molik28 31.10.20, 16:37 Poszukuję na prezent. Najlepiej tak ok 300 pln. Ktoś coś może polecić. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
buldog2 Re: Czajnik z regulacją temperatury 31.10.20, 16:46 Nie pokazują prawidłowo temperatury (mają źle umieszczony, "spóźniony" czujnik). Miałem dwa, sprawdzałem trzy, nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
violent_green Re: Czajnik z regulacją temperatury 31.10.20, 17:06 Ja kupiłam sobie miesiąc temu szklano-stalowy z Duki i na razie jestem bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
ewenny58 Re: Czajnik z regulacją temperatury 31.10.20, 19:40 ja mam taki model, tylko czarny www.ceneo.pl/54569090#tab=reviews_scroll ELECTROLUXA kupiłam go dwa lata temu cichy,szybko gotowe wodę, łatwo się ustawia temperaturę i jest ładny teraz wcześniej przegotowaną wodę, pozostawioną w czajniku, podgrzewam tylko do 70oC i herbata w kubku jest gorąca jeżeli potrzeba wodę podgrzać do 50oC, to ustawiam na 50oC i taką wodę mam w czajniku, nie muszę jej studzić polecam Odpowiedz Link Zgłoś
b-b1 Re: Czajnik z regulacją temperatury 31.10.20, 19:47 Mam Siemensa od kilku lat- jak na razie niezawodny. Odpowiedz Link Zgłoś
mama0208 Re: Czajnik z regulacją temperatury 31.10.20, 19:55 Ja miałam taki z elektroluxa srebrny i musiałam reklamować bo przeciekał. Dostałam nowy który też przecieka i raczej nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
mmoni Re: Czajnik z regulacją temperatury 31.10.20, 20:04 Ja mam Russella Hobbsa już od wielu lat. Trochę jest głośny, nie wiem, czy to ze starości, czy zawsze tak miał. W każdym razie polecam. Nie polecam natomiast Zelmera (oddałam po tygodniu, bo śmierdział plastykiem) i Philipsa (raz naprawiany, bo przeciekał, drugi raz rozszczelnił się dwa dni po upływie gwarancji). Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama