swiezynka77 18.11.20, 19:40 czemu spam, który otrzymuję, ma ZAWSZE takie interesujące nadawczynie? przecież to się kojarzy z panią lat co najmniej 80 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwoniaw Re: Bronisława i Stanisława są gotowe na seks 18.11.20, 19:44 Bo AI się dopiero uczy, na razie wie, jakie imiona są typowo polskie i na pewno nie będą dziwne dla polskojęzycznego odbiorcy. Resztę aspektów sprawy dopiero ktoś jej musi wrzucić do bazy Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Bronisława i Stanisława są gotowe na seks 18.11.20, 20:39 iwoniaw napisała: > Bo AI się dopiero uczy, na razie wie, jakie imiona są typowo polskie i na pewno > nie będą dziwne dla polskojęzycznego odbiorcy. Najważniejsze, że odróżnia imiona męskie od żeńskich. S. Odpowiedz Link Zgłoś
triismegistos Re: Bronisława i Stanisława są gotowe na seks 19.11.20, 12:12 No nie wiem. Wydaje mi się, że Bronisław i Stanisław byliby bardziej zachęcający 😁 Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: Bronisława i Stanisława są gotowe na seks 19.11.20, 05:55 100/100 Odpowiedz Link Zgłoś
minerallna Re: Bronisława i Stanisława są gotowe na seks 18.11.20, 19:46 U mnie jest jeszcze Józefa, Grażyna i Władysława. Odpowiedz Link Zgłoś
gaga-sie Re: Bronisława i Stanisława są gotowe na seks 18.11.20, 20:56 I jakieś rosyjskie imiona. Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Bronisława i Stanisława są gotowe na seks 18.11.20, 19:56 Covid, covid, ciężkie czasy, każdy sobie radzi, jak moze... Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Bronisława i Stanisława są gotowe na seks 18.11.20, 20:19 Good for you. Mnie od lat ktos proponuje wyluzenie penisa Gdybym tylko miala, to moze bym i wydluzyla ... who knows Cheers. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli [...] 18.11.20, 20:40 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Tobie wydłużenie nie pomoże... 19.11.20, 01:52 Tobie wydłużenie nie pomoże, Olena ci napisała, impotencja nie zależy od długości. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Bronisława i Stanisława są gotowe na seks 19.11.20, 14:26 Mężowi możesz wykupić wydłużenie. Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie.plum Re: Bronisława i Stanisława są gotowe na seks 18.11.20, 20:28 :~D Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Bronisława i Stanisława są gotowe na seks 18.11.20, 20:54 MOże powodowana wątkiem o seksie staruszków zajrzałaś gdzieś, nawet nie pamiętasz, ale nic się nie ukryje Odpowiedz Link Zgłoś
sofia_87 Re: Bronisława i Stanisława są gotowe na seks 18.11.20, 21:55 Akurat te imiona są spotykane także wśród nastolatek i młodszych dziewczynek. Niezbyt często, na szczęście, choć lubię tradycyjne imiona, to te są koszmarne Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kotula Re: Bronisława i Stanisława są gotowe na seks 18.11.20, 22:27 > Akurat te imiona są spotykane także wśród nastolatek i młodszych dziewczynek. Kiedyś kwiknęłam, jak moja córka mi opowiadała coś ze szkoły: "I wtedy Józia, Hala i Stefcia...". Jak sprzed wojny Odpowiedz Link Zgłoś
sofia_87 Re: Bronisława i Stanisława są gotowe na seks 18.11.20, 23:08 O i jeszcze Józia.😜 W grupie synka jest Ania, jedyna w przedszkolu o tym imieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
ga-ti Re: Bronisława i Stanisława są gotowe na seks 18.11.20, 22:23 Bo się naczytały na forum, że mogą po 66 roku życia i dalej szukać szczęścia Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Bronisława i Stanisława są gotowe na seks 18.11.20, 22:27 Też to dostaję. Ciekawa jestem, kto im sprzedał mój adres. Masz podejrzenia? Do mnie ostatnio przyszło:" mam ochotę na tani seks. Mieszkam blisko ciebie. Stanisława." Fakt- prawie 80-letnia Stanisława mieszka tuż obok mnie Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Bronisława i Stanisława są gotowe na seks 19.11.20, 11:11 Mysle ze ludzie moga odruchowo klikac myslac ze jakas starsza ciotka wreszcie ogarnela internet. Odpowiedz Link Zgłoś
aerra Re: Bronisława i Stanisława są gotowe na seks 18.11.20, 22:37 Wyświetliło mi w tym wątku reklamę takiego czegoś: Słowo daję, niczego takiego nie szukałam wcześniej, myślicie, że to w nawiązaniu do tej Bronisławy i Stanisławy? Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Bronisława i Stanisława są gotowe na seks 18.11.20, 22:46 aerra napisał(a): > Słowo daję, niczego takiego nie szukałam wcześniej, myślicie, że to w nawiązani > u do tej Bronisławy i Stanisławy? > Hmmm ... moze bardziej w nawiazaniu do tej "gotowosci" - jedni lubia dominatrix a inni na sianie ... whatever floats your boat Cheers. Odpowiedz Link Zgłoś
tt-tka Re: Bronisława i Stanisława są gotowe na seks 18.11.20, 23:07 aerra napisał(a): > Wyświetliło mi w tym wątku reklamę takiego czegoś: > > Słowo daję, niczego takiego nie szukałam wcześniej, myślicie, że to w nawiązani > u do tej Bronisławy i Stanisławy? > Piekny profesjonalny stroj maskujacy ! Moze byc w nawiazaniu... moze panie w tym przychodza na spotkanie z dyskrecji, a moze to sugestia, ze chetny/a na seks powinien/nna sie tak przyodziac ? Rozne rzeczy ludzi kreca. Odpowiedz Link Zgłoś
asia.sthm Re: Bronisława i Stanisława są gotowe na seks 19.11.20, 01:25 A kalaszkow to po co? jakies dziwne te amory Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Bronisława i Stanisława są gotowe na seks 19.11.20, 11:29 BO to zabawa w "porwanie"...aczkolwiek porywacz w takim stroju zostałby przeze mnie zabity śmiechem. Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: Bronisława i Stanisława są gotowe na seks 19.11.20, 14:20 maskujacy, moze po hasle - maski szukalas, to masz Odpowiedz Link Zgłoś
swiezynka77 Re: Bronisława i Stanisława są gotowe na seks 19.11.20, 08:23 Co to jest??? Odpowiedz Link Zgłoś
aerra Re: Bronisława i Stanisława są gotowe na seks 19.11.20, 19:41 Strój maskujący, chyba na polowania czy coś w ten deseń. Tzn tak zgaduję. Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Bronisława i Stanisława są gotowe na seks 19.11.20, 11:28 Mi to wczoraj wyskoczyło!! Odpowiedz Link Zgłoś
lumeria Re: Bronisława i Stanisława są gotowe na seks 18.11.20, 22:58 To nie jest ważne dla kogo pozornie jest ten spam. Chodzi o to, ze najczęściej klikają na spam osoby starsze. Czyli spamerzy używają takich imion, które im dadzą najwięcej kliknięć, a potem najwięcej (często zdemenciałych) klientów. Czyli właśnie Bronisławy i Janiny. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Bronisława i Stanisława są gotowe na seks 18.11.20, 23:18 Ilu zdemenciałych ludzi koło 80-tki ma adres mailowy? Odpowiedz Link Zgłoś
lumeria Re: Bronisława i Stanisława są gotowe na seks 19.11.20, 01:01 70+ całkiem sporo, 80+ mniej, ale szansa na demencje czy alzh większa. Czyli grupa mniejsza, lecz bardziej podatna na manipulacje. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: Bronisława i Stanisława są gotowe na seks 19.11.20, 12:12 A co jest w linkach, które zamieszczają? Coś złego (w sensie wirus, wyłudzenie danych) czy po prostu przekierowanie na jakąś ichniejszą głupią stronę? Odpowiedz Link Zgłoś
lumeria Re: Bronisława i Stanisława są gotowe na seks 19.11.20, 14:18 Nie wiem, bo nie klikam. Za to seniorce w rodzinie komp padał co parę-kilka tygodni, bo nie dało sie jej przekonać, żeby nie otwierała i nie klikała na wszystko. Miala farta, ze nie przydarzyło jej się nic bardziej niebezpiecznego. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Bronisława i Stanisława są gotowe na seks 18.11.20, 23:19 Do mnie też przychodzą. Nie rozumiem, dlaczego nie Bronisław i Władysław... Odpowiedz Link Zgłoś
swiezynka77 Re: Bronisława i Stanisława są gotowe na seks 19.11.20, 14:27 Bronek i Władek też nie brzmią zbyt zachęcająco Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: Bronisława i Stanisława są gotowe na seks 19.11.20, 03:05 Mam dość tego gównianego Onetu! Ostatnio Zbigniewa mi coś zaproponowała. Nawet nie wiem co, bo nawet nie otwieram, ale po kilkanaście sztuk tego główna kasuję mniej więcej dwa razy dziennie. Czy tam sami stażyści, że siebie nie radzą z tym spamem? Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: Bronisława i Stanisława są gotowe na seks 19.11.20, 05:57 Do mnie jak do bi_scotti, przychodzą same zachęty do powiększenia penisa i jeszcze środki na erekcję Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kotula Re: Bronisława i Stanisława są gotowe na seks 19.11.20, 09:01 Do mnie przychodzą radosne nowiny, że ktoś mi przelał na konto dużo pieniędzy, że na moim koncie bitcoinowym też ruch i w ogóle, miliony, a poza tym mają nagie fotki mojej żony i koszulki z Among Us za darmo, wystarczy jedno kliknięcie. Odpowiedz Link Zgłoś
jak_matrioszka Re: Bronisława i Stanisława są gotowe na seks 19.11.20, 11:22 Naga fotke mojej zony to bym chciala, ale musi byc twarz widac. To ja tu zapieprzam w kuchni przy obiedzie, a ona gdzies po nagich sesjach lata? Gdybym tylko wiedziala jak baba wyglada, to bym mogla list gonczy za nia wystawic! Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: Bronisława i Stanisława są gotowe na seks 19.11.20, 12:04 a to z radosnych nowin potrafi przyjść kilka dziennie listów w stylu "od Pana Baharu Umbu Mzimu", prawnika, który ma dla mnie 2 mln dolarów (lub 20 mln, wszystko jedno) w Narodowym Banku Liberii lub Centralnym Banku Funduszy Senegalu, bo zmarł jego klient a ja mam takie nazwisko jak spadkobiercy, których nie udało się dotąd znaleźć. Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Bronisława i Stanisława są gotowe na seks 19.11.20, 14:10 mama_kotula napisała: > Do mnie przychodzą radosne nowiny, że ktoś mi przelał na konto dużo pieniędzy, > że na moim koncie bitcoinowym też ruch i w ogóle, miliony, a poza tym mają nagi > e fotki mojej żony i koszulki z Among Us za darmo, wystarczy jedno kliknięcie. Eeee ... to inni wysylacze Wydluzanie penisa to very specific ... oferta Ta sama od lat, eh ... Juz pisalam, ze dostaje info o spadkach, ktorych nikt nie chce wiec moge je miec dla siebie albo o kontach, ktorych wlasciciele umarli wiec ja sie moge do nich dobrac przy pomocy wysylacza. Najczesciej emails sa z charakterystycznymi bledami wskazujacymi na nadawcow from India badz Nigeria Pare ksiezniczek pragnacych mojej pomocy w odzyskaniu naleznych im czesci rodzinnych majatkow tez sie do mnie odzywa by email once in w while No i, oczywiscie, jakies kompromitujace mnie zdjecia kraza in the net i moge je odzyskac gdy wplace iles tam $$$ w bitcoins albo via PayPal Love these stories! Polecalam juz kiedys ksiazke na ten temat, fajnie sie czyta ... fiction on fiction www.goodreads.com/book/show/13171072-419 Jak zawsze przepraszam, nie wiem czy tlumaczona na polski. Cheers. Odpowiedz Link Zgłoś
lumeria Re: Bronisława i Stanisława są gotowe na seks 19.11.20, 14:33 Zauważyłam, ze chyba zrezygnowali z powiększenia mojego penisa, ale za to dostałam kilka pogróżek, ze maja filmik "kompromitującego zachowania" nagrany przez kamerkę na moim komputerze w pracy. I ze mam zapłacić, albo udostępnią filmik pracodawcy i na fejsie. Szkopul w tym, ze moj komputer w pracy nie ma kamerki, fejsa tez nie mam 😁 Odpowiedz Link Zgłoś
lumeria Re: Bronisława i Stanisława są gotowe na seks 19.11.20, 15:55 Eeee... całkiem zapomniałam, ze tez nie robię niczego niecenzurowanego w pracy Odpowiedz Link Zgłoś
jak_matrioszka Re: Bronisława i Stanisława są gotowe na seks 19.11.20, 11:20 Zmasowany atak GILFow przezywasz? Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Bronisława i Stanisława są gotowe na seks 19.11.20, 11:30 Miałam ochote wpisać jakie jest rozszerzenie skrótu GILF...ale sie chyba boje. Odpowiedz Link Zgłoś
jak_matrioszka Re: Bronisława i Stanisława są gotowe na seks 19.11.20, 15:27 A rozszerzenie do MILF znasz? GILF to jedno pokolenie wstecz. Odpowiedz Link Zgłoś
beata.1968 Re: Bronisława i Stanisława są gotowe na seks 19.11.20, 15:50 dziękuję za ten wątek , bardzo poprawiłyście mi mój kiepski i smętny nastrój Odpowiedz Link Zgłoś
mmoni Re: Bronisława i Stanisława są gotowe na seks 19.11.20, 18:03 też to dostaję. Miałam teorię, że spamerzy kupili pliki z zawartością starych książek telefonicznych, a do telefonów stacjonarnych przeważnie są przywiązani emeryci. Ale może faktycznie macie rację z tym celowaniem w target 70+, który klika wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama