janja11 25.11.20, 09:07 Beata Szydło: "Chce w 2025 r. być prezydentem.” Mam nadzieję, że skończy się jak z tą chytrą babą z bajki „O rybaku i złotej rybce’... Życzę wszystkim pazernym towarzyszom. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janja11 Re: Beata Szydło: "Chce w 2025 r. być prezydentem 25.11.20, 09:10 Link dla zainteresowanych Tekst linku Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: Beata Szydło: "Chce w 2025 r. być prezydentem 25.11.20, 09:27 Nie sądzą. Uważam, że może w jej frakcji ktoś uznał, że jeszcze by można kobitę poużywać, skoro raz była do użytku. I może ją nawet zmuszają (co nazywają przekonywaniem ofkors). A może to tylko pismaki wykombinowali nowy klikbejt. Jednakowoż sama Bufetowa po byciu premierem wyglądała tak, jakby musiała permanentnie być na kroplówce, nie wierzę, że "chce". Odpowiedz Link Zgłoś
lellapolella Re: Beata Szydło: "Chce w 2025 r. być prezyde 25.11.20, 09:38 Może wcale nie chce, ale czuje obowiązek poświęcenia się, by ratować Polskę w ruinie? Odpowiedz Link Zgłoś
janja11 Re: Beata Szydło: "Chce w 2025 r. być prezyde 25.11.20, 10:10 lellapolella napisała: > Może wcale nie chce, ale czuje obowiązek poświęcenia się, by ratować Polskę w r > uinie? > To kobieta, która dla władzy zrobiła pośmiewisko ze swojego dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum Re: Beata Szydło: "Chce w 2025 r. być prezyde 25.11.20, 10:12 janja11 napisał(a): > To kobieta, która dla władzy zrobiła pośmiewisko ze swojego dziecka. Czy ja wiem, czy akurat ona zrobiła!? Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Beata Szydło: "Chce w 2025 r. być prezyde 25.11.20, 12:04 Ona. I to dwukrotnie - najpierw wypychając go na afisz i robiąc sobie PR na synku, potem jękliwie broniąc jego prawa do prywatności. Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: Beata Szydło: "Chce w 2025 r. być prezyde 25.11.20, 10:20 To przede wszystkim jest kobieta, która czynnie doprowadziła Polskę do ruiny. Więc nie wiem, co trzeba mieć w głowie, żeby pisać, że taka osoba teraz chciałaby Polskę z tej ruiny ratować. Odpowiedz Link Zgłoś
lellapolella Re: Beata Szydło: "Chce w 2025 r. być prezyde 25.11.20, 12:42 Co trzeba mieć w głowie? Odrobinę sarkazmu, którego jak widać nikt nie załapał. Odpowiedz Link Zgłoś
milka_milka Re: Beata Szydło: "Chce w 2025 r. być prezyde 25.11.20, 12:02 Ale Bufetowa to przecież nie Szydło. Odpowiedz Link Zgłoś
milka_milka Re: Beata Szydło: "Chce w 2025 r. być prezyde 25.11.20, 12:03 tvn24.pl/tvnwarszawa/najnowsze/kazdy-ma-jakas-ksywe-bufetowa-nie-jest-najgorsza-76477 Tu o Bufetowej. Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: Beata Szydło: "Chce w 2025 r. być prezyde 25.11.20, 14:37 Widać zostało przeszczepione, nic nie poradzimy, że pasuje prawda że słychać to w odniesieniu do HGW, ale do BS jak najbardziej też Odpowiedz Link Zgłoś
afro.ninja Re: Beata Szydło: "Chce w 2025 r. być prezydentem 25.11.20, 09:30 Ona sie do funkcji reprezentacyjnych nie nadaje. Odpowiedz Link Zgłoś
thea19 Re: Beata Szydło: "Chce w 2025 r. być prezydentem 25.11.20, 09:37 ona się tak nadaje na prezydenta wizualnie, mentalnie, merytorycznie jak ja do baletu Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw Re: Beata Szydło: "Chce w 2025 r. być prezyde 25.11.20, 09:40 thea19 napisała: > ona się tak nadaje na prezydenta wizualnie, mentalnie, merytorycznie jak ja do > baletu Zapewne, niemniej osoba obecnie zajmująca to stanowisko nie jest lepsza od niej pod żadnym względem, w dodatku to ona mu wygrała pierwszą kadencję. Odpowiedz Link Zgłoś
thea19 Re: Beata Szydło: "Chce w 2025 r. być prezyde 25.11.20, 10:09 ja nie napisałam, że Budyń jest ok bo nie jest Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw Re: Beata Szydło: "Chce w 2025 r. być prezyde 25.11.20, 10:16 thea19 napisała: > ja nie napisałam, że Budyń jest ok bo nie jest Wiem, zwracam tylko uwagę, że obecnie poprzeczka nie wisi tak wysoko, żeby Beata nie doskoczyła. Nie żeby mnie to cieszyło, ale fakty to fakty. Odpowiedz Link Zgłoś
thea19 Re: Beata Szydło: "Chce w 2025 r. być prezyde 25.11.20, 10:22 to, że Budyń jest najgorszym prezydentem w historii, to wiadomo. Wizualnie dramatu nie ma, wykształcenie formalnie ma niezłe (nie wnikam jak zdobyte) ale mentalnie katastrofa - sterowalna marionetka podległa szeregowemu posłowi. Szydło niestety ale jeszcze gorzej - sołtysowa w tragicznym ubraniu, z fatalną fryzurą, wiecznie zmęczona, głos umierającej i podległa temu samemu posłowi. Że też naczelnik nie ma jaj i sam się nie wystawi. Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw Re: Beata Szydło: "Chce w 2025 r. być prezyde 25.11.20, 10:31 Przecież on sam by nie wygrał. Raz już nawet przegrał - z Komorowskim, w warunkach, gdy jechał na trumnie brata i zbierał żebrolajki dawane ze współczucia. Te jego pacynki są beznadziejne, ale mają przynajmniej jakieś pojedyncze ludzkie rysy pozwalające wygrać sympatię suwerena. Naczelnika bez trybu to 70% ankietowanych by obecnie chętnie wykopało ze stanowiska wicepremiera (przy dobrych wskaźnikach zaufania dla jego marionetek!), nieprzypadkowo wygrywają wybory od czasu, gdy on się w czasie kampanii chowa w szafie. Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: Beata Szydło: "Chce w 2025 r. być prezyde 25.11.20, 09:40 wręcz przeciwnie: stanowi doskonałą emanację suwerena, dlatego świetnie się nadaje do reprezentowania go jako głowa państwa. Tak, jak i duda teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: Beata Szydło: "Chce w 2025 r. być prezyde 25.11.20, 09:49 a zauważyłyście, że władzunia już W OGÓLE nie używa słowa "suweren"? Ciekawe dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
mia_mia Re: Beata Szydło: "Chce w 2025 r. być prezyde 25.11.20, 09:48 Ani gorsza ani lepsza od budynia, a ja mam nadzieję, że za 4 lata PiS będzie tylko koszmarnym wspomnieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
thea19 Re: Beata Szydło: "Chce w 2025 r. być prezyde 25.11.20, 10:29 moim zdaniem gorsza. Budyń pajacuje, śmieszkuje, usiłuje być zabawny choć jest żenujący a Szydło sprawia wrażenie wiecznie umierającej i do tego w fatalnym ubraniu. Odpowiedz Link Zgłoś
solejrolia Re: Beata Szydło: "Chce w 2025 r. być prezydentem 25.11.20, 10:08 Niech wypier****! Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum Re: Beata Szydło: "Chce w 2025 r. być prezydentem 25.11.20, 10:11 janja11 napisał(a): > Beata Szydło: "Chce w 2025 r. być prezydentem.” A to ona nie będzie wtedy akurat siedziała w pierdlu!? Odpowiedz Link Zgłoś
janja11 Re: Beata Szydło: "Chce w 2025 r. być prezydentem 25.11.20, 10:15 dyzurny_troll_forum napisała: > > A to ona nie będzie wtedy akurat siedziała w pierdlu!? > Tak, tak. Trybunałem Stanu straszą się nawzajem od lat. Ściema jak respiratory szumowskiego. Niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
droch Re: Beata Szydło: "Chce w 2025 r. być prezydentem 25.11.20, 10:37 Ale kiedyś do stołu może dopchać się ktoś, kto nie brał udziału w ustaleniach „my nie ruszamy waszych, wy nie ruszajcie naszych”. Odpowiedz Link Zgłoś
janja11 Re: Beata Szydło: "Chce w 2025 r. być prezyde 25.11.20, 10:52 droch napisał: > Ale kiedyś do stołu może dopchać się ktoś, kto nie brał udziału w ustaleniach „ > my nie ruszamy waszych, wy nie ruszajcie naszych”. Oby. Na razie koryto strzeżone z każdej strony. Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: Beata Szydło: "Chce w 2025 r. być prezyde 25.11.20, 10:54 droch napisał: > „ my nie ruszamy waszych, wy nie ruszajcie naszych”. tu specjalny dopisek dla janja11: i nie jest to hołownia. Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum Re: Beata Szydło: "Chce w 2025 r. być prezydentem 25.11.20, 10:38 janja11 napisał(a): > dyzurny_troll_forum napisała: > > > > > A to ona nie będzie wtedy akurat siedziała w pierdlu!? > > > Tak, tak. Trybunałem Stanu straszą się nawzajem od lat. Ściema jak respiratory > szumowskiego. Niestety. Ja myślę, że jest w końcu szansa przełamać ten imposybilizm. Jak mówił Roman Giertych są w Europie byli premierzy odbywający karę więzienia. Oni mogą to my chyba też!? Odpowiedz Link Zgłoś
helka.pentelka Re: Beata Szydło: "Chce w 2025 r. być prezydentem 25.11.20, 10:32 Perfekcyjny ruch pisu Doskonale wiedzą, że na nich w tym zestawie personalnym nikt już nie zagłosuje, a Beatka odbiór miała pozytywny w ich elektoracie. Ludzie w Polsce nie pójdą masowo na lewicę czy te partie, które niosą totalną zmianę kulturową. Niezależnie od tego ile by opozycja nie rzucała inwektyw, ten kraj tak ma. I pis to lepiej czuje. I jak ich szczerze nienawidzę, tak naprawdę szanuję tego, co to wymyśl. Póki opozycja nie znajdzie kogoś, kto czuje Polaków w masie, póty będzie na marginesie a nadszyszkownik będzie ich rozgrywał jak warcaby. Odpowiedz Link Zgłoś
helka.pentelka Re: Beata Szydło: "Chce w 2025 r. być prezyde 25.11.20, 10:34 Swoją drogą chyba pis czyta Wyborczą dokładnie, bo tu im podpowiedziano : Tekst linku Odpowiedz Link Zgłoś
helka.pentelka Re: Beata Szydło: "Chce w 2025 r. być prezyde 25.11.20, 10:37 jeszcze 2 fragmenty Czyli co się właściwie dzieje w polityce? Wyczekiwanie. I PiS może mieć to w nosie? Może. Na razie. Dopóki nie będzie oferty, która byłaby w stanie zainteresować wyborców PiS-u. Żeby mogli gdzieś pójść bez poczucia, że łamane są ich poglądy i charaktery. Łamane charaktery? Żeby nie musieli głosować na Budkę, bo to by od nich wymagało powiedzenia sobie: "Przez pięć lat strasznie się myliliśmy, byliśmy głupi". A tego nikt nie chce. Musieliby dostać jakiś "PiS-bis", wtedy odejdą od Kaczyńskiego bez poczucia upokorzenia. Pamiętam nasze badania na Podhalu wśród wyborców, którzy są uważani za twardych pisowców, co to daliby się posiekać za Kaczyńskiego. Pytaliśmy ich, jak to właściwie jest. "Oczywiście, popieramy PiS, ale nie jest tak, że wszystko nam odpowiada. Tyle że nie ma innej partii w Polsce, która by reprezentowała to, co nam się podoba w polityce". Potem oczywiście było o rodzinie, o tradycji. Dodam od razu, że dziarscy chłopcy z Konfederacji byli dla nich nie do przyjęcia. "Za młodzi i za dużo robią dymów". Gdyby się pojawił "PiS-bis", to wcale nie jestem pewien, czy oni byliby wierni Kaczyńskiemu. Odpowiedz Link Zgłoś
droch Re: Beata Szydło: "Chce w 2025 r. być prezyde 25.11.20, 11:07 Czyli jak, jeśli Podhalańczykom odpowiada tradycja dyscyplinowania baby kłonicą, to jakaś partia musi być za tym, bo inaczej górale będą głosować na PiS? Aberracja. Odpowiedz Link Zgłoś
helka.pentelka Re: Beata Szydło: "Chce w 2025 r. być prezyde 25.11.20, 12:38 A na kogo maja głosować? Na lewicę propagującą tolerancję, LGBT i aborcję? Połowa 30 latków z Podkarpacia siedzi za granicą, naprawdę napatrzyli się na zachód nie tylko przez kolorowy telewizor. I nie chcą tego w swoim kraju. Za granicą siedzą dla kasy ale nie dla ideologii. Bogowie, to tak prosto rozegrać. Robi się partię prorodzinną, zdecydowanie nie prokościelną. Kładzie nacisk na jedność rodziny a nie naprawo do napier.lania żon po pijaku, bo nie chciała spełnić obowiązku małżeńskiego. Wtedy można ogarnąć elektorat pisu i załatwić kilka innych spraw, których pis nigdy nie ruszy, a które dobru rodziny i państwa służą - porządne szkolnictwo, medycynę, podatki, opiekę dla niepełnosprawnych, dodatki dla dzieci, mądrą ochronę dla dzieci z rodzin patologicznych. Ale to pomysł dla kogoś komu się chce reformować państwo aby go wzmocnić, a nie robić przystawkę dla UE/USA/Rosji. Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Beata Szydło: "Chce w 2025 r. być prezyde 25.11.20, 14:01 Tylko że za tą granicą LGBT jest dużo mniej straszne niż to z telewizora w Polsce. Już nie przesadzajmy, że poparcie PiS w PL wynika z tego, że jakiś budowlaniec spod Przemyśla robiący we Frankfurcie wynajmuje tam mieszkanie obok pary gejów albo kliniki aborcyjnej, się naoglądał i nie chce. PiS ma poparcie, bo PiS daje kasę i jest dobry w chamskiej propagandzie typu "geje będą uczyć masturbacji w szkołach", powtarzanej przez tysiące trollkont. A druga rzecz jest taka, że w Polsce nie ma chyba miejsca na kolejną partię, powiedzmy, środka. Teoretycznie najbliższy światopoglądowo PiS-owi Hołownia, który mógłby coś tam im urwać, po swoim wiosennym zrywie jakoś niemrawy się zrobił. No i jesteśmy częścią UE, a nie przystawką. Przynajmniej na razie. Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Beata Szydło: "Chce w 2025 r. być prezyde 25.11.20, 11:07 Dlaczego Kaczor miałby wystawić na prezydenta osobę, która zawiodła go jako premier? Odpowiedz Link Zgłoś
morekac Re: Beata Szydło: "Chce w 2025 r. być prezyde 25.11.20, 12:01 Przecież ona go nie zawiodła jako premier. Miała całkiem niezłe notowania - pewnie zdaniem Kaczyńskiego za dobre. On tego nie cierpi. Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw Re: Beata Szydło: "Chce w 2025 r. być prezyde 25.11.20, 12:13 Miała całkiem niezłe notowania - pew > nie zdaniem Kaczyńskiego za dobre. On tego nie cierpi. > Dokładnie, biła rekordy w liczbie bezpośrednio na nią oddanych głosów, musiał go szlag trafiać, bo on o takich wynikach w swoim okręgu to mógłby sobie pomarzyć. W ostatnich wyborach parlamentarnych Kidawa Błońska go prawie dwukrotnie przebiła. Odpowiedz Link Zgłoś
nullik Re: Beata Szydło: "Chce w 2025 r. być prezydentem 25.11.20, 10:49 OK.... ale jak się to ma do roli kobiety w społeczeństwie lansowanej przez PIS??? Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: Beata Szydło: "Chce w 2025 r. być prezyde 25.11.20, 10:57 nullik napisała: > ale jak się to ma do roli kobiety w społeczeństwie lansowanej przez PIS? idealnie się ma: szydło posłusznie wykonuje to, co jej prezespan każe. I co każą "panowie" w długich sukienkach. Odpowiedz Link Zgłoś
lellapolella Re: Beata Szydło: "Chce w 2025 r. być prezyde 25.11.20, 12:45 Dokładnie. Poza tym, nie jest już w wieku prokreacyjnym, więc nie ma nic lepszego do roboty niż być pacynką. Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.solis Re: Beata Szydło: "Chce w 2025 r. być prezyde 25.11.20, 13:09 nullik napisała: > OK.... ale jak się to ma do roli kobiety w społeczeństwie lansowanej przez PIS? > ?? Tak? Odpowiedz Link Zgłoś
ginger.ale Re: Beata Szydło: "Chce w 2025 r. być prezyde 25.11.20, 13:20 Ej, każdy może przecież wierzyć w Mikołaja. Odpowiedz Link Zgłoś
milka_milka Re: Beata Szydło: "Chce w 2025 r. być prezydentem 25.11.20, 12:22 Mam nadzieję, że to żart... Odpowiedz Link Zgłoś
morekac Re: Beata Szydło: "Chce w 2025 r. być prezyde 25.11.20, 12:29 Chcieć to sobie może. Dla kościółkowych ma w swoim życiorysie wtopę z Tymciem. Który zresztą zapadł się pod ziemię. Odpowiedz Link Zgłoś
ginger.ale Re: Beata Szydło: "Chce w 2025 r. być prezydentem 25.11.20, 12:58 janja11 napisał(a): > Beata Szydło: "Chce w 2025 r. być prezydentem.” Mam nadzieję, że skończy się ja > k z tą chytrą babą z bajki „O rybaku i złotej rybce’... > Życzę wszystkim pazernym towarzyszom. KONIECZNIE plakat wyborczy ze zdjęciem szczęśliwej, katolickiej rodziny, jak Kaczyński z Martusią i ówczesnym zięciem, nieświadomym nie-ojcem. Odpowiedz Link Zgłoś
janja11 Re: Beata Szydło: "Chce w 2025 r. być prezydentem 25.11.20, 13:02 milka_milka napisała: > Mam nadzieję, że to żart... > No jak to? NALEŻY SIEM! Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Beata Szydło: "Chce w 2025 r. być prezydentem 25.11.20, 13:07 Haha, liczy na to, że się będzie mogła chwalić wnusią czy wnusiem po święconym synku w kampanii prezydenckiej? Odpowiedz Link Zgłoś
mama-ola Re: Beata Szydło: "Chce w 2025 r. być prezydentem 25.11.20, 14:11 Moim zdaniem super kandydatka. Mam nadzieję, że ją wystawią. Oby tylko druga strona wystawiła kogoś, kto ma szansę wygrać. Mnie się marzy Tusk, uważam, że byłby dobrym prezydentem. Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama