dyzurny_troll_forum 10.11.20, 17:04 czy tylko stanowisko tego wymaga? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dyzurny_troll_forum Re: Myślicie, że to na poważnie? 10.11.20, 17:07 malia napisała: > kto to, ten zasmucony? Redaktorzyna prawicowa 17 kategorii... Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum Re: Myślicie, że to na poważnie? 10.11.20, 17:11 Dobra zacznijmy jeszcze raz, bo tak zdębiałem, że nie wiem co piszę. Kto ma w domu powieszony portret świętego Jana Pawła II? Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Myślicie, że to na poważnie? 10.11.20, 17:15 No moja matka np. Ale to nie o nią chodzi w tym wątku. Ten to chyba jakiś katolski redaktor czy ktoś. Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw Re: Myślicie, że to na poważnie? 10.11.20, 17:15 dyzurny_troll_forum napisała: > Dobra zacznijmy jeszcze raz, bo tak zdębiałem, że nie wiem co piszę. > > > Kto ma w domu powieszony portret świętego Jana Pawła II? > > > Mnóstwo ludzi, zdziwiłbyś się, jak wielu. Właściwie to szacuję na 99% tych, którzy w ogóle dopuszczają dekorowanie mieszkania tzw. świętymi obrazkami. Innych papieży raczej nigdy nie mają i nie mieli, ale tego, w Pl, masowo (musowo?) Odpowiedz Link Zgłoś
marusia_ogoniok_102 Re: Myślicie, że to na poważnie? 10.11.20, 17:17 U mojej babci wisiały i wiszą nadal dwa portrety. Odpowiedz Link Zgłoś
jak_matrioszka Re: Myślicie, że to na poważnie? 10.11.20, 18:30 U mojej babci to wisialy portrety w ramkach, albo za szklem, ale potretow wiszacych ze smutkiem nie zanotowalam. Odpowiedz Link Zgłoś
zwykly_nerd Re: Myślicie, że to na poważnie? 10.11.20, 18:37 > U mojej babci wisiały i wiszą nadal dwa portrety. Stalina i JPII ? Odpowiedz Link Zgłoś
lily_evans11 Re: Myślicie, że to na poważnie? 10.11.20, 17:24 Pewnie Kaja Smrodek ma. Odpowiedz Link Zgłoś
ludborka Re: Myślicie, że to na poważnie? 10.11.20, 17:17 Po czym poznać, że portret wisi z wielkim smutkiem, a nie z radością? Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw Re: Myślicie, że to na poważnie? 10.11.20, 17:22 ludborka napisała: > Po czym poznać, że portret wisi z wielkim smutkiem, a nie z radością? Po minie? 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
marta.graca Re: Myślicie, że to na poważnie? 10.11.20, 17:24 To ten koleś był smutny, nie portret... Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw Re: Myślicie, że to na poważnie? 10.11.20, 17:29 marta.graca napisała: > To ten koleś był smutny, nie portret... > Naprawdę, Captain Obvious? Może ten smutek stąd, że mu przecinki ukradli? Odpowiedz Link Zgłoś
ludborka Re: Myślicie, że to na poważnie? 10.11.20, 17:42 Wielkieś mi uczynił smutki w domu moim, portrecie Jana Pawła, tym wiszeniem swoim Odpowiedz Link Zgłoś
laruara Re: Myślicie, że to na poważnie? 10.11.20, 17:59 ludborka napisała: > Po czym poznać, że portret wisi z wielkim smutkiem, a nie z radością? O to samo chciałam zapytać... Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: Myślicie, że to na poważnie? 10.11.20, 18:51 Raczej nie czepiam się pisowni, ale redaktor nie powinien chyba robić takich błędów? Odpowiedz Link Zgłoś
tt-tka Re: Myślicie, że to na poważnie? 10.11.20, 18:56 laruara napisała: > ludborka napisała: > > > Po czym poznać, że portret wisi z wielkim smutkiem, a nie z radością? Hm, po zdroworozsadkowym mysleniu ? kto powieszony, na ogol radoscia nie tryska jeden wyjatek odnotowalam, ostatnia scena z Zywota Briana, oni tam na krzyzach radosni byli, choc powieszeni. Ale moze dlatego, ze w kolektywie... Odpowiedz Link Zgłoś
szafireczek Re: Myślicie, że to na poważnie? 10.11.20, 20:28 Niepełna relacja, bo brak informacji, co na to portret...empatycznie się zrewanżował i odpowiedzial z wielkim smutkiem patrzącemu Łukaszowi, czy pozostał niewzruszony? Odpowiedz Link Zgłoś
satur9 Re: Myślicie, że to na poważnie? 10.11.20, 20:46 To ma problem, bo portrety zbrodniarza Karola W. są tak toksyczne, że nie ma na nie odpowiedniej frakcji odpadów... Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama