nangaparbat3 31.10.20, 08:50 Jakie obowiązują teraz ograniczenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anika772 Re: nie nadążam za przepisami - pogrzeb 31.10.20, 09:24 Nanga mam nadzieję, że pytasz z ciekawości, a nie z potrzeby? Chyba pytałabym zakład pogrzebowy, na pewno są zorientowani. Odpowiedz Link Zgłoś
bramstenga Re: nie nadążam za przepisami - pogrzeb 31.10.20, 10:20 Niestety przerobione praktycznie (3 tyg. temu, strefa czerwona). Na pogrzeb nie zapraszasz, tylko o nim informujesz. Na cmentarz (jeśli jest otwarty) może wejść każdy. W moim przypadku (osoba z najbliższej rodziny) było zdecydowanie ponad 100 osób, nikt nie interweniował (bo niby kto i jak miałby to robić?). Odpowiedz Link Zgłoś
qwirkle Re: nie nadążam za przepisami - pogrzeb 31.10.20, 11:57 O, to prezio będzie pełnił obowiązki 1.11. 2020. Zobaczycie. Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw Re: nie nadążam za przepisami - pogrzeb 31.10.20, 12:56 qwirkle napisał(a): > O, to prezio będzie pełnił obowiązki 1.11. 2020. Zobaczycie. Jestem tego pewna. Odpowiedz Link Zgłoś
panna.nasturcja Re: nie nadążam za przepisami - pogrzeb 31.10.20, 13:12 5 osób nie licząc księdza lub innej osoby odpowiadającej za ceremonie. Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: nie nadążam za przepisami - pogrzeb 31.10.20, 13:59 Bardzo Wam dziękuję, nie jestem organizatorką, ale to ktoś z bliskiej rodziny i rodzina się zjedzie chyba, boję się o mamę, na szczęście właśnie powiedziała, ze nie idzie. Ufff.... Odpowiedz Link Zgłoś
igge Re: nie nadążam za przepisami - pogrzeb 02.11.20, 00:22 Te 5 osób max to chyba niedawno wprowadzili???? Ostatni pogrzeb bliskiej osoby był 20 listopada. Seniorzy bali się wirusa. Przyszła tylko najbliższa rodzina mniej więcej 14 osób wliczając księdza. Wszyscy maski, co druga ławka zajęta. Odległości zachowane. Żadnego ściskania i to było przykre. Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama