Dodaj do ulubionych

Makaroniki. Wykończę się.

21.11.20, 09:51
Postanowiłam zmierzyć się z makaronikami. Przygotowałam się teoretycznie, czytając, oglądając. Zgromadziłam składniki. Mam za sobą kilka prób. Wiem, ze to dość trudny technicznie wypiek, i łatwo się nie poddam, ale : raz nie wyszła mi stópka, kolejnym razem stópka była, ale skorka była jakby uniesione, a pod nią pustka, teraz stópka jest, ale kolor gdzieś zaginął. No i z tym kolorem mam największy problem, domyślam się, że to kwestia zbyt wysokiej temperatury, ale piekę w 140st z termoobiegiem, obniżyć jeszcze temperaturę? Wrrrr! I tak sa bosko pyszne, ale chciałabym uzyskać piękne czyste kolory, pomożecie?
Obserwuj wątek

Popularne wątki

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka