tanebo001 06.11.20, 07:00 www.onet.pl/informacje/onetwarszawa/warszawa-ordo-iuris-walczy-o-gwarancje-ekspresji-religijnej/brdyklv,79cfc278 nie tylko aborcja na życzenie ale i religia ze szkół! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama-ola Re: "ekspresja religijna" 06.11.20, 07:11 Coraz bardziej wierzę w teorię spiskową, która mówi, że to jest organizacja opłacana za to, żeby siała zamęt w Polsce i prowokowała do zamieszek. Odpowiedz Link Zgłoś
bulzemba Re: "ekspresja religijna" 06.11.20, 08:40 Serio uważacie, że trzeba sił zewnętrznych żeby pogrążyć kościół? Kościół który czuje szacunek władcy rozrasta się do monstrualnych rozmiarów i zaczyna pociągać za sznurki robiąc sobie z takiego naiwnego kraiku juntę katolicką. Z resztą skłonności do takich wypaczeń ma nie tylko KK Odpowiedz Link Zgłoś
araceli Re: "ekspresja religijna" 06.11.20, 07:55 "– To już kolejny przypadek zwalczania przez administrację Rafała Trzaskowskiego obecności Kościoła w życiu społecznym. Stąd prowokacyjne pytanie: czy kolejnym krokiem będzie usuwanie krzyży z placówek oświatowych? - grzmiał Błażej Poboży." No ja mam nadzieję, że TAK! Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: "ekspresja religijna" 06.11.20, 08:05 Ja też. Oraz z innych miejsc publicznych. Odpowiedz Link Zgłoś
bib24 Re: "ekspresja religijna" 06.11.20, 09:11 nareszcie, super pomysł. ten krzyż uraża moje uczucia ateistyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
jdylag75 Re: "ekspresja religijna" 06.11.20, 09:03 Widże, że dyrektorka szkoły moich dzieci korzystała z porady "prawnej " OI, bardzo podoba mi się na interpretacja, szczególnie że postanowiłam zapisac dziecko na judaizm, a w przyszłym roku na islam. Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama