mirelka1 21.11.20, 11:04 Podano, że kina, teatry, galerie pozostają zamknięte- a co z bibliotekami? Dalej bedą zamknięte? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cku Re: Biblioteki dalej pozamykane? 21.11.20, 11:06 Placówki kultury nadal zamknięte. Smiercionosne biblioteki też. Odpowiedz Link Zgłoś
droch Re: Biblioteki dalej pozamykane? 21.11.20, 11:13 Nie to co cały czas otwarte kasyna... Odpowiedz Link Zgłoś
cku Re: Biblioteki dalej pozamykane? 21.11.20, 11:08 A u mnie dziala to tak, ze zamawiasz książki, przychodzisz, wołasz, ze chcesz odebrać i Pani kładzie na stoliczku. Odsuwa się, wtedy wchodzisz i zabierasz. Odpowiedz Link Zgłoś
mirelka1 Re: Biblioteki dalej pozamykane? 21.11.20, 11:15 cku napisała: > A u mnie dziala to tak, ze zamawiasz książki, przychodzisz, wołasz, ze chcesz o > debrać i Pani kładzie na stoliczku. Odsuwa się, wtedy wchodzisz i zabierasz. U mnie też tak jest. Ale np w sąsiedniej dzielnicy zamknięte na głucho. Odpowiedz Link Zgłoś
afro.ninja Re: Biblioteki dalej pozamykane? 21.11.20, 11:26 U mnie sa trzy oddzialy. I w czasie letnim oddzial, ktory ibtak byl pusty, tak sie zabarykadowal, ze stwierdzilam- covid niektorym ludziom jest bardzo na rękę. Dwa oddziały pracowaly na pelnych obrotach, a oddział dziecięcy wrecz zachecal do przyjscia, bo im czytelnictwo spadlo o 80 procent. Odpowiedz Link Zgłoś
redwineiswhatilike Re: Biblioteki dalej pozamykane? 21.11.20, 11:30 Tak było wcześniej. Teraz niestety zamknięte. Odpowiedz Link Zgłoś
cku Re: Biblioteki dalej pozamykane? 21.11.20, 11:47 U mnie teraz tak działa. Jedyna różnica w stosunku do wczesniejszych to ze wczesniej normalnie wchodzilo sie do środka i podchodziło do biurka pani. Odpowiedz Link Zgłoś
ajaksiowa Re: Biblioteki dalej pozamykane? 21.11.20, 11:57 U mnie też zamkni€te😞ale może chodzi o to.żeby księgarzy wesprzeć?czemu nie? Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa17 Re: Biblioteki dalej pozamykane? 21.11.20, 13:07 U mnie miała być zamknięta ale ostatecznie zamawia się książki mailowo/ telefonicxnie, umaewa na konkretną godzinę i zwrot/ odbiór odbywa się przy wejściu do biblioteki. Odpowiedz Link Zgłoś
ga-ti Re: Biblioteki dalej pozamykane? 21.11.20, 13:18 U mnie tak samo, jest jeszcze dzwonek przy drzwiach Odpowiedz Link Zgłoś
lellapolella Re: Biblioteki dalej pozamykane? 21.11.20, 16:53 U mnie podobno też tak samo, jeszcze nie byłam, bo zgarnęłam sporą torbę przed samym zamknięciem. Odpowiedz Link Zgłoś
jehanette Re: Biblioteki dalej pozamykane? 21.11.20, 13:10 Masz wspierać gospodarkę kupując książki a nie czytać za darmochę! Odpowiedz Link Zgłoś
aerra Re: Biblioteki dalej pozamykane? 21.11.20, 13:24 U mnie skorzystali z okazji i zaczęli remont. Który ma potrwać rok, więc łagodzenie obostrzeń i tak nic nie da. Odpowiedz Link Zgłoś
lot_w_kosmos Re: Biblioteki dalej pozamykane? 21.11.20, 13:39 To kufa jedna z najgluppszych decyzji tego jefanego rządu Odpowiedz Link Zgłoś
sylwik7 Re: Biblioteki dalej pozamykane? 22.11.20, 10:47 lot_w_kosmos napisała: > To kufa jedna z najgluppszych decyzji tego jefanego rządu Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
glanaber Re: Biblioteki dalej pozamykane? 22.11.20, 10:59 U nas też zamknięta. Siedź na d.. w domu, ale książek do czytania w czasie tego siedzenia sobie nie wypożyczysz Odpowiedz Link Zgłoś
redwineiswhatilike Re: Biblioteki dalej pozamykane? 22.11.20, 11:04 Można u was otrzymać z biblioteki kod do legimi? U mnie tak, mailem. Mam na cały listopad. Nie jest to idealne rozwiązanie, bo na laptopie albo na telefonie czyta mi się średnio ale przeczytałam w ten sposób 2 fajne książki i jeszcze jedną mam zamiar przeczytać. Czytam sporo, 1 książkę na tydzień. Mam kilka kupionych ale jeszcze na razie skorzystam z legimi i jeszcze mam jedną wypożyczoną ponad miesiąc temu z biblioteki. Odpowiedz Link Zgłoś
glanaber Re: Biblioteki dalej pozamykane? 22.11.20, 11:09 Nie można. Poza tym nienawidzę czytać z ekranu. Póki co nakupowałam książek na zapas Odpowiedz Link Zgłoś
redwineiswhatilike Re: Biblioteki dalej pozamykane? 22.11.20, 11:13 Ja też średnio lubię szczerze mówiąc. Ten kod mam pierwszy raz. Mogliby otworzyć, zrobić zamówienia tak, żeby ludzie się nie stykali ze sobą. Odpowiedz Link Zgłoś
glanaber Re: Biblioteki dalej pozamykane? 22.11.20, 11:43 Dokładnie. Mnie poraża bezsens tego zamknięcia (oczywiście nie tylko tego) Odpowiedz Link Zgłoś
dzi1a Re: Biblioteki dalej pozamykane? 22.11.20, 11:51 kościoły otwarte a śmiercionośne biblioteki zamknięte , susznom liniem ma nasza Partia .................... sztuki walki , tajniak , ten tajniak atakuje kobietę w wiśniowym kapeluszu , ręce i nogi /!!!/ w akcji - foto : oko.press/policja-czy-palkarze/ Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama