ophelia78 08.11.20, 10:16 to dużo psiar i kociar wiec pewnie duzo kupujących z sklepie zooplus Czy ten ich program zbierania punktów trzeba jakoś aktywować? Kupilam ostatnio dra0ak za prawie 500 a punktów mam 0. Help Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chatgris01 Re: Punkty w zooplus 08.11.20, 10:33 Powinno się doliczać automatycznie. Dawno kupiłaś?-bo czasem się pojawiają z poślizgiem, tzn. po 1-2 dniach, aż wyślą paczkę. Jeśli drapak już dotarł, a punktów nadal nie masz na koncie, to pisz do nich, żeby to poprawili. Odpowiedz Link Zgłoś
wlazkotnaplot Re: Punkty w zooplus 08.11.20, 10:44 Raczej nie, samo mi zrobiło. Choć koleżanka punktów również nie widzi... Odpowiedz Link Zgłoś
aerra Re: Punkty w zooplus 08.11.20, 15:19 Nie pamiętam szczerze powiedziawszy, mam tam konto od 8 lat... Ale jeśli minęło więcej czasu niż powiedzmy tydzień to napisz im po prostu maila z pytaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda2 Re: Punkty w zooplus 08.11.20, 15:25 A jesteś tam zarejestrowana, masz swoje konto u nich? Czy kupujesz jako gość, bez logowania się? Odpowiedz Link Zgłoś
3-mamuska Re: Punkty w zooplus 08.11.20, 15:42 U mnie na stronie jest napisane za zalogowani klienci automatycznie zdobywają punkty przy każdym zakupie, są dodawane po opłaceniu zamówienia, wchodzi na to ze dodadzą jak płatność do nich dotrze. Ja płace paypal to mam od razu i od razu pakują. Zamówiłam w czwartek o 23.30 w sobotę o 8 rano już miałam zamówienie w domu. Ale Jak raz zapłciłem karta to trwało długo dłużej. Wysłali towar jak płatność zaksięgowali dopiero chyba po 3 dniach. I dopiero wtedy punkty doszły. Jeśli się nie wyjaśni napisz do nich. Odpowiedz Link Zgłoś
thea19 Re: Punkty w zooplus 08.11.20, 16:40 ja zamówiłam 2 paczki pobraniowe w czwartek rano i kurier od nich nawet nie odebrał paczek, jeszcze tak nie miałam. Odpowiedz Link Zgłoś
karotka_plus Re: Punkty w zooplus 08.11.20, 16:48 Mi się często zdarza tak, że zamawiam a w dniu w którym już odebrałam paczkę dostaję mejla, że paczka odebrana przez kuriera. Ile razy miałam tak, że dzień czy dwa po doręczeniu dostawałam mejla, że wysłano a paczka już dawno u mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
thea19 Re: Punkty w zooplus 08.11.20, 17:01 ja sobie sprawdzam śledzenie paczki, zawsze byłą następnego dnia u mnie a tu zonk. Odpowiedz Link Zgłoś
mamtrzykotyidwa Re: Punkty w zooplus 08.11.20, 17:35 A jak za niego płaciłaś? Bo jeśli kurierowi, to trzeba poczekać, aż kasa do nich dotrze i się zaksięguje, co może potrwać i dwa tygodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
ophelia78 Re: Punkty w zooplus 08.11.20, 21:41 Płaciłam kurierowi. Fakt, to może być trop. Dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
3-mamuska Re: Punkty w zooplus 08.11.20, 21:51 No przecież wyżej pisałam ze jak kasę zaksięgują do punkty dołożą. Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama