kozica111 13.11.20, 19:26 Pani od polskiego...teams...łaczy sie z dziecmi on line...na szafie za plecami wiesza błyskawicę...Huk jej poglądy... bo to jej, nie moja sprawa...dziecko pyta, komentuje...zgłosic do dyrekcji? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aqua48 Re: Brak profesjonalizmu.... 13.11.20, 19:27 Chcesz zgłosić do dyrekcji, że nie odpowiada Ci wyposażenie mieszkania nauczycielki? Hmm... Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Brak profesjonalizmu.... 13.11.20, 23:46 Znajdujące się w polu widzenia kamery. Rozumiesz czy za trudne? Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Brak profesjonalizmu.... 14.11.20, 00:03 Jak prowadzi lekcję z domu, to w polu widzenia kamery jest wystrój domu. Rozumiesz czy to za trudne? Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Brak profesjonalizmu.... 14.11.20, 00:22 taki-sobie-nick napisała: > Znajdujące się w polu widzenia kamery. Rozumiesz czy za trudne? Gdyby to byl krzyż, albo obraz z jakimś świętym, byłabyś podobnie oburzona? Odpowiedz Link Zgłoś
kozica111 Re: Brak profesjonalizmu.... 14.11.20, 06:24 Jestem jak niektórzy tu uważają "starą katolką" ale tak ,uważam że "na widoku" nauczyciel nie powinien wieszać błyskawic, krzyży, swastyk, "portretów marksa",czegokolwiek co nie jest neutralne swiatopoglądowo. Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: Brak profesjonalizmu.... 14.11.20, 06:32 Czyli pisałaś już do dyrekcji prośbę o zdjęcie krzyży z sal lekcyjnych? Odpowiedz Link Zgłoś
soft.kitty Re: Brak profesjonalizmu.... 14.11.20, 06:59 > Jestem jak niektórzy tu uważają "starą katolką" ale tak ,uważam że "na widoku" > nauczyciel nie powinien wieszać błyskawic, krzyży, swastyk, "portretów marksa", > czegokolwiek co nie jest neutralne swiatopoglądowo. Tylko że uważam, że nie powinien wieszać a zgłosić do dyrekcji to niekoniecznie to samo. Odpowiesz nam, czy zgłosiłabyś krzyż? Odpowiedz Link Zgłoś
error.404 Re: Brak profesjonalizmu.... 14.11.20, 07:08 iwles napisała: > Gdyby to byl krzyż, albo obraz z jakimś świętym, byłabyś podobnie oburzona? > No ematki na pewno zrobiłyby dżihad dyrekcji 🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Brak profesjonalizmu.... 14.11.20, 10:04 error.404 napisał(a): > iwles napisała: > > Gdyby to byl krzyż, albo obraz z jakimś świętym, byłabyś podobnie oburzon > a? > > > > No ematki na pewno zrobiłyby dżihad dyrekcji 🤣 A to dlaczego? W prywatnym domu? Na prywatnej scianie czy szafie? Odpowiedz Link Zgłoś
cruella_demon Re: Brak profesjonalizmu.... 13.11.20, 19:28 We własnym domu pani może sobie nawet laleczkę voodoo powiesić. Odpowiedz Link Zgłoś
kozica111 Re: Brak profesjonalizmu.... 13.11.20, 19:34 Pani JEST w PRACY...we własnym prywatnym okręgu zgoda... Odpowiedz Link Zgłoś
cruella_demon Re: Brak profesjonalizmu.... 13.11.20, 19:39 Pani jest w domu I jej szafa, to jej sprawa Przyczepić się możesz co najwyżej do treści przekazywanych przez panią w ramach nauczania. O ile jest do czego. Odpowiedz Link Zgłoś
paskudek1 Re: Brak profesjonalizmu.... 13.11.20, 19:29 Od razu do kuratorium. Dyrektor może być normalny za to w kuratorze na pewno wno znajdziesz bratnią duszę Odpowiedz Link Zgłoś
kozica111 Re: Brak profesjonalizmu.... 13.11.20, 19:37 uważasz że nie zareagują...zareaguja , nie chce jej problmów robic, ale uważam ze przegina.. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Brak profesjonalizmu.... 13.11.20, 19:41 No to zrób jej problemy w kuratorium. W czym masz problem, skoro pani popiera morderstwo? Odpowiedz Link Zgłoś
milva24 Re: Brak profesjonalizmu.... 13.11.20, 19:46 Też właśnie. Gdybym uważała, że ktoś popiera morderstwo to chciałabym mu narobić kłopotów. Widzę tu jakąś sprzeczność. Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw Re: Brak profesjonalizmu.... 13.11.20, 19:42 kozica111 napisała: > uważasz że nie zareagują...zareaguja , nie chce jej problmów robic, ale uważam > ze przegina.. Nie chcesz robić problemów osobie, o której, jak napisałaś niżej, uważasz, że popiera morderstwo? Toż w ten sposób sama popierasz morderstwo, jesteś hipokrytką, droga kozico. Koziołek tylko eystrojem pokoju tej pani taki zaaferowany czy u innych też go dekoracje dziwią? Bo jeśli tylko u tej, to raczej chce ci coś zasugerować, niż o cośpytać, just sayin' 😂😂😂 Odpowiedz Link Zgłoś
kozica111 Re: Brak profesjonalizmu.... 14.11.20, 06:26 No nie chce bo uważam że wynika to z pewnego braku świadomości a nie bardzo złych intencji. Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: Brak profesjonalizmu.... 13.11.20, 19:29 A jakby Pani sobie powiesiła portret Kaczyńskiego? I serduszko pod spodem? Odpowiedz Link Zgłoś
kozica111 Re: Brak profesjonalizmu.... 13.11.20, 19:31 tez byłoby to niepokojące...serio Odpowiedz Link Zgłoś
umi Re: Brak profesjonalizmu.... 13.11.20, 19:32 Nie wiem, czy nawet za Stalina cos by jej mogli zrobic Ewentualnie za strone tytulowa Mein Kampf. Odpowiedz Link Zgłoś
piszaca.zza.swiatow Re: Brak profesjonalizmu.... 13.11.20, 19:33 Albo ołtarzyk na komodzie.... Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Brak profesjonalizmu.... 13.11.20, 23:49 Nadal jest to - jeśli znajduje się W ZASIĘGU KAMERY, której obraz widzą dzieci - demonstrowanie poglądów w czasie e-lekcji. Serio nie rozumiesz czy udajesz? Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Brak profesjonalizmu.... 13.11.20, 23:57 Mając krzyż na ścianie albo krzyżyk na szyi również demonstrujesz-przekonania religijne. Odpowiedz Link Zgłoś
cisco1800 Re: Brak profesjonalizmu.... 14.11.20, 00:17 Kurde z rozpędu chciałam kliknąć lubię to wiszący na ścianie koło szafy krzyż też trzeba zgłosić. Figurke buddy na komodzie.. Itd. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Brak profesjonalizmu.... 13.11.20, 23:58 Wiesz, na krzyż w sali to jeszcze nauczyciel nie ma czesto wpływu. Ale na ścianie w swoim domu podczas lekcji online? Albo na szyi nauczycielki w szkole? Odpowiedz Link Zgłoś
welcome_back Re: Brak profesjonalizmu.... 13.11.20, 19:29 Potem Ciebie zgłoszą, bo będziesz miała bałagan w pokoju. Weź się ogarnij. Odpowiedz Link Zgłoś
kozica111 Re: Brak profesjonalizmu.... 13.11.20, 19:30 No właśnie zastanawiamsie czy ma to sens, bo skoro sama nie czuje bazy.. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Brak profesjonalizmu.... 13.11.20, 23:50 No właśnie jak się jej wytłumaczy, będzie miała okazję zrozumieć. Odpowiedz Link Zgłoś
umi Re: Brak profesjonalizmu.... 13.11.20, 19:31 Powiedz dziecku, ze pani lubi pioruny wieszac, jej sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: Brak profesjonalizmu.... 13.11.20, 19:32 Koło poprzedniej szkoły syna agresory antyaborcyjne powiesiły bilboard z mięsem mielonym i kłamstwami na temat jednego z miejskich szpitali. Powiedzieć, że dzieci zauważyły to mało. Dyrekcja nie zareagowała. Czy powinniśmy podać dyrekcję do prokuratury, na policję, a w kuratorium zażądać odwołania ze stanowiska? Odpowiedz Link Zgłoś
berdebul Re: Brak profesjonalizmu.... 13.11.20, 21:15 Tak. Dopuszczanie, żeby uczniowie patrzyli na coś takiego to grube zaniedbanie. Odpowiedz Link Zgłoś
paniusiapobuleczki Re: Brak profesjonalizmu.... 13.11.20, 19:33 A gdyby za jej plecami wisiała falanga albo szczerbiec Chrobrego to zastanawiałabyś sie czy zgłaszać dyrekcji? Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Brak profesjonalizmu.... 13.11.20, 19:33 kozica111 napisała: Huk jej poglądy... bo to jej, nie moja sprawa...dziecko pyt > a, komentuje... No a jaki to problem? Skoro jej poglądy ci nie przeszkadzają i uznajesz, że może je mieć (miło z twojej strony) to wyjaśniasz dziecku: pani popieram protesty kobiet i sprzeciwia się zaostrzeniu przepisów o aborcji. Koniec. Dopóki pani ujawnia swoje poglądy, a nie agituje to w czym problem Odpowiedz Link Zgłoś
kozica111 Re: Brak profesjonalizmu.... 13.11.20, 19:35 Ale ja uważam ze Pani popiera morderstwo..jak to wyjaśnic...? Odpowiedz Link Zgłoś
woman_in_love Re: Brak profesjonalizmu.... 13.11.20, 19:39 nijak w*********ć do szkoły katolickiej! Odpowiedz Link Zgłoś
paskudek1 Re: Brak profesjonalizmu.... 13.11.20, 19:39 Tak że jesteś pioierdolo..na Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw Re: Brak profesjonalizmu.... 13.11.20, 19:39 kozica111 napisała: > Ale ja uważam ze Pani popiera morderstwo..jak to wyjaśnic...? Nie umiesz powiedzieć dziecku "pani popiera morderstwo?" 😂 Czyżbyś się wstydziła swoich poglądów? Odpowiedz Link Zgłoś
milva24 Re: Brak profesjonalizmu.... 13.11.20, 19:43 Też nie wiem co za problem. Mówisz dziecku, że Ty uważasz tak a siak a pani inaczej i koniec. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Brak profesjonalizmu.... 13.11.20, 19:39 No to mówisz to dziecku. Że pani uwaza tak, a ty uważasz że usuwanie ciąży to zabijanie dzieci. Przecież w kościele mówią to samo. Dziecko kiedys sie musi dowiedzieć, ze ludzie maja różne poglądy, przekonania, wyznania, zasady religijne. No takie życie Odpowiedz Link Zgłoś
kira02 Re: Brak profesjonalizmu.... 13.11.20, 19:58 O nienienie, to uczenie jakiegoś zapchlonego tfu pluralizmu. Należy dzieciom wpajać od małego, że jest tylko jeden słuszny sposób myślenia, a resztę myślących inaczej trzeba nawracać, nawet przemocą. Nasi chłopcy dali dobry przykład 11.11. Jak się lewakom pobłaża, to się mnożą na potęgę (co samo w sobie jest niezłym paradoksem, biorąc pod uwagę, że ichni faceci to w większości pederaści, a dziewczyny skrobią się masowo). Odpowiedz Link Zgłoś
aurinko Re: Brak profesjonalizmu.... 13.11.20, 19:41 Nie wiesz, jak wyjaśnić dziecku, dlaczego uważasz że morderstwo..To rzeczywiście masz problem. Odpowiedz Link Zgłoś
huang_he Re: Brak profesjonalizmu.... 13.11.20, 19:43 No normalnie. Jak ja mówię dzieciom, gdy te się pytają, kto to JPII - odpowiadam bezpośrednio. To koleś, który popierał gwałty na dzieciach. Odpowiedz Link Zgłoś
mia_mia Re: Brak profesjonalizmu.... 13.11.20, 19:45 A jak sobie powiesi w tle portret JP2, to wyjaśnisz dziecku, że popiera ukrywanie gwałcenia dzieci, a jak Dudy, że jest orędowniczką łamania konstytucji? Odpowiedz Link Zgłoś
kira02 Re: Brak profesjonalizmu.... 13.11.20, 19:47 To powiedz, że pani popiera mordowanie dzieci, to na pewno uspokoi Twoje dziecko Odpowiedz Link Zgłoś
z_lasu Re: Brak profesjonalizmu.... 13.11.20, 19:48 Ale gdyby za panią wisiał krzyż to byłoby OK, prawda? A jak to dziecku wyjaśnić? Że to zakatowane zwłoki ludzkie? Będące symbolem zbrodniczej organizacji. Ja tak uważam. Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Brak profesjonalizmu.... 13.11.20, 20:59 kozica111 napisała: > Ale ja uważam ze Pani popiera morderstwo..jak to wyjaśnic...? Nie pomogę Ci w wyjaśnieniu zagadnienia, które Cię nurtuje, ale pomogę Ci trochę w interpunkcji. Jest taki znak przestankowy wielokropek... To nie dwie kropki, nie cztery kropki, to TRZY kropki. Może Ci się to przydać, kiedy będziesz pisać skargę na panią. Kiedy używasz wielu wielokropków wcale nie wzmacnia to dramatyzmu Twojej wypowiedzi, ale zostawia dużo miejsca na interpretację tekstu. Musisz uważać, bo dyrekcja, lub kuratorium mogą nie potraktować Cię poważnie. Sugeruję, abyś po napisaniu skargi wrzuciła pismo na ematkę, znajdą się na pewno pomocne emamy, które pismo zredagują. Odpowiedz Link Zgłoś
zona_glusia Re: Brak profesjonalizmu.... 13.11.20, 23:42 Uważasz, że kobieta która dokonała aborcji powinna dostać dożywocie? Odpowiedz Link Zgłoś
huang_he Re: Brak profesjonalizmu.... 13.11.20, 19:41 Och, to jeszcze nic. Błyskawica to morderstwo dzieci nienarodzonych. U mnie jedna z nauczycielek miała portret kolesia, który przez lata ukrywał gwałty na dzieciach, które jak najbardziej były narodzone. Niektóre pewnie te gwałty przeżyły, ale niektóre zapewne nie... U ciebie - tylko symbol, jakiś ogół. A u mnie zdjęcie przestępcy w białej kiecce i z jakimś dziwnym mini berecikiem na głowie. Odpowiedz Link Zgłoś
smillla Re: Brak profesjonalizmu.... 13.11.20, 19:42 Ojej, a dziecko mojek koleżanki buddystki codziennie w szkole widuje krzyże na ścianach - ewidentne znaki cudzych prywatnych przekonań religijnych. Czy ma to zgłaszać do dyrekcji i kuratorium?... Wiem, że post to trolling, ale tak ogólnie radzę ludziom, aby walnęli się w łeb zamiast inwigilować innych i latać z lizusowskimi skargami po instytucjach. Masz nadmiar niespożytej energii? Podejmij wolontariat, posprzątaj dom. Odpowiedz Link Zgłoś
triismegistos Re: Brak profesjonalizmu.... 13.11.20, 19:42 Tak, koniecznie zgłoś do dyrekci, że ci się nie podoba wystrój prywatnego mieszkania nauczycielki. I że w ferie nie była w pracy, koniecznie! Co tam do dyrekcji, napisz do gazet, do prezydenta, zaproś Uwagę i Ekspres Reporterów! Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Brak profesjonalizmu.... 13.11.20, 19:43 Zacięła ci się klawiatura... że musisz... tyle... wielokropków... wstawiać? Odpowiedz Link Zgłoś
karme-lowa Re: Brak profesjonalizmu.... 13.11.20, 19:47 Kozica, ty jesteś na serio walnięta. Tak, leć do dyrekcji, kuratorium, proboszcza i mopsu. Odpowiedz Link Zgłoś
andaba Re: Brak profesjonalizmu.... 13.11.20, 19:44 Prowokujesz, czy jesteś faktycznie idiotką? Bo jak byłam skłonna uważać, że się ciebie czepiają, to chyba jednak zmienię zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
asiairma Re: Brak profesjonalizmu.... 13.11.20, 19:47 Trzy wdechy i wydechy. Pomyśl. Zadaj sobie pytanie czy przypinkę na ścianie radio maryja, pacyfkę, czy słonko z chmurkami zgłosiłabyś? Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Brak profesjonalizmu.... 13.11.20, 19:48 Nie trzeba aż szukać przypinki RM. Wystarczy krzyż na ścianie. Odpowiedz Link Zgłoś
kira02 Re: Brak profesjonalizmu.... 13.11.20, 20:05 Słonko z chmurkami nie, ale tęczę i owszem Odpowiedz Link Zgłoś
sko.wrona Re: Brak profesjonalizmu.... 13.11.20, 20:48 Myślę, że tęcza byłaby gorsza niż błyskawica 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: Brak profesjonalizmu.... 13.11.20, 19:50 dziecko zawsze bedzie pytac i komentowac nawet jakby nauczycielka za plecami miala obraz jeleni na rykowisku. Krotko wyjasniasz dziecku jak tam uwazasz za wlasciwe i tyle. Zglaszac, bo Cie tlo w jej mieszkaniu razi? Jak zawzieta, to zglosi, ze ja razi obrazek Kubusia Puchatka u was na scianie. Odpowiedz Link Zgłoś
dziennikaktywnosci Re: Brak profesjonalizmu.... 13.11.20, 19:53 Pomijając kwestię tego, co na tej szafie wisi, jest to bardzo nieprofesjonalne. No ale szkoła to stan umysłu. Tam wszystko uchodzi, nawet flirtowanie z mężem , w czasie połączenia z dziećmi. Odpowiedz Link Zgłoś
pani_tau Re: Brak profesjonalizmu.... 13.11.20, 19:57 Ja wiem, że wolałabyś aby zawiesiła zminiaturyzowane narzędzie tortur no, ale cóż... Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: Brak profesjonalizmu.... 13.11.20, 20:08 Wytłumacz dziecku, że jest to symbol walki o prawa kobiet, walki z idiotami, którzy niszczą nasz kraj, walki z czarną mafią, która tuszuje gwałty na dzieciach. Pani należy się szacunek. Odpowiedz Link Zgłoś
z_lasu Re: Brak profesjonalizmu.... 13.11.20, 20:15 Jakże celna ta sygnaturka w kontekście tego wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
malia Re: Brak profesjonalizmu.... 13.11.20, 20:16 Tęczy nie wolno, błyskawicy nie wolno, niedługo prognozę pogody trzeba będzie po kryjomu oglądać Odpowiedz Link Zgłoś
anika772 Re: Brak profesjonalizmu.... 13.11.20, 20:25 Mam błyskawicę na profilowym na messengerze i poprzez messenger kontaktuję się czasami w uczniami. Czy mam się zgłosić do dyrekcji? Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw Re: Brak profesjonalizmu.... 13.11.20, 20:51 sko.wrona napisała: > Od razu do kuratorium 😉 Tam do kuratorium, wal prosto do Czarnka! 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Brak profesjonalizmu.... 13.11.20, 20:26 Mysle, ze jesli pani nadaje ze swojego domu za plecami moze postawic zarowno blyskawice jak i portret papieza, obraz z diabłem, figurkę buddy i zdjęcie Obamy. Chyba nie wolno jej zawiesić swastyki- mogłabyś trochę nagiąć rzeczywistość i powiedzieć dyrekcji, ze to była swastyka- wtedy na pewno poniesie jakieś konsekwencje, przy dobrych wiatrach wyleją ja z roboty. Do dzieła! Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw Re: Brak profesjonalizmu.... 13.11.20, 20:32 W przypadku swastyki powoła się na ten wyrok sądu z Białegostoku, który orzekł, że to wszak powszechnie znany indyjski symbol szczęścia i tyle będzie miała z wywalania nauczycielki. To już prędzej zamawianie pięciu piw można podciągnąć pod ustawę i wychowaniu w trzeźwości... Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Brak profesjonalizmu.... 13.11.20, 20:37 iwoniaw napisała: > W przypadku swastyki powoła się na ten wyrok sądu z Białegostoku, który orzekł, > że to wszak powszechnie znany indyjski symbol szczęścia Hmm a jakby, powiedziała, że w tle słychać było hymn III rzeszy? Wtedy pani się już nie wybroni. Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw Re: Brak profesjonalizmu.... 13.11.20, 20:43 No jest to jakiś sposób, ale nie lepiej od razu napisać do dyrekcji, nie wdając się w szczegóły, dokładnie tak, jak nam tu kozica klaruje - "pani popiera morderstwo"? Od razu można podnieść też wątek, że leniwa larwa nie prowadziła zajęć w święto państwowe. Odpowiedz Link Zgłoś
malia Re: Brak profesjonalizmu.... 13.11.20, 21:09 albo że prowadziła w święto. to też dobrze nie wygląda Odpowiedz Link Zgłoś
leosia-wspaniala Re: Brak profesjonalizmu.... 14.11.20, 10:14 >Hmm a jakby, powiedziała, że w tle słychać było hymn III rzeszy? Hmm, hymn III Rzeszy to przecież jednocześnie obecny hymn Niemiec. Odpowiedz Link Zgłoś
grruuuu Re: Brak profesjonalizmu.... 13.11.20, 21:23 Wolno. Po pierwsze jest to symbol szczęścia, jak wiemy ze znanego orzeczenia sądu, a po drugie posiadanie swastyk w prywatnym mieszkaniu nie jest zakazane. Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Brak profesjonalizmu.... 13.11.20, 21:41 Posiadanie swastyk nie jest zakazane, ale nie możesz publicznie propagować faszyzmu, więc teoretycznie pani nauczycielka mogłaby mieć spore kłopoty, gdyby taka swastyka na ścianie wisiała podczas lekcji on line. Aby uniknąć uznania swastyki za symbol szczęścia, Kozica może wspomnieć, że mignął jej w tle portret Hitlera- wtedy już pani się nie wymiga. Odpowiedz Link Zgłoś
nickbezznaczenia Re: Brak profesjonalizmu.... 13.11.20, 21:43 Portret może być na książce i co wtedy? Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Brak profesjonalizmu.... 13.11.20, 21:52 nickbezznaczenia napisał(a): > Portret może być na książce i co wtedy? Ale utrudniacie...myślę, że rozsądnej dyrekcji wystarczy do zwolnienia pani swastyka na ścianie, hymn III Rzeszy w tle i migający gdzieś tam zza kadru portret Hitlera. Jeśli to wciąż nie wystarczy Kozica może dodać, że wydaje jej się, że pani się witała za pomocą heil Hitler, lub sieg heil. Odpowiedz Link Zgłoś
nickbezznaczenia Re: Brak profesjonalizmu.... 13.11.20, 21:59 Jak dyrekcja nie zna niemieckiego to z hymnem też się może pomylić. Tak tylko dywaguję. Z heil to może być słuszna droga! Odpowiedz Link Zgłoś
marinette.wue Re: Brak profesjonalizmu.... 13.11.20, 20:34 A jak na scianie wisi krzyż to tez zglaszasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama