przepyszny_jagielnik 21.11.20, 22:55 Dlaczego w nowych samochodach nie montują popielniczek? Przecież palenie nie jest zakazane. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
przepyszny_jagielnik Re: Gdzie są popielniczki? 21.11.20, 23:14 mamtrzykotyidwa napisała: > Ale jest niemodne. To dla tych, którym nie zależy na modzie powinny być w opcji popielniczki. A nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
berdebul Re: Gdzie są popielniczki? 21.11.20, 23:12 Możesz zamówić z popielniczką, mnie pytano w salonie, czy sobie życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
przepyszny_jagielnik Re: Gdzie są popielniczki? 21.11.20, 23:18 berdebul napisała: > Możesz zamówić z popielniczką, mnie pytano w salonie, czy sobie życzę. Ja o mało co nie kupiłem w lecie skody kodiaq. Popielniczek nie przewidziano i nie można było zamówić. Za brak popielniczek stracili klienta. I dobrze im tak. Odpowiedz Link Zgłoś
asia.sthm Re: Gdzie są popielniczki? 21.11.20, 23:26 Naprawde upierasz sie palic w samochodzie? W nieuzywanych popielniczkach trzymalo sie kiedys monety na parking, teraz juz i monet sie nie uzywa. Moim zdaniem brak popielniczek w nowych samochodach jest uzasadniony. Chociaz sama pale, wolalabym automat z kawa - na papierosa i rozprostowac nogi staje sie w okolicznosciach przyrody jesli trasa dluga. Odpowiedz Link Zgłoś
przepyszny_jagielnik Re: Gdzie są popielniczki? 21.11.20, 23:44 asia.sthm napisała: > Naprawde upierasz sie palic w samochodzie? > > W nieuzywanych popielniczkach trzymalo sie kiedys monety na parking, teraz juz > i monet sie nie uzywa. Upieram się. W skodzie kodiaq (oprócz najniższej wersji) w miejscu popielniczki jest ładowarka indukcyjna do smartfonów. Dobry wynalazek, ale ja bym wolał popielniczkę, bo i tak nie mam smartfona z możliwością ładowania bezprzewodowego. Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Gdzie są popielniczki? 21.11.20, 23:49 tego sie mozna bylo spodziewac... skoda to stan umyslu.. i wszystko jasne 😋 Odpowiedz Link Zgłoś
przepyszny_jagielnik Re: Gdzie są popielniczki? 21.11.20, 23:53 mysiulek08 napisała: > tego sie mozna bylo spodziewac... skoda to stan umyslu.. > i wszystko jasne 😋 > A ty czym jeździsz? Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Gdzie są popielniczki? 22.11.20, 00:01 auto poza twoim zasiegiem mentalnym i finansowym Odpowiedz Link Zgłoś
wtop.ek Re: Gdzie są popielniczki? 22.11.20, 00:08 To znaczy? Fiat w wersji dla Latynosów na alkohol z trzciny cukrowej ? Rzeczywiście poza zasięgiem mentalnym Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Gdzie są popielniczki? 22.11.20, 00:11 to by bylo ekologicznie 😀 ford expedition limited w pelnym wypasie 4x4, przesiadka tez z expeditona ale dlugiego, taki maly bonus latynoski Odpowiedz Link Zgłoś
wtop.ek Re: Gdzie są popielniczki? 22.11.20, 00:19 Swoją drogą dlaczego auto średniej klasy dostępne dla zmywaka w kraju 3go świata ma być poza zasięgiem finansowym obywatela Polski? Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Gdzie są popielniczki? 22.11.20, 00:20 mowisz o tej skodzie czy fiacie na alkohol? Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: Gdzie są popielniczki? 22.11.20, 00:00 przepyszny_jagielnik napisał(a): > Upieram się. To woź kubek po kawie na pety. Odpowiedz Link Zgłoś
przepyszny_jagielnik Re: Gdzie są popielniczki? 22.11.20, 00:06 majenkir napisała: > To woź kubek po kawie na pety. Nie piję kawy. Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: Gdzie są popielniczki? 22.11.20, 00:07 To butelke po wodzie. Wode chyba pijesz? Odpowiedz Link Zgłoś
przepyszny_jagielnik Re: Gdzie są popielniczki? 22.11.20, 00:35 majenkir napisała: > To butelke po wodzie. Wode chyba pijesz? > Czasami. Ale jak miałbym strzepywać popiół z papierosa do butelki w czasie jazdy? Jak ją umocować? Odpowiedz Link Zgłoś
mia_mia Re: Gdzie są popielniczki? 21.11.20, 23:29 Spróbuj sprzedać taki cuchnący samochód, rzyg. Odpowiedz Link Zgłoś
przepyszny_jagielnik Re: Gdzie są popielniczki? 21.11.20, 23:46 mia_mia napisał(a): > Spróbuj sprzedać taki cuchnący samochód, rzyg. Ja kupuję samochód na lata i w momencie kupna nie myślę o sprzedaży. A za ileś tam lat, to albo ktoś kupi, albo oddam na złom. Odpowiedz Link Zgłoś
przepyszny_jagielnik Re: Gdzie są popielniczki? 22.11.20, 00:37 wtop.ek napisał: > Palisz? Tak. Ale tylko tytoń Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama