21mada 10.11.20, 17:55 Ja już po obiedzie. Przez resztę dnia będę się lenić. A wy co dzisiaj robicie? Zauważyłyście że macie teraz więcej czasu skoro nie można iść do sklepu/na siłownię/rozwozić dzieci po różnych zajęciach? 16:54 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joanna05 Re: Kto już po fajrancie? 10.11.20, 17:58 Sklep już był, czemu nie? Po inne niż spożywcze nie byłam stacjo od marca niemal, bo nie będę w maseczce chodzić po centrum handlowym. Wszystko poza spożywka - zdalnie. Obiad był ok 14, nie o 17. Siłownia jutro, jak najbardziej dziecko zawożę, bo razem ćwiczymy w klubie. Czasu mam mniej, bo wszystko robi się teraz trudniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama