mallard 31.10.20, 21:16 Wraca człowiek naharowany i pod własnym domem nie ma gdzie zaparkować! A połowa to "obce" rejestracje. Jeszcze tylko brakuje, żeby w moim łóżku ktoś spał, kurde! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mika_p Re: No żesz jasny gwint! 31.10.20, 21:17 I żeby ci owsiankę zjadł! Pociesz się, że Złotowłose sypiają tylko w idealnych łóżeczkach, nie za długich, nie za krótkich Odpowiedz Link Zgłoś
mallard Re: No żesz jasny gwint! 31.10.20, 21:20 mika_p napisała: > I żeby ci owsiankę zjadł! Tego bym już nie przeżył. 🙃 Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: No żesz jasny gwint! 31.10.20, 21:23 Wnuczki przyjechały, czy to jakies naprawdę obce auta? Odpowiedz Link Zgłoś
mallard Re: No żesz jasny gwint! 31.10.20, 21:49 mika_p napisała: > Wnuczki przyjechały, czy to jakies naprawdę obce auta? > Obce. Kartuzy, Pruszcz, - w sumie wolno im, ale gul skacze. 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
laruara Re: No żesz jasny gwint! 31.10.20, 21:27 Znam ten ból. Jakiś czas temu gdy wracałam po 10 czy12 godzinach pracy i nie miałam gdzie auta wcisnąć, to płakać mi się chciało. Teraz mam luzik, bo parkuję w godzinach, gdy są miejsca. Ale uraz do opuszczania miejsca parkingowego po 16.00 mam do dziś. Odpowiedz Link Zgłoś
ga-ti Re: No żesz jasny gwint! 31.10.20, 21:27 Znaczy, masz gości? Czy u sąsiadów imprezka halloweenowa? Ps. w tym roku halloweenowa cisza na forum, ja sobie piję piwko i zjadam, chrupki duszki no i świeczkę w dyni zapaliłam. Odpowiedz Link Zgłoś
zazou1980 Re: No żesz jasny gwint! 31.10.20, 21:28 U nas pod blokiem od zawsze bylo nayebane autami, ale od dwoch miesiecy mamy strefe platnego parkowania pod blokiem i jak reka odjal. Nagle ponad polowa miejsc pusta, zawsze jest gdzie zaparkowac. tvpwarszawa pluje co drugi dzien w swoich wiadomosciach na ratusz za te strefy. Ja bardzo polecam... Odpowiedz Link Zgłoś
mallard Re: No żesz jasny gwint! 31.10.20, 21:50 bywalec.hoteli napisał: > A kapcie nie są ciepłe? No teraz to żeś mnie przestraszył. Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama