karme-lowa 03.11.20, 20:43 Dziś dostałam blokadę ze sterydu na bolący odcinek szyjny. Za ok 2 tyg powtórka. Tylko ja się dziwnie czuję. Mdli mnie i kręci mi się w głowie. Jestem jakaś "ospała". Możliwe że to od tej blokady? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pade Re: Zdrowtnie - blokada ze sterydu. 03.11.20, 21:01 Możliwe. Ja dostałam takiej palpitacji serca po blokadzie, że już nigdy nie pozwolę sobie tego podać. Bolało dalej a na dodatek strachu się najadłam. Odpowiedz Link Zgłoś
karme-lowa Re: Zdrowtnie - blokada ze sterydu. 03.11.20, 21:04 No serce też jakoś szybciej bije🙄. Odpowiedz Link Zgłoś
karme-lowa Re: Zdrowtnie - blokada ze sterydu. 03.11.20, 21:11 pade napisała: > Spokojnie, przejdzie 😘 Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Zdrowtnie - blokada ze sterydu. 03.11.20, 21:15 Ja po takiej blokadzie w okolicach łopatki dostałam takich zawrotów głowy i szumów w uszach, że o mało nie zemdlałam. Na szczęście byłam już w domu. Też nie dam sobie już czegoś takiego wstrzyknąć, tym bardziej, że guano na ból pomogło. Odpowiedz Link Zgłoś
karme-lowa Re: Zdrowtnie - blokada ze sterydu. 03.11.20, 21:19 snakelilith napisała: > Ja po takiej blokadzie w okolicach łopatki dostałam takich zawrotów głowy i szu > mów w uszach, że o mało nie zemdlałam. Na szczęście byłam już w domu. Też nie d > am sobie już czegoś takiego wstrzyknąć, tym bardziej, że guano na ból pomogło. Ja dostałam obok obojczyka. Mam nadzieję, że mi to pomoże na "postrzały" w szyi. Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Zdrowtnie - blokada ze sterydu. 03.11.20, 21:20 Nie lepszy fizjo? Wiem, kuźwa, covid Odpowiedz Link Zgłoś
karme-lowa Re: Zdrowtnie - blokada ze sterydu. 03.11.20, 21:22 pade napisała: > Nie lepszy fizjo? > Wiem, kuźwa, covid Też mam zapisane ćwiczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
malia Re: Zdrowtnie - blokada ze sterydu. 03.11.20, 21:37 Miałam blokadę w staw barkowy, nie pomogło wcale, czułam się dziwacznie i było mi niedobrze, choć lekarz twierdził, że to niemożliwe, że to od blokady Odpowiedz Link Zgłoś
karme-lowa Re: Zdrowtnie - blokada ze sterydu. 03.11.20, 21:54 malia napisała: > Miałam blokadę w staw barkowy, nie pomogło wcale, czułam się dziwacznie i było > mi niedobrze, choć lekarz twierdził, że to niemożliwe, że to od blokady Ani nie mów. Zaraz będę wymiotować i głowę mi rozwala. Za to mojej mamie nic nie było i blokada pomogła. Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama