arista80 Re: Jak spędzacie dzisiejszy dzień? 11.11.20, 10:31 Prozaicznie na robieniu porządków, pracy i pomocy córce w lekcjach. Dziś jest u mnie święto patrona, więc dzień wolny od szkoły. Normalnie zawsze było coś organizowane, w tym roku z powodów oczywistych nic. Na szczęście córka może dalej uczęszczać na zajęcia sportowe, więc ją odprowadzę i może pójdę na zakupy, namiastka normalności. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabina_niczyja Re: Jak spędzacie dzisiejszy dzień? 11.11.20, 10:32 Ja jeszcze w łóżku się wyleguje od 8. Zaraz idę zjeść śniadanie. Potem zamarynuje żeberka i zjemy z pieczonymi ziemniaczkami i surówka ze szpinaku i śliwek. Potem będzie tv, może jakiś film i zapewne kolacja. A potem spać, bo jutro pracuje od wczesnego poranka. Pogoda jest tak paskudna, że nawet nie myślę, żeby wyjść. Odpowiedz Link Zgłoś
kochamruskieileniwe Re: Jak spędzacie dzisiejszy dzień? 11.11.20, 10:34 Liście grabię, bo w przyszłym tygodniu ostatni wywóz odpadów zielonych, a u mnie jeszcze sporo liści na drzewach i na ziemi (mimo wygrabienia w ostatnią niedzielę 10 worów 120l). Kurcze, leszczyny (dwie wielkie) trzymają się bardzo dobrze, późna jabłonka też... Na szczęście bzy już prawie opadły. Kalina na razie trzyma liście mocno... Ale największa nispodzianka to dalie. Kwitną i mają się dobrze. Jedna długo namyślała się, czy zakwitnąć...Zakwitła na 1 listopada (zwykla dalie wykopuję w drugiej połowie września po pierwszych przymrozkach!) Odpowiedz Link Zgłoś
yuka12 Re: Jak spędzacie dzisiejszy dzień? 11.11.20, 10:40 Moja dalia tygrysia kwitnie jak szalona 😁. Wygląda jak krzak. Najlepsze jest to, że dalie, które posadziłam wczesną wiosną, właśnie teraz postanowiły sobie wykiełkować i rosnąć. Jak tak dalej pójdzie, zakwitną w środku zimy 😱. Odpowiedz Link Zgłoś
agusiah Re: Jak spędzacie dzisiejszy dzień? 11.11.20, 15:57 U mnie pelargonie w doniczkach kwitną jak gupie. Az ich szkoda, bo zaraz mróz... A dziś posprzątaliśmy zewnętrzne meble Odpowiedz Link Zgłoś
aurinko Re: Jak spędzacie dzisiejszy dzień? 11.11.20, 10:36 Głównie w łóżku. Muszę odpocząć. Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja46 Re: Jak spędzacie dzisiejszy dzień? 11.11.20, 10:36 Poza usmażeniem placków ziemniaczanych i zrobieniem do nich sosu pieczarkowego zamierzam zasiąść do netflixa. Właśnie zaczęłam 3 sezon the walking dead. Odpowiedz Link Zgłoś
karme-lowa Re: Jak spędzacie dzisiejszy dzień? 11.11.20, 13:29 lukrecja46 napisała: > Poza usmażeniem placków ziemniaczanych i zrobieniem do nich sosu pieczarkowego > zamierzam zasiąść do netflixa. Właśnie zaczęłam 3 sezon the walking dead. > Ja zaczynam 3 sezon The Rain. Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja46 Re: Jak spędzacie dzisiejszy dzień? 11.11.20, 13:45 karme-lowa napisała: > lukrecja46 napisała: > > > > > Ja zaczynam 3 sezon The Rain. Próbowałam ale nie dałam rady.. Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Jak spędzacie dzisiejszy dzień? 11.11.20, 14:07 A jak już zostałam podstępnie zmuszona do prac porządkowych, to z rozbiegu posprzątałam łazienkę, zmieniłam pościel i pomyłam podłogi. Żadnej z tych czynności nie miałam w planach... Odpowiedz Link Zgłoś
agniesia331 Re: Jak spędzacie dzisiejszy dzień? 11.11.20, 15:38 Pranie firanek, zmiana pościeli, prasowanie firanek. Przewalanie się przed tv, pbzetanie rogaliami marcinskimi Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Jak spędzacie dzisiejszy dzień? 11.11.20, 16:07 Ja na szczęście nie mam firanek bo pewnie też bym wyprała :p Odpowiedz Link Zgłoś
cku Re: Jak spędzacie dzisiejszy dzień? 11.11.20, 10:39 Ja nie pomogę, bo mi się przedszkolak rozchorował i siedzimy w domu... Odpowiedz Link Zgłoś
anika772 Re: Jak spędzacie dzisiejszy dzień? 11.11.20, 10:39 Wstałam o 10, zjadłam śniadanie. Teraz kawa i internety, potem zrobię ciasto na pierniki i nakłonię moją leniwą rodzinę do pójścia na spacer. Zrobię trening i poczytam. Odpowiedz Link Zgłoś
yuka12 Re: Jak spędzacie dzisiejszy dzień? 11.11.20, 10:43 Uczę się. Mam do napisania kilka esejów i kilka dni wolnego. Właśnie siadam do kompa 😄. Odpowiedz Link Zgłoś
biala_ladecka Re: Jak spędzacie dzisiejszy dzień? 11.11.20, 10:43 Ucze sie do egzaminu, corka czyta lekture. Po obiedzie lecimy na rogale. Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Jak spędzacie dzisiejszy dzień? 11.11.20, 10:45 Kanapa kołdra netflix W przerwach coś ogarnę porządkowo Może wybiorę się na cmentarz, zaległe odwiedziny Odpowiedz Link Zgłoś
zazou1980 Re: Jak spędzacie dzisiejszy dzień? 11.11.20, 10:46 Wlasnie koncze zupe dyniowa, musze jeszcze ogarnac chate i z dzieciakami zrobic szarlotke. Potem idziemy na spacer albo do lokalnego parku albo na bulwary. Po powrocie konkubin bedzie robil spaghetti. Poza tym luz... Odpowiedz Link Zgłoś
joanna05 Re: Jak spędzacie dzisiejszy dzień? 11.11.20, 10:47 Tak samo, jak każdy inny podczas epidemii - niczym się niemal nie różnia dla mnie No ok., maż i dzieci nie maja dziś swoich zdalnych obowiazków, więc więcej czasu spędzimy razem. To jedyna różnica. Trening w lesie, obiad, trening w klubie wieczorem, ksiazka, film, praca na kompie. Codziennie to samo, bo i co nam zostało. Odpowiedz Link Zgłoś
paniusia.aniusia Re: Jak spędzacie dzisiejszy dzień? 11.11.20, 10:48 Nadrabiam prasowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
dziennikaktywnosci Re: Jak spędzacie dzisiejszy dzień? 11.11.20, 10:57 Obudziliśmy się o 10.00 i nadal w "betach" 😉 Czytam ematke, dziecko robi prezentację do szkoły i co chwilę przychodzi konsultować. Potem będzie zadanie z wf - wycieczka rowerowa. Jak wrócimy to zjemy obiad, pomożemy dziecku się przygotować do sprawdzianu z matmy, a wieczorem impreza że znajomymi na zoom. I tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
te_de_ka Re: Jak spędzacie dzisiejszy dzień? 11.11.20, 11:01 Carpe diem! Wstałam rano, ugotowałam jedzenie na dziś i obdzwaniam żałobników, składam kondolencje. Na razie 😭, zaraz wyjdę i pobiegnę tak daleko, że aż ktoś będzie musiał zawieźć mnie do domu. Carpe diem! Odpowiedz Link Zgłoś
sundace46 Re: Jak spędzacie dzisiejszy dzień? 11.11.20, 11:04 Zrobiam sałatkę z mortadeli, obiad przygotowałam, spałam do prawie 8, co jak na mnie to dużo. Teraz poczytam nowego Folletta, a co po obiedzie...może jakiś spacer z rodziną, w plener, przed siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
ewcia.1980 Re: Jak spędzacie dzisiejszy dzień? 11.11.20, 11:06 Dopiero skończyłam z dziećmi jeść śniadanie. Zaraz idziemy do ogrodu bo jeszcze troche zostało mi sprzątania przed zimą. Po obiedzie upiekę ciasto i idziemy na lodowisko. A wieczorem przyjdą znajomi pograć w planszówki. Odpowiedz Link Zgłoś
redwineiswhatilike Re: Jak spędzacie dzisiejszy dzień? 11.11.20, 11:07 Leżę w łóżku i czytam a potem pójdę do lasu Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Jak spędzacie dzisiejszy dzień? 11.11.20, 11:08 Zarezerwowałam dwa rogale marcińskie i niebawem po nie pojadę. Kupiłam pierwszy prezent gwiazdkowy. Potem sobie popracuję, potem obejrzymy mecz Polski. A, w międzyczasie pogapimy się z balkonu na marsz niepodległości, akurat trasa wiedzie blisko nas. Odpowiedz Link Zgłoś
szprotawa Re: Jak spędzacie dzisiejszy dzień? 11.11.20, 11:15 Jeszcze w łóżku z kawą. Potem obiad. A potem domowe spa, wanna, kremy, peelingi, wino i muzyka w tle. Pełen relaks dzisiaj. Od jutra ostro do pracy znowu Odpowiedz Link Zgłoś
redheadfreaq Re: Jak spędzacie dzisiejszy dzień? 11.11.20, 11:22 Jedziemy do lasu. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Jak spędzacie dzisiejszy dzień? 11.11.20, 11:32 Leniwie. Upiekę rogale, zarobię piernik 6-tygodniowy. Potem poczytam Cordelię Winstona Grahama Odpowiedz Link Zgłoś
tereso Re: Jak spędzacie dzisiejszy dzień? 11.11.20, 12:09 Byłam w lesie pobiegać, kupiłam w cukierni rogale i zawiozłam rodzicom oraz teściom,i teraz serial, joga, ciągną mnie łyżwy ale córka straszy że tak najwięcej zarażeń i już nie wiem. Seks oczywiście 😊i książka. Nic więcej nie potrzebuję do szczęścia. Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama