręce usiłując zablokować ludzi. Na szczęście większej zadymy nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
asdfg2018 Re: We Wrocławiu 65 000 protestujących :) 28.10.20, 20:57 Podobno nawet Kraśnik ruszył , zrehabilitowali się .... warszawa.wyborcza.pl/warszawa/7,54420,26447920,nuncjatura-apostolska-reaguje-po-protestach-przeciw-zakazowi.html Odpowiedz Link Zgłoś
terazkasia Re: We Wrocławiu 65 000 protestujących :) 28.10.20, 21:24 Byłam, faktycznie tłumy były, po prostu pochód jakby nie miał końca. A za nimi auta, bezustannie trąbiace. Super atmosfera! Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: We Wrocławiu 65 000 protestujących :) 28.10.20, 21:27 U nas mała mieścina - mały protest. Ale było ok. Spokojnie. Obrońcy kościoła byli niepocieszeni, że zostali całkiem zignorowani... Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: We Wrocławiu 65 000 protestujących :) 28.10.20, 21:38 To by było strasznie dużo, ale kto wie. Utknęłam w aucie na Kazimierza i widziałam pochód od początku do końca - ludzie szli przez ponad godzinę. A dzisiaj we Wrocku było 7 różnych manifestacji Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama