banicazarbuzem 30.10.20, 15:31 2 dni czułam się bardzo dobrze, od wczoraj lekkie duszności, rano zabrało mnie pogotowie, wyniki testu może będą jutro po 23 😂 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piataziuta Re: Pozdrawiam że szpitala 🤔 30.10.20, 15:34 dlaczego zabrało cię pogotowie? zdrowia! Odpowiedz Link Zgłoś
banicazarbuzem Re: Pozdrawiam że szpitala 🤔 30.10.20, 15:42 Z silnymi dusznościami Odpowiedz Link Zgłoś
nuclearwinter Re: Pozdrawiam że szpitala 🤔 30.10.20, 18:07 To silne te duszności czy lekkie? Odpowiedz Link Zgłoś
hummorek Re: Pozdrawiam że szpitala 🤔 30.10.20, 18:14 Nie wie jak się przelogować, żeby odpowiedzieć 😜 Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Pozdrawiam że szpitala 🤔 31.10.20, 19:15 Skąd wiedziałaś, że to JUŻ czas na szpital, w związku z dusznościami. Mierzyłaś saturację, czy intuicyjnie? Odpowiedz Link Zgłoś
kryzys_wieku_sredniego Re: Pozdrawiam że szpitala 🤔 30.10.20, 15:48 Po co w szpitalu jesteś? Umierasz? Zajmujesz łóżko? Odpowiedz Link Zgłoś
kryzys_wieku_sredniego Re: Pozdrawiam że szpitala 🤔 30.10.20, 15:49 Aaaa duszności. Mój kolega depresji się nabawił, jak go na 14 dni zamknęli, tylko kibel - łóżko, spacerniaka nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
dziennikaktywnosci Re: Pozdrawiam że szpitala 🤔 30.10.20, 17:22 kryzys_wieku_sredniego napisał(a): > Mój kolega depresji się nabawił, jak go na 14 dni zamknęli, tylko kibel - łóżko > , spacerniaka nie ma. 😏 Współczuję. Moja koleżanka 2 miesiące leżała w izolatce na gruxluce. Rodzinę tylko przez szybę widziała. Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re: Pozdrawiam że szpitala 🤔 30.10.20, 22:45 A mój kolega mial pozytywny test, spędził 18 dni w karcerze, nawet okna nie było wolno mu otworzyć, po czym dowiedział się, że Korony nigdy nie miał, nie ma przeciwciał, padł ofiarą fałszywego testu i siedział za niewinność. Odpowiedz Link Zgłoś
karme-lowa Re: Pozdrawiam że szpitala 🤔 30.10.20, 15:54 kryzys_wieku_sredniego napisał(a): > Po co w szpitalu jesteś? > Umierasz? Zajmujesz łóżko? Uważasz, że w dzisiejszych czasach pogotowie od tak sobie zabrałoby ją do szpitala? Nie sądzę. Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Pozdrawiam że szpitala 🤔 30.10.20, 16:07 Zdrowia zycze. Jak bedziesz miec sile, napisz cos o szpitalu etc. Taki inside report zawsze interesujacy. Good luck. Cheers. Odpowiedz Link Zgłoś
milupaa Re: Pozdrawiam że szpitala 🤔 30.10.20, 16:15 Ale humor coś dopisuje Dużo zdrowia i tak, napisz jak to wygląda od środka. Odpowiedz Link Zgłoś
pulcino3 Re: Pozdrawiam że szpitala 🤔 30.10.20, 16:50 Jaką masz saturację? U nas było 90% ciśnienie 160/100 i wypuścili po zbadaniu do domu, nie ma miejsc w szpitalu. Także szczesciara jesteś, albo jesteś w województwie gdzie mają jeszxze zapas łóżek 😉 zdrówka 🌹 Odpowiedz Link Zgłoś
malia Re: Pozdrawiam że szpitala 🤔 30.10.20, 18:06 Oj kasiukasiu, już drugi raz dzisiaj, tylko wcześniej z jeszcze innego innego nicka Odpowiedz Link Zgłoś
panna.nasturcja Re: Pozdrawiam że szpitala 🤔 30.10.20, 18:09 Trzeci. Z trzeciego nicka. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Pozdrawiam że szpitala 🤔 30.10.20, 18:11 Loverstobe, nieznajomacośtam i Banica. Nieźle jak na 1 dzień Odpowiedz Link Zgłoś
ginger.ale Re: Pozdrawiam że szpitala 🤔 30.10.20, 19:10 Może z objawów ma też oczopląs. Odpowiedz Link Zgłoś
agrypina6 Re: Pozdrawiam że szpitala 🤔 30.10.20, 17:27 Skoro cie wypuścili ze szpitala to zagrożenia życia nie było. No dla wszystkich miejsc nie będzie. Taki klimat. Odpowiedz Link Zgłoś
hummorek Re: Pozdrawiam że szpitala 🤔 30.10.20, 17:47 Loginy Ci się pozajączkowały. Odpowiedz Link Zgłoś
mava Re: Pozdrawiam że szpitala 🤔 30.10.20, 17:39 nie jest źle skoro masz siłe gadac na forum Odpowiedz Link Zgłoś
malia Re: Pozdrawiam że szpitala 🤔 30.10.20, 18:07 pod trzema nickami. Może w szpitalu jest tylko w jednym wcieleniu, a reszta zdrowa Odpowiedz Link Zgłoś
banicazarbuzem Re: Pozdrawiam że szpitala 🤔 30.10.20, 18:11 O mnie piszecie? Mam jeden nick i jestem w szpitalu. Teraz, po tlenie, mam siłę pisać, wcześniej było bardzo źle. Odpowiedz Link Zgłoś
azalee Re: Pozdrawiam że szpitala 🤔 30.10.20, 18:13 Podobno dusznosci byly lekkie Odpowiedz Link Zgłoś
mia_mia Re: Pozdrawiam że szpitala 🤔 30.10.20, 18:14 Nie bałaś się jechać do szpitala Covidowego bez potwierdzonego testu? Odpowiedz Link Zgłoś
madami Re: Pozdrawiam że szpitala 🤔 30.10.20, 18:11 to miało pokazać jaka ta choroba jest straszna Odpowiedz Link Zgłoś
azalee Re: Pozdrawiam że szpitala 🤔 30.10.20, 18:12 A moze z powodu braku miejsc w szpitalu siedza we trzy na jednym lozku i pisza z jednego telefonu Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Pozdrawiam że szpitala 🤔 30.10.20, 18:23 Tak. To jest wyjaśnienie!! Kasia, Banica i nieznajoma piszą jednocześnie o covid, aborcji i sąsiedzie- pedofilu. Spod tlenu Odpowiedz Link Zgłoś
elinborg Re: Pozdrawiam że szpitala 🤔 30.10.20, 18:28 To przez ten tlen. Dosypali czegoś i ruszyło niekontrolowane klonowanie Odpowiedz Link Zgłoś
mia_mia Re: Pozdrawiam że szpitala 🤔 30.10.20, 18:12 Ale jakoś Cię leczą, wspomagają czy jesteś w szpitalu profilaktycznie? Odpowiedz Link Zgłoś
joanna05 Re: Pozdrawiam że szpitala 🤔 30.10.20, 18:24 mia_mia napisał(a): > Ale jakoś Cię leczą, wspomagają czy jesteś w szpitalu profilaktycznie? Daj spokój. To ściema jest. Nikt nie pisałby po dusznościach, z covidowego szpitala, na forum. Ktoś sobie robi jaja naszym kosztem. Odpowiedz Link Zgłoś
banicazarbuzem Re: Pozdrawiam że szpitala 🤔 31.10.20, 03:48 Miałam wymaz na test, prześwietlenie klatki, doaja wsxatkim jakiś antybiotyk dożylnie, tlen na zawołanie. Ot rana kolejne procedury i badania ale to już rano bedą informacjem Ci co zaglądali do mojego wątku o lekach wiedzą o chodzi, reta rozumieć nie musi 🤷♀️ Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Pozdrawiam że szpitala 🤔 31.10.20, 07:48 Czyli gripex jednak nie pomógł? Odpowiedz Link Zgłoś
banicazarbuzem Re: Pozdrawiam że szpitala 🤔 31.10.20, 10:04 I pomógł i nie pomógł. Pomógł bo 2 dni funkcjonowałam zupełnie normalnie. A duszności pojawiły się nagle.. Nie wiem co by było gdybym nie brała tych suplementów Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Pozdrawiam że szpitala 🤔 30.10.20, 18:19 nie jestem pewien czy chora osoba może sensownie pozdrawiać. może najpierw wylecz siebie przed pozdrawianiem? Odpowiedz Link Zgłoś
banicazarbuzem Re: Pozdrawiam że szpitala 🤔 30.10.20, 18:32 Dobrze się bawicie? Widzę że nie ma sensu wyjaśnić, ale ok. Od wczoraj miałam lekkie duszności, dzisiaj były tak silne ze zabrało mnie pogotowie. Tak jestem w szpitalu, po podaniu tlenu jest dużo lepiej. I nie, nie mam kilku nicków tylko ten jeden. O swojej satuarcji nic nie pisałam.. Odpowiedz Link Zgłoś
kyrelime Re: Pozdrawiam że szpitala 🤔 30.10.20, 20:15 Kurcze, a może to kasiakasia specjalnie wchodzi w wątku i się wypowiada, jakby były jej? Bo to już któryś wątek, gdzie zdarza się to samo jednego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
milupaa Re: Pozdrawiam że szpitala 🤔 31.10.20, 00:30 Albo Banica ściemnia bo jej głupio. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Pozdrawiam że szpitala 🤔 30.10.20, 21:50 nie, zdrowia życzymy, trzymaj się. Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama