sad.77 23.11.20, 11:36 Moje 2 zestawy: Czerwona kurtka, szara czapka, szary szalik Granatowa kurtka, bordowa czapka, bordowy szalik W jakich kolorach, w sezonie zimowym, lubicie najczesciej chodzic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ajaksiowa Re: Ulubione kolory w stylizacji jesienno-zimowej 23.11.20, 12:32 Ja mam kapote granatową ale czapki jasne i z elementami blyszczącymi💪💪 Odpowiedz Link Zgłoś
tt-tka Re: Ulubione kolory w stylizacji jesienno-zimowej 23.11.20, 12:56 Ciemna zielen kurtki i jasnoczerwone dodatki Kiedys lubilam szarosci (futro, sztuczne) z kolorowymi dodatkami (braz a. czerwien a. czern), ale nie nosze, choc nadal mam. Jakies za cieple te zimy. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Ulubione kolory w stylizacji jesienno-zimowej 23.11.20, 13:08 W malachitowej zieleni, ciemnej czekoladzie i czerni. Odpowiedz Link Zgłoś
fil.lo Re: Ulubione kolory w stylizacji jesienno-zimowej 23.11.20, 15:11 Mam trzy kurtki: jasnoszarą, jasnoróżową i khaki. Do tego ciepłe kolorowe szale - 1) granatowy w kolorowe kwiaty, 2) w szerokie pasy: granat/szmaragd/fiolet; 3) w czerwono-czarną pepitę. Szali cieńszych (jesienno-zimowych) nie zliczę. Kolory, wzory etc. Lubię nosić do tego zamszowe rękawiczki, dużo kolorów mam do wyboru. A tak w ogóle, to moimi ulubionymi kolorami na tę porę roku są: granatowy, jasnoszary, szmaragdowy, fuksja. I czarny, ale to raczej z rozsądku Odpowiedz Link Zgłoś
solejrolia Re: Ulubione kolory w stylizacji jesienno-zimowej 23.11.20, 15:35 Dużo granatu, brązu, beżu, a trochę szarości, rudości, bordo i śliwki (jestem kolorystyczną jesienią, więc wszystko do mnie pasuje) . Za to unikam błękitu i niebieskiego, białego, te kolory noszę wyłącznie latem. Odpowiedz Link Zgłoś
beataj1 Re: Ulubione kolory w stylizacji jesienno-zimowej 23.11.20, 15:40 Mocne i żywe. Mam ciemno turkusowe futerko. W tym roku kupiłam sobie szare (tylko dlatego że różowego nie było w moim rozmiarze) podobne do zielonego z załączonego zdjęcia. Marzy mi się błękitne Mam maksymalnie kolorowe buty i szaliki we wszystkich kolorach tęczy (tęczowe też) - bo robię na drutach. Moim spirit animal jest projektantka (influencerka) blaireadibee i takie kolory chce nosić - czyli wszystkie Zawsze mi się wydawało że mam po prostu kiepsi gust (i strasznie mi było z tego powodu wszystko jedno) a tu się okazuje że jestem oryginalna Odpowiedz Link Zgłoś
sad.77 Re: Ulubione kolory w stylizacji jesienno-zimowej 23.11.20, 18:27 Odważnie, odważnie! Odpowiedz Link Zgłoś
mokka39 Re: Ulubione kolory w stylizacji jesienno-zimowej 23.11.20, 15:43 w takich samych jak zawsze - szarych, czarnych, beżu. Chociaż ostatnio staram się przełamywać i nosić kolory, np. ciemną zieleń. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Ulubione kolory w stylizacji jesienno-zimowej 23.11.20, 15:46 Czerwień- sama i z czernią Czerń i biel Szarość Ciemna oliwka Granat Beż Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Ulubione kolory w stylizacji jesienno-zimowej 23.11.20, 16:15 Jesienią noszę najchętniej połączenie kobaltu i granatu z limonkową zielnią albo ciepłą oliwką. Ale lubię też klasyczne połączenie zieleni i jasnych szarości. Odpowiedz Link Zgłoś
solejrolia Re: Ulubione kolory w stylizacji jesienno-zimowej 23.11.20, 19:01 Ten kobalt z oliwką- świetne połączenie (Kurcze, może za szybko schowałam swoje niebieskości ? ) Ale już te zielenie chociaż bardzo fajnie komponują się z sobą, to jednak kojarzą mi się wyłącznie z wiosną. Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Ulubione kolory w stylizacji jesienno-zimowej 23.11.20, 21:28 Ja te zielenie wybieram ciut cieplejsze, ale fakt, to zestaw także wiosenny. Ale ze zbliżającymi się świątami Bożego Narodzenia nasycona, leśna zieleń staje się coraz bardziej uprawniona. Odpowiedz Link Zgłoś
potworia116 Re: Ulubione kolory w stylizacji jesienno-zimowej 23.11.20, 16:21 Oranże żółcienie cynobry biele Odpowiedz Link Zgłoś
nuta15 Re: Ulubione kolory w stylizacji jesienno-zimowej 23.11.20, 16:45 U mnie w ubraniach i dodatkach przewija się kilka kolorów: kremowy, beżowy, jasnoszary, czerwony , bordowy, kobaltowy niebieski , granatowy i czarny w różnych zestawieniach. Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama