czerwonylucjan 10.11.20, 10:05 Czy mozna je miec bez zatkanego nosa? Oddycham swobodnie ale mam takie dziwne uczucie zatkania/ucisku gdzies glebiej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lot_w_kosmos Re: Zapalenie zatok 10.11.20, 10:19 u wielu osób tak się covid zaczyna jeśli jesteś przed to obserwuj się Odpowiedz Link Zgłoś
danka88 Re: Zapalenie zatok 10.11.20, 10:50 Możliwe , nie musisz mieć kataru , jeśli boli cie czoło masz zapalenie zatok Odpowiedz Link Zgłoś
ciocia_lucynkaa Re: Zapalenie zatok 10.11.20, 14:48 U mnie tak było na początku. Odpowiedz Link Zgłoś
mesiima Re: Zapalenie zatok 10.11.20, 14:54 Oj u mniej tak się covid zaczął, straszny ból zatok bez kataru, bez zatkanego nosa, następnego dnia straciłam węch i smak który zresztą do dziś nie wrócił Odpowiedz Link Zgłoś
stwory_z_mchu Re: Zapalenie zatok 10.11.20, 14:55 Można, ja mam tak często przy przewlekłym zapaleniu zatok - jak zaczniesz leczyć to może się zdarzyć, że zatoka ci się odetka i (uwaga, błe) wysmarkasz pół szklanki galaretki pomarańczowej Odpowiedz Link Zgłoś
e_dyta27 Re: Zapalenie zatok 10.11.20, 15:03 a czym to leczysz? też mam powtarzające się zapalenie zatok, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
ciocia_lucynkaa Re: Zapalenie zatok 10.11.20, 15:31 Sinupret, a jak nie pomaga,można kupić taką butelkę do irytacji nosa. Chłop kiedys sobie robił, nic przyjemnego, ale pomogło. Odpowiedz Link Zgłoś
tryggia Re: Zapalenie zatok 10.11.20, 14:55 U mnie tak wyglądał jeden z objawów korony. Odpowiedz Link Zgłoś
aguar Re: Zapalenie zatok 10.11.20, 15:09 Też chciałam potwierdzić, że właśnie wielu osobom z koroną wydaje się, iż mają zapalenie zatok! Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Zapalenie zatok 10.11.20, 15:16 Zatkaj jedną dziurkę i sprawdź czy rzeczywiście nie masz zatkanego nosa Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama