deedee0 07.11.20, 20:22 na covid a Waszymi pierwszymi objawami choroby? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nastjaa Re: ile czasu upłynęło od kontaktu z chorym 07.11.20, 20:34 Mój mąż miał kontakt z chorym w poniedziałek, pierwsze objawy w piątek-sobotę, ale myślał, że jest zmęczony, w niedzielę już mocniejsze objawy. Ja w pn (7 dni po kontakcie męża z zakażonym) miałam lekkie objawy, ale też trochę się ich dopatrywałam. Tego dnia mieliśmy tedt- Mężowi wyszedł pozytywny, mi negatywny. W środę już dostałam bardzo mocne objawy, dziś miałam powtórzony test. Jeszcze nie mam wyniku. Odpowiedz Link Zgłoś
fibi00 Re: ile czasu upłynęło od kontaktu z chorym 07.11.20, 20:39 3-4 dni po kontakcie pojawiły się objawy (u mnie, męża i syna). Odpowiedz Link Zgłoś
welcome_back Re: ile czasu upłynęło od kontaktu z chorym 07.11.20, 20:48 Nie mam pewności, bo mogę tylko typować jakie było źródło. Najbardziej prawdopodobne - 3-4 dni. Odpowiedz Link Zgłoś
mesiima Re: ile czasu upłynęło od kontaktu z chorym 07.11.20, 21:03 U mnie 8 dnia objawy Odpowiedz Link Zgłoś
madami Re: ile czasu upłynęło od kontaktu z chorym 07.11.20, 21:12 Miałam kontakt w piatek, we wtorek zaczęłam się czuć dziwnie, w środę już się rozkręciło. Odpowiedz Link Zgłoś
julita165 Re: ile czasu upłynęło od kontaktu z chorym 07.11.20, 21:14 Ja nie bylam chora ale kolezanka z pracy prawdopodobnie tak ( jej maz +,potwierdzone testem, ona miala tak lekkie objawy ze poczatkowo nie dostala skierowania-zapchany nos i zaburzenie ale nie utrata wechu i smaku ) i obawiajac sie zakazenia przeczytalam chyba wszystko na temat tego kiedy pojawiaja sie objawy, lacznie ze strona CDC. I otoz najczesciej w 4-5 dobie, mediana to podobno 5,1 doby choc Chinczycy twierdza, ze 7,75 doby. Odpowiedz Link Zgłoś
kryzys_wieku_sredniego Re: ile czasu upłynęło od kontaktu z chorym 07.11.20, 22:05 Moja koleżanka po 11 dniach i na pewno był to ten kontakt bo byli w izolacji i nie łazili i nie spotykali się z nikim po drodze. Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama