krwawy.lolo Re: zdalna lekcja z humorem 20.11.20, 22:39 Mnie się to skojarzyło z lekcją Przysposobienia do Życia w Rodzinie Socjalistycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
mirka.kurka Re: zdalna lekcja z humorem 21.11.20, 08:50 nie sądzę żeby cała klasa była aż tak mało inteligentna, wraz z rodzicami, to raczej jest fejk Odpowiedz Link Zgłoś
little_fish Re: zdalna lekcja z humorem 21.11.20, 08:55 Może i fejk, ale to materiał chyba 6 klasy - mam syna w tym wieku, nie omawia ze mną tematów jakie nauczyciel wpisuje do dziennika. Gdyby przyszedł i powiedział " pani napisała, że pierwszą lekcję mamy wolną" to bym tego nie sprawdzała. Więc rodziców bym w to nie mieszała Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: zdalna lekcja z humorem 21.11.20, 09:24 Wystarczy, że jeden uczeń przeczytał temat, napisał na komunikatorze, że wolne, pozostali albo nie sprawdzili albo sprawdzili i uznali, że faktycznie lekcja odwołana. Odpowiedz Link Zgłoś
fogito Re: zdalna lekcja z humorem 21.11.20, 09:32 To prawda. Znam nauczycielkę. Rewelacyjna jest i opublikowała to na FB dla nauczycieli. Widac ze zaczęło zyc wlasnym życiem. Dzieciaki weszły w koncu na lekcje, bo wyslala ze lekcja jednak jest. Odpowiedz Link Zgłoś
kubek0802 Re: zdalna lekcja z humorem 21.11.20, 10:31 Trochę z innej beczki. Słuchałam lekcji syna i nauczycielka mówi do kogoś "Piotrusiu kochanie włącz kamerkę chciałabym cię zobaczyć". Piotruś: zapewniam panią, że nie chciałaby mnie pani teraz widzieć. Jakoś mnie to rozśmieszyło, nadmieniam, że uczniowie już dorośli. Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama