anika772 14.11.20, 15:41 Pudelek mnie rozbawił: "Pomiędzy wymyślaniem kolejnych sposobów na to, jak uprzykrzyć ludziom życie, Kaja znajduje jeszcze czas dla urody. Paparazzi wypatrzyli ją ostatnio w drodze do fryzjera." Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alpepe Re: Kaja Godek u fryzjera. 14.11.20, 16:02 Jaka szkoda, że piekła nie ma. Ta baba powinna się w nim smażyć po śmierci, bo za życia ją raczej sprawiedliwość za to, co zrobiła, nie spotka. Odpowiedz Link Zgłoś
ge-ox Re: Kaja Godek u fryzjera. 14.11.20, 16:06 jakbym była fryzjerką, to bym jej nie obsłużyła i wygnała z salonu, jeszcze z tą gębą bez maski to już w ogóle... czy komuś kiedykolwiek udało się zrobić zdjęcie tej baby z dzieckiem? bo ona tak walczy, ustawy pisze, podpisy zbiera, kiedy ma czas dla bądź co bądź chorego dziecka? Odpowiedz Link Zgłoś
ginger.ale Re: Kaja Godek u fryzjera. 14.11.20, 16:14 Ja też bym miała wszystkie pasujące jej terminy "zajęte". Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaabing Re: Kaja Godek u fryzjera. 14.11.20, 16:29 Ja też bym ją z checią ostrzygła. Aczkolowiek w jej przypadku to gorzej być nie może. Niech sobie nowy zakiecik kupi bo w tym ledwo się dopina Odpowiedz Link Zgłoś
semihora Re: Kaja Godek u fryzjera. 14.11.20, 16:15 No weź, przecież wiadomo, że matka naprawdę zajmująca się swoim niepełnosprawnym dzieckiem nie ma czasu na zatruwanie życia innym. Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Kaja Godek u fryzjera. 14.11.20, 16:33 Dziunia sobie znalazła wykręt, żeby NIE spędzać czasu z własnym upośledzonym potomkiem. Bo czyz ktoś mógłby mieć do niej jakiekolwiek pretensje, że się nie zajmuje skoro ona w bólu i trudzie walczy o napoczęte życia??? Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: Kaja Godek u fryzjera. 14.11.20, 17:11 Przecież jak ją pytali, co z niepełnosprawnymi, to mówiła, że ona walczy o życie poczęte. Jej dziecko już się urodziło, to niech teraz kto inny się nim zajmuje. Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Kaja Godek u fryzjera. 14.11.20, 17:46 Kajunia zapewne pieniędzmi ze swojej fundacji (ciekawe, że fundację Owsiaka tak ciągle trzepią, a takich zyebów nigdy) załatwia sprawę opieki nad dzieckiem. Odpowiedz Link Zgłoś
potworia116 Re: Kaja Godek u fryzjera. 14.11.20, 16:38 Przychodzi Godek do fryzjera, a fryzjer z zespolem. Wiem, średnie, ale nie mogłam się powstrzymać 😶 Odpowiedz Link Zgłoś
anika772 Re: Kaja Godek u fryzjera. 14.11.20, 17:50 18lipcowa3 napisała: > Dla urody powiadasz????? > Pudelek powiada. Odpowiedz Link Zgłoś
mia_mia Re: Kaja Godek u fryzjera. 14.11.20, 17:21 Jakbym była fryzjerem to by wyszła z piorunem i niech mi ktoś udowodni, że o takie coś nie prosiła Odpowiedz Link Zgłoś
disco-ball Re: Kaja Godek u fryzjera. 14.11.20, 17:35 Ma zaświadczenie, ze nie musi nosić maseczki. Czyli coś jednak z głowa ma. I nawet ma na to papier (teraz tylko osoby z niepełnosprawnościami umysłowymi mogą nie nosić, czy się mylę?) Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama