pink_slippers 07.11.20, 21:08 Walczy z problemami, które sam stworzył. Historia kołem się toczy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
przepyszny_jagielnik Re: Premier spotka się z branżą meblarską 07.11.20, 21:12 Z całą branżą? Aż mi się dowcip przypomniał jak synek przybiega do taty i woła: - tato, tato, ruscy w kosmos polecieli!! - wszyscy? - nie, tylko jeden, Gagarin. - eee, to co mi głowę zawracasz. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Premier spotka się z branżą meblarską 07.11.20, 23:35 A co chce branża meblarska? Żeby im sklepów nie zamykać? To chyba nie tylko jej? Odpowiedz Link Zgłoś
maslova Re: Premier spotka się z branżą meblarską 08.11.20, 09:10 taki-sobie-nick napisała: > A co chce branża meblarska? Na pewno chce zaprosić premiera na Wigilię. Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Premier spotka się z branżą meblarską 07.11.20, 23:38 Meble będzie teraz interwencyjnie kupował ? Ręce opadają kto nami rządzi. Odpowiedz Link Zgłoś
pulcino3 Re: Premier spotka się z branżą meblarską 07.11.20, 23:43 To chyba reakcja na "zdziwienie" ikei. Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: Premier spotka się z branżą meblarską 08.11.20, 08:53 I co, kwiatki im na przeprosiny rozda? Może te chryzantemy się jeszcze nadają? Taki numer, że ludzie się wieczorem dowiedzieli, że od następnego ranka są przez miesiąc zanknięci to jest zaiste hit. Ten i ów co nie odpalił wieczorem tv ani neta pewnie pojechał do roboty i po zamkniętych drzwiach poznał że premierek „podjął decyzję”, klienci zresztą też po tym 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo001 Re: Premier spotka się z branżą meblarską 08.11.20, 08:56 teraz meble będą żołnierze kupować? Odpowiedz Link Zgłoś
cku Re: Premier spotka się z branżą meblarską 08.11.20, 09:04 Bo najlepiej uderzyć w Ikeę, która w sporej częsci produkuje w Polsce, i w Agatę (też polski kapitał). Widać jak rząd dba o gospodarkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama