daisy 17.11.20, 17:34 Odbiornik taki? Muszę kupić nowe radio i wpadłam, że najlepiej cyfrowe i internetowe (do odbierania różnych Nowych Światów), ale czy to działa? Nie tnie, nie zawiesza się, ma sens? Napiszcie, jak macie, dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tanebo001 Re: Czy ktoś ma radio internetowe? 17.11.20, 17:39 Działa, działa. Ja mam Linn Akurate i działa. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Czy ktoś ma radio internetowe? 17.11.20, 18:17 Jak masz stabilne łącze (i sprawny router) to nie tnie i nie zawiesza się. Ja mam coś takiego i jestem zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
aerra Re: Czy ktoś ma radio internetowe? 17.11.20, 18:40 Nie wiem czy to masz na myśli, ale na tunerze mam opcję radia internetowego i jak najbardziej działa. Tuner podpięty do sieci domowej przez wifi. Odpowiedz Link Zgłoś
daisy Re: Czy ktoś ma radio internetowe? 17.11.20, 18:41 To powiedzcie jeszcze, dobrzy ludzie, czy w takim internetowym można słuchać zwykłych stacji, które nadają też w necie, np. polskiego radia? W czasie rzeczywistym? Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: Czy ktoś ma radio internetowe? 17.11.20, 18:44 daisy napisała: > To powiedzcie jeszcze, dobrzy ludzie, czy w takim internetowym można słuchać zwykłych stacji, które nadają też w necie, np. polskiego radia? W czasie rzeczywistym? też. Mam blaupunkt 12SL. Odpowiedz Link Zgłoś
stavros2002 Re: Czy ktoś ma radio internetowe? 17.11.20, 19:06 Dlaczego piszesz nie na temat? alicia033 napisała: > Mam blaupunkt 12SL. > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
szorstkawelna Re: Czy ktoś ma radio internetowe? 17.11.20, 18:44 Można. Tzn moje ma opcje FM, DAB, bluetooth, internetowe i to chyba wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
aerra Re: Czy ktoś ma radio internetowe? 17.11.20, 18:52 Jeśli mają taką opcję to można Większość chyba ma. Odpowiedz Link Zgłoś
szorstkawelna Re: Czy ktoś ma radio internetowe? 17.11.20, 18:42 Ja mam i działa. Czekam na grudzień i radio 357 Kupiłam żeby sobie słuchać stacji z całego świata. Odpowiedz Link Zgłoś
daisy Re: Czy ktoś ma radio internetowe? 17.11.20, 18:48 Napiszcie, jakie macie modele, plis. Na razie wypatrzyłam Hama analogowe, DAB i IR, stereo, za ok. 650 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
aerra Re: Czy ktoś ma radio internetowe? 17.11.20, 18:54 Mam to: Amplituner Yamaha R-N301 Czarny Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo001 Re: Czy ktoś ma radio internetowe? 17.11.20, 18:59 Sporo wież ma tą opcję. Najtańsza to Denon ceol. Odpowiedz Link Zgłoś
stavros2002 Re: Czy ktoś ma radio internetowe? 17.11.20, 19:14 Brednie, prawiczku. Tańsze są np. Yamaha MusicCast albo Philips TAM tanebo001 napisał: > Sporo wież ma tą opcję. Najtańsza to Denon ceol. Odpowiedz Link Zgłoś
stavros2002 Re: Czy ktoś ma radio internetowe? 17.11.20, 19:08 Model plis592945854 jest bardzo dobry.... daisy napisała: > Napiszcie, jakie macie modele, plis. Na razie wypatrzyłam Hama analogowe, DAB i > IR, stereo, za ok. 650 zł. > Odpowiedz Link Zgłoś
szorstkawelna Re: Czy ktoś ma radio internetowe? 17.11.20, 19:10 Ferguson regent Odpowiedz Link Zgłoś
agusiah Re: Czy ktoś ma radio internetowe? 17.11.20, 20:54 Zosbacz do mojego niedawnego wątku o radiu do kuchni, ja kupiłam alexę Odpowiedz Link Zgłoś
mirkabella Re: Czy ktoś ma radio internetowe? 17.11.20, 21:53 Ja mam, 3 różne (Medion, Roberts i Majority) i jestem bardzo zadowolona. Nie kupię juz zwykłego radia. Można słuchać Polskiego radia i innych „zwykłych” tez, większość nadaje juz tez przez net. Jak jest dobry internet, nic sie nie wiesza. Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama