mamolka1 11.11.20, 19:46 www.facebook.com/752754512/posts/10158699374479513/?app=fbl Ludzie zbiórkę zrobią i wyremontują. Bo są ludźmi. Ciekawe, czy te wuje chociaż się przyznają ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olena.s Re: Komu patridioci spalili mieszkanie... 11.11.20, 19:48 To się tym bydlakom trafiło. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Komu patridioci spalili mieszkanie... 11.11.20, 19:50 Jakie to zajebiście przygnębiające... Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Komu patridioci spalili mieszkanie... 11.11.20, 19:54 A jeszcze pamiętam z filmu, gdzie było widać płonące już mieszkanie, a jedna bezmózga gnida krzyczy "niech płonie qrwa" mając na myśli pewnie właścicielkę balkonu powyżej. Powinni mu to puszczać przez dobę bez przerwy wyświetlając zdjęcia właściciela mieszkania. Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: Komu patridioci spalili mieszkanie... 11.11.20, 20:02 Myślisz, że by się przejął😳? Morgen, Ty mądrą babka jesteś. Janusz Korwin Mikke jest debilem, chorym psychicznie. Ale podobał mi się jego postulat o stworzeniu instytucji siepacza. Do pewnych osób kara cielesna mogłaby dotrzec. Gdyby tak w miejscu publicznym wymierzone mu kare chlosty ... W rytm tej jego wypowiedzi ... aż się rozmażyłam. Odpowiedz Link Zgłoś
nimaletko Re: Komu patridioci spalili mieszkanie... 11.11.20, 20:23 Chodziło im zapewne o balkon dwa piętra wyżej, ten z flagą i plakatem. A jest to siedziba wydawnictwa Dwie Siostry, moja koleżanka z nimi współpracuje. Trochę "patriotom" rzut nie wyszedł, za wysoko było. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Komu patridioci spalili mieszkanie... 11.11.20, 20:26 podobno antifa zamieszana? ktos wie? Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Komu patridioci spalili mieszkanie... 11.11.20, 20:28 Ta Antifa z Niemiec, która nie zdążyła dojechać na strajk kobiet. Odpowiedz Link Zgłoś
morekac Re: Komu patridioci spalili mieszkanie... 11.11.20, 22:43 Tak, w 10 sekundzie wyraźcie słychać szajse i raus. Odpowiedz Link Zgłoś
la_mujer75 Re: Komu patridioci spalili mieszkanie... 11.11.20, 22:56 Czytaj i oglądaj więcej gadzinowatych mediów! Tam wszystkiego się dowiesz! Odpowiedz Link Zgłoś
barbibarbi Re: Komu patridioci spalili mieszkanie... 11.11.20, 19:54 Oni przecież nawet nie wiedzą kto to Witkacy, im to bez różnicy, przecież to banda kiboli, pewnie ledwo umieją się podpisać. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Komu patridioci spalili mieszkanie... 11.11.20, 20:02 > Oni przecież nawet nie wiedzą kto to Witkacy Pewnie jakiś lewak lub neomarksista kulturowy. Jednym słowem należało mu się. Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo001 Re: Komu patridioci spalili mieszkanie... 11.11.20, 20:09 No właśnie Witkacy popełnił samobójstwo gdy wkroczyli sowieci więc... Odpowiedz Link Zgłoś
chococaffe Re: Komu patridioci spalili mieszkanie... 11.11.20, 19:56 ciekawe czy "nasz" gyubal był Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Komu patridioci spalili mieszkanie... 11.11.20, 19:59 A dla mnie to naprawdę bez znaczenia, komu spalili. Równie upiorne by to było, gdyby spłonęło mieszkanie ekspedientki i ochroniarza. Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Komu patridioci spalili mieszkanie... 11.11.20, 20:13 Jednak jeśli przy okazji zniszczyli jakieś rękopisy czy inne pamiątki po Witkacym, to czyni różnicę i nadaje podwójnie symboliczny wymiar. Odpowiedz Link Zgłoś
morekac Re: Komu patridioci spalili mieszkanie... 11.11.20, 20:39 Już podano, że na szczęście nie. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Komu patridioci spalili mieszkanie... 11.11.20, 20:04 A ja się pytam czy ktoś za odpowie. Ale tak rzeczywiście i dotkliwie swoją wolnością i swoim własnym majątkiem. Czy raczej mamy się spodziewać umorzenia z powodu niewykrycia sprawców. Jak obstawiacie? Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Komu patridioci spalili mieszkanie... 11.11.20, 20:06 No cóż, minister kultury juz powiedzial, ze nie wiadomo jakież to grupy prowokacyjne rzuciły petardę, on nie będzie na razie nikogo oceniał żeby broń boże kogoś nie skrzywdzić (coś mniej więcej w tym stylu mówił w Polsacie). I to jest dopiero "ironia". Odpowiedz Link Zgłoś
woman_in_love Re: Komu patridioci spalili mieszkanie... 11.11.20, 20:16 A ten Witkiewicz to nie jakiś lewak był? Nie znam gościa, ale jak patrzę na jego twórczość to jakby tęczowa jakaś? * Bo może ten Okołowicz też nie jest prawilny i mu się należało? * Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaabing Re: Komu patridioci spalili mieszkanie... 11.11.20, 20:31 Strażnik Narodowy Bąkiewicz stwierdził, że to pustostan był... A w reżimowej coś mówili na ten temat? Bo ja nie oglądam bo nie mam alkoholu w domu A na trzeźwo to nie dam rady obejrzeć Odpowiedz Link Zgłoś
morekac Re: Komu patridioci spalili mieszkanie... 11.11.20, 21:12 Pustostan to on ma we łbie. Odpowiedz Link Zgłoś
mia_mia Re: Komu patridioci spalili mieszkanie... 11.11.20, 20:40 Nawet jeśli dowiedzą się komu to i tak nie będą wiedzieli kim jest Witkiewicz. Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama