kosmos_pierzasty 21.11.20, 12:54 www.huffpost.com/entry/covid-19-holiday-ornaments-coronavirus-2020_l_5fad9ae0c5b6cae940441651 Ta z łapką Grincha jest ujmująca Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
majenkir Re: Kupiłybyście takie bombeczki? 21.11.20, 14:34 Haha, dzieki za link! Któraś kupie, tylko nie moge sie zdecydować . Odpowiedz Link Zgłoś
asia.sthm Re: Kupiłybyście takie bombeczki? 21.11.20, 14:43 > Ta z łapką Grincha jest ujmująca Tylko ta jedna bym ewentualnie chciala, ale ogolnie raczej mnie zmierzily jako dekoracje choinki niz rozbawily. A prawdziwy Mikolaj w maseczce pewnie w nie jednym domu sie pojawi. Bedzie belkotal bardziej niz zwykle krztuszac sie wlasnym zarostem Odpowiedz Link Zgłoś
fitfood1664 Re: Kupiłybyście takie bombeczki? 21.11.20, 14:47 The Office- Michael Scott No God No Święta to dla mnie czas odpoczynku, od wszystkiego od czego tylko się da. Nie potrzebuję by bombki na choince przypominały mi o panującym ***** Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Kupiłybyście takie bombeczki? 21.11.20, 14:55 Lepsza bombeczka niż tatuaż. Odpowiedz Link Zgłoś
chococaffe Re: Kupiłybyście takie bombeczki? 21.11.20, 16:19 Chyba mam inne poczucie humoru niż twórca/twórcy Odpowiedz Link Zgłoś
lily_evans11 Re: Kupiłybyście takie bombeczki? 21.11.20, 16:26 Przypomina mi to pisanki - dzieła Bobcia Baltony, jedna chyba była z zawijasami - bakteriami, a druga z Hitlerem . I nie, nie chcę covidowych bombek, za dużo o tym wciąż czytam i słyszę, za bardzo to wpływa na nasze życie i nawet już memy na ten temat mnie nie bawią. Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Kupiłybyście takie bombeczki? 21.11.20, 16:30 A w ogóle chcę powiedzieć, że ten COVID to przez moje koty... Mieliśmy na Halloween butle z truciznami, toksynami, love potion, sleeping curse i covidem. Koty wlazły na parapet, zwaliły 2 dynie i rozbiły flaszkę covidową - i tak własnie wirus wydostał się na świat... Odpowiedz Link Zgłoś
lily_evans11 Re: Kupiłybyście takie bombeczki? 21.11.20, 16:33 To już nie chcę myśleć, co przez moje kocice na świat się wydostaje, tak średnio ze 2 razy w tygodniu . Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw Re: Kupiłybyście takie bombeczki? 21.11.20, 16:30 Dr Fauci zachęcający do mycia rąk by się nadał na moją choinkę. Podobnie jak bombeczka - płyn dezynfekujący. 😀 Odpowiedz Link Zgłoś