Dodaj do ulubionych

Kupiłybyście takie bombeczki?

21.11.20, 12:54
www.huffpost.com/entry/covid-19-holiday-ornaments-coronavirus-2020_l_5fad9ae0c5b6cae940441651
Ta z łapką Grincha jest ujmująca smile
Obserwuj wątek
    • majenkir Re: Kupiłybyście takie bombeczki? 21.11.20, 14:34
      Haha, dzieki za link! Któraś kupie, tylko nie moge sie zdecydować tongue_out.
    • asia.sthm Re: Kupiłybyście takie bombeczki? 21.11.20, 14:43
      > Ta z łapką Grincha jest ujmująca

Tylko ta jedna bym ewentualnie chciala, ale ogolnie raczej mnie zmierzily jako dekoracje choinki niz rozbawily.
      A prawdziwy Mikolaj w maseczce pewnie w nie jednym domu sie pojawi. Bedzie belkotal bardziej niz zwykle krztuszac sie wlasnym zarostem big_grin
    • fitfood1664 Re: Kupiłybyście takie bombeczki? 21.11.20, 14:47

Święta to dla mnie czas odpoczynku, od wszystkiego od czego tylko się da. Nie potrzebuję by bombki na choince przypominały mi o panującym *****
    • borsuczyca.klusek Re: Kupiłybyście takie bombeczki? 21.11.20, 14:55
      Lepsza bombeczka niż tatuaż.
    • chococaffe Re: Kupiłybyście takie bombeczki? 21.11.20, 16:19
      Chyba mam inne poczucie humoru niż twórca/twórcy
    • lily_evans11 Re: Kupiłybyście takie bombeczki? 21.11.20, 16:26
      Przypomina mi to pisanki - dzieła Bobcia Baltony, jedna chyba była z zawijasami - bakteriami, a druga z Hitlerem big_grin.
      I nie, nie chcę covidowych bombek, za dużo o tym wciąż czytam i słyszę, za bardzo to wpływa na nasze życie i nawet już memy na ten temat mnie nie bawią.
      • memphis90 Re: Kupiłybyście takie bombeczki? 21.11.20, 16:30
        A w ogóle chcę powiedzieć, że ten COVID to przez moje koty... Mieliśmy na Halloween butle z truciznami, toksynami, love potion, sleeping curse i covidem. Koty wlazły na parapet, zwaliły 2 dynie i rozbiły flaszkę covidową - i tak własnie wirus wydostał się na świat...
        • lily_evans11 Re: Kupiłybyście takie bombeczki? 21.11.20, 16:33
          To już nie chcę myśleć, co przez moje kocice na świat się wydostaje, tak średnio ze 2 razy w tygodniu big_grin.
    • iwoniaw Re: Kupiłybyście takie bombeczki? 21.11.20, 16:30
      Dr Fauci zachęcający do mycia rąk by się nadał na moją choinkę. Podobnie jak bombeczka - płyn dezynfekujący. 😀

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka