pani_tau 02.11.20, 14:38 ...kablem (bez kabla raczej nie ruszy, bo laptop mam wyżej niż stanowisko dla myszki)? Pomocy... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
feiticeira Re: Czy istnieje myszka bezklikowa ze zwijanym... 02.11.20, 15:07 To nie powinno mieć znaczenia, regularnie trzymam laptop na kolanach a myszkę mam np na łóżku i nie mam problemów z łącznością myszka-komp Odpowiedz Link Zgłoś
pani_tau Re: Czy istnieje myszka bezklikowa ze zwijanym... 02.11.20, 15:17 Poważnie? Myślałam, że różnica poziomów będzie oznaczała "gubienie się" myszki. Ja tak właśnie siedzę - laptop mam na podstawie, tę na kolanach a myszkę na podłokietniku. Notabene jakby mi ktoś kiedyś powiedział, że tak będzie mi najwygodniej to bym się popukala w czoło a tu proszę... Odpowiedz Link Zgłoś
feiticeira Re: Czy istnieje myszka bezklikowa ze zwijanym... 02.11.20, 15:32 Nic takiego się nie dzieje, a bywa, że leżę przy otwartym oknie i dłonie marzną więc myszka jest pod kołdrą Odpowiedz Link Zgłoś
enigma81 Re: Czy istnieje myszka bezklikowa ze zwijanym... 02.11.20, 15:45 Mam tak samo Wszystko działa jak należy. Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Czy istnieje myszka bezklikowa ze zwijanym... 02.11.20, 15:12 Trackball? Odpowiedz Link Zgłoś
berdebul Re: Czy istnieje myszka bezklikowa ze zwijanym... 02.11.20, 15:39 Najlepszy. I dobry dla nadgarstka. Odpowiedz Link Zgłoś
pani_tau Re: Czy istnieje myszka bezklikowa ze zwijanym... 02.11.20, 17:29 Ło matko, ja żem niezwyczajna do taki roboty... Odpowiedz Link Zgłoś
bo1 Re: Czy istnieje myszka bezklikowa ze zwijanym... 02.11.20, 18:06 pani_tau napisał(a): > (bez kabla raczej nie ruszy, bo laptop mam wyżej niż stanowisko dla m > yszki)? Ruszy, ruszy. Właśnie zrobiłam test. Laptop został na stole, a mysz położyłam na krześle, czyli sporo niżej. Działa. A teraz położyłam mysz na podłodze. Śmiga jak złoto (bezprzewodowy logitech - wprawdzie klikowa, ale bardzo cicha). Odpowiedz Link Zgłoś
pani_tau Re: Czy istnieje myszka bezklikowa ze zwijanym... 02.11.20, 18:11 Już się napalilam kiedy dotarło do mnie, że bez kabla jak mi rąbnie z tego podłokietnika na panele to nie będzie dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
feiticeira Re: Czy istnieje myszka bezklikowa ze zwijanym... 02.11.20, 19:21 Tym też bym się nie przejmowała, moja nie raz spadła z lozka na parkiet - bez strat po żadnej ze stron. Odpowiedz Link Zgłoś
bertie Re: Czy istnieje myszka bezklikowa ze zwijanym... 02.11.20, 20:12 Moja spada regularnie, też na panele. Oprócz tego, że trzeba się po nią schylić zamiast pociągnąć na ogon, strat nie ma. No i jak w sąsiedztwie jest mąż, to zwykle słyszę oburzony komentarz, jak tak mogę biednego gryzonia maltretować . Odpowiedz Link Zgłoś
pani_tau Re: Czy istnieje myszka bezklikowa ze zwijanym... 02.11.20, 21:12 No to dobra, kupuję bezklikowa i bezprzewodowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama