marinette.wue 17.11.20, 20:37 Macie? U nas juz przed zdalnym nauczycielka byla na chorobowym...teraz wciaz odwołane . Wszedzie te zajecia są odwołane? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aquella Re: Religia ...Zdalne nauczanie 17.11.20, 20:43 Nie wszędzie ale ciężko mi uwierzyć że ktos teskni za religią online. Odpowiedz Link Zgłoś
marinette.wue Re: Religia ...Zdalne nauczanie 17.11.20, 21:02 Raczej nikt nie tęskni Odpowiedz Link Zgłoś
aquella Re: Religia ...Zdalne nauczanie 17.11.20, 21:04 To po co ten wątek, ja bym się cieszyła że o dwie godziny mniej przed ekranem. O religii możesz dziecku poczytać Odpowiedz Link Zgłoś
marinette.wue Re: Religia ...Zdalne nauczanie 17.11.20, 21:29 Wątek po ty by dowiedzieć się czy religia tzn zajęcia dodatkowe są odwołane wszędzie. Nas nikt nie informował a zajęć ku uciesze naszej nie ma. Czyli z tego wynika ze katecheta przedłuża l4 Odpowiedz Link Zgłoś
little_fish Re: Religia ...Zdalne nauczanie 17.11.20, 20:46 Moi nie chodzą, ale u starszego czasem coś trafi coś przypadkiem do wiadomości, więc chyba się odbywa Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: Religia ...Zdalne nauczanie 17.11.20, 21:05 U moich rigia/etyka/doradztwo zawodowe /wdz normalnie się odbywają online. Odpowiedz Link Zgłoś
aerra Re: Religia ...Zdalne nauczanie 17.11.20, 21:06 Nie mamy, bo dziecko nie chodziło na religię nigdy. Nie mam pojęcia czy się odbywa, ale w planie zdalnego nauczania figuruje. Odpowiedz Link Zgłoś
mia_mia Re: Religia ...Zdalne nauczanie 17.11.20, 21:06 U nas jest normalnie, tak jak etyka, tylko oczywiście jak normalnie to w środku lekcji, a etyka po lekcjach Odpowiedz Link Zgłoś
sol_13 Re: Religia ...Zdalne nauczanie 17.11.20, 23:33 Przy tych lekcjach online to nawet spoko religię miec w srodku, bo ma się przerwę. Odpowiedz Link Zgłoś
sabina211 Re: Religia ...Zdalne nauczanie 17.11.20, 21:11 U nas są (szkoła niepubliczna, ale nie katolicka, kl.8.) Córka nawet woli niż religię stacjonarną, bo (jak mówi) jest większa przestrzeń do dyskusji z katechetą niż na lekcjach w szkole. Odpowiedz Link Zgłoś
disco-ball Re: Religia ...Zdalne nauczanie 17.11.20, 21:43 Dzieci z klasy syna maja. Mlody ma w tym czasie inne zajecia. Odpowiedz Link Zgłoś
fibi00 Re: Religia ...Zdalne nauczanie 17.11.20, 22:19 Mają. Mój akurat jest w 3 klasie i katechetka chce dzieci przygotować do komunii. Odpowiedz Link Zgłoś
ga-ti Re: Religia ...Zdalne nauczanie 17.11.20, 23:44 Moje dziecko ma, ale chyba na zmianę, jedna lekcja online, druga tylko wysyłana, muszę dopytać. Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama