boogiecat 19.11.20, 16:48 Czy ten przedmiot jest nauczany w szkolach waszych dzieci, na ktorym poziomie i w jaki sposob? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krwawy.lolo Re: Edukacja medialna i informacyjna 19.11.20, 17:08 Przecież to religia. Wielebny, jako medium pambuka, dostarcza niezwykle cennych informacji, takich jak, że z wody można zrobić alkohol, że zjadając wafelka konsumujesz kawałek szefa rzeczonego wielebnego, tudzież uczy innych niezbędnych do życia figur, przyklęków i przysiadów pod wodzą kumpli poprzebieranych w cepeliowe kostiumy, błyszczące płaszczyki, koralikami i cekinami zdobne. Odpowiedz Link Zgłoś
boogiecat Re: Edukacja medialna i informacyjna 19.11.20, 17:49 I myslec krytycznie tez uczy, jestem pewna. Wychodzi, ze ta religia nie jest taka zla- alkohol, slodycze i sport to w sumie wszystko co lubie Ale pytam powaznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama