milva24 21.11.20, 11:16 Poszukuję małej parasolki do torebki, tak ok 20 cm, w cenie do 150 zł. Trochę tego jest w internecie ale nie wiem jak z wytrzymałoscią bo chciałabym, żeby mi wystarczyła na lata. Możecie coś polecić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
smok_wawerski Re: Małe parasolki, możecie coś polecić? 21.11.20, 13:57 Ja mam Samsonite, granatowa, ok 20 - 23 cm, fajna bo płaska z metalową rączką. Idealnie mieści się np. w dużej kieszeni kurtki. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Małe parasolki, możecie coś polecić? 21.11.20, 14:15 Polecam mechanicznie otwieraną, nie automat. Automaty są wygodniejsze ale dużo szybciej się psują. Weź znanej firmy, markową. Odpowiedz Link Zgłoś
milva24 Re: Małe parasolki, możecie coś polecić? 21.11.20, 16:10 Wzięłam manualną Dopplera, mam nadzieję że długo posłuży. Odpowiedz Link Zgłoś
starzystka_gazety Re: Małe parasolki, możecie coś polecić? 21.11.20, 16:40 A Rossmannowa się mieści? Bierz rachunek, jak się rozpadnie to wymienisz na nową na gwarancji. Wtedy będzie na lata. Odpowiedz Link Zgłoś
milva24 Re: Małe parasolki, możecie coś polecić? 21.11.20, 17:58 Rossmanowa za duża a poza tym ja nie lubię marnotrawstwa za to cenię niezawodność i przywiązuję się do rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
abasia0 Re: Małe parasolki, możecie coś polecić? 21.11.20, 18:41 Kupiłam od Joy Heart, 21 cm, 20 dag waży, manualną, bardzo ją lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
kryzys_wieku_sredniego Re: Małe parasolki, możecie coś polecić? 21.11.20, 20:24 Mam rosmanowską już 8 lat, wożę w skrytce samochodowej, używam jak mocno pada a ja jestem na miescie i mam samochód - czyli zawsze tak jest. Na wyjscia typu spacer z psem mam wielkie parasole nieskładane. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_mamma Re: Małe parasolki, możecie coś polecić? 22.11.20, 00:53 Najlepsze dla mnie - parasol.com.pl z Częstochowy Odpowiedz Link Zgłoś
hosta_73 Re: Małe parasolki, możecie coś polecić? 23.11.20, 19:38 Dla mnie też. Praktycznie nie do zdarcia. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Małe parasolki, możecie coś polecić? 23.11.20, 21:41 Miałam, bardzo długo, na pewno z 10 lat. Byłam bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: Małe parasolki, możecie coś polecić? 23.11.20, 19:50 Mała parasolka ... to tylko Kniros. Dobra jakość, ładne. Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: Małe parasolki, możecie coś polecić? 23.11.20, 19:51 Knirps. Zmieniło mi. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Małe parasolki, możecie coś polecić? 23.11.20, 21:42 tchibo wypuszcza serie odzieżowe i wtedy dorzuca małe parasolki. Kiedyś kupiłam dwie, na zapas. Minęło co najmniej 5 lat, nadal są ok. Cena umiarkowana, nie żal, jakby się miała zepsuć, a się nie psuje. Odpowiedz Link Zgłoś
andaba Re: Małe parasolki, możecie coś polecić? 23.11.20, 21:43 A nie gubisz? Bo ja nienawidzę parasolek, w życiu zdarzyło mi się wziąć parasolkę z domu z pięć razy, z czego trzy razy się wracałam... Odpowiedz Link Zgłoś
milva24 Re: Małe parasolki, możecie coś polecić? 24.11.20, 10:30 Nie, ja dużo pieszo chodzę i komunikacją publiczną jeżdżę, jak spodziewam się deszczu to zawsze z parasolem a zgubiłam może ze dwie w całym życiu. Poza tym mam taki problem, że lubię być przygotowana na różne ewentualności Odpowiedz Link Zgłoś
andaba Re: Małe parasolki, możecie coś polecić? 24.11.20, 11:44 Też głównie piechotą i komunikacją się poruszam, na wypadek oberwania chmury noszę pelerynkę (od kilku lat tę samą, bo jeszcze nigdy mnie nie spotkało) Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: Małe parasolki, możecie coś polecić? 24.11.20, 09:41 Mam z c&a, już 10 lat i nic jej się nie stało Odpowiedz Link Zgłoś
aniapet Re: Małe parasolki, możecie coś polecić? 24.11.20, 12:24 Zest lub Aniston. Brytyjska marka. Manualna jest leciutka i służy mi od kilkunastu lat, jeden drut się delikatnie wykrzywił.. Automat jest cięższy i pewnie mniej trwały, ale wzór wymiata, Odpowiedz Link Zgłoś
lilia-anna Re: Małe parasolki, możecie coś polecić? 24.11.20, 12:38 Od wielu lat mam Happy Rain - aż musiałam sprawdzić, co to za marka Jest ok, mała, lekka, nic mi się z nią nie dzieje. Nie pamiętam już nawet, ile kosztowała, tak dawno temu ją kupiłam. Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama