purchawka2017 19.11.20, 13:01 Policjant Czarzastego, czy Czarzasty policjanata? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
semihora Re: Kto kogo pobił? 19.11.20, 13:09 Przecież mówi się: nie ufam ci jak psu! No to kto kogo pobił? Dziadek policjanta? Odpowiedz Link Zgłoś
woman_in_love Re: Kto kogo pobił? 19.11.20, 13:10 Zgodnie z materiałami, które wyciekły z kwatery głównej Lewicy, Czarzasty wystosował potężny LEWY sierpowy w stronę kulsona na skutek czego doznał on nokautu oraz rozlicznych ran i rozpłakał się (kulson, nie Czarzasty), po czym został odwieziony do szpitala. Wyciekły już zdjęcia poszkodowanego ze szpitala: PS: raz sierpem, raz młotem pisowską hołotę! Odpowiedz Link Zgłoś
niemaznaczenia Re: Kto kogo pobił? 19.11.20, 13:13 Przecież to zdjęcie boksera Artura Szpilki. Odpowiedz Link Zgłoś
woman_in_love Re: Kto kogo pobił? 19.11.20, 13:14 Wyciekły też zdjęcia operacyjne policji z nielegalnej obserwacji w domu Czarzastego. Na razie boją się jednak wkroczyć by pojąć tego zbira. Odpowiedz Link Zgłoś
niemaznaczenia Re: Kto kogo pobił? 19.11.20, 13:19 Po co zamieszczasz zdjęcie boksera w tym wątku? Odpowiedz Link Zgłoś
woman_in_love Re: Kto kogo pobił? 19.11.20, 13:25 zeby sie ponabijac z pisowcow twojego pokroju którzy sadza ze Czarzasty pobił jakiegoś kundla Odpowiedz Link Zgłoś
niemaznaczenia Re: Kto kogo pobił? 19.11.20, 13:27 Jestem pisowcem? A ty kim jesteś? Głupawe to. Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Kto kogo pobił? 19.11.20, 13:15 Można się z tego śmiać. Kuzynka mojego męża, była przez pięć lat ciągana po sądach za czarny protest w 2015. Była oskarżona o czynną napaść na policjanta z uszkodzeniem ciała (wybicie kciuka). Ma około 160 cm wzrostu i waży jakieś 45 kg. W międzyczasie została skazana (uzasadnienie pisowskiej sędzi- "nie zrobiła tego ale biorąc udział w protestach wyraziła zgodę, ze coś takiego może się stać") Uniewinniona dopiero teraz we wrześniu ostatecznie. Czarzastego pewnie to nie dotknie ale dla zwykłych ludzi w pispaństwie scenariusz jak z "Procesu" Kafki jest jak najbardziej realny. Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama