maga233 25.11.20, 13:24 Szukam pod choinkę.. Rozbieżności w cenie ogromne 🤭 Podpowiedzcie dziewczyny ktore słuchawki są dobre, które w modzie. Powiedzmy tak do 300 zł. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wtop.ek Re: Słuchawki na prezent dla nastolatka 25.11.20, 13:50 Do czego mają służyć te słuchawki? Bezprzewodowe czy przewodowe? Douszne czy nauszne? Odpowiedz Link Zgłoś
maga233 Re: Słuchawki na prezent dla nastolatka 25.11.20, 14:02 Do gier i rozmów online z kumplami. Reszta do rozważenia Odpowiedz Link Zgłoś
wtop.ek Re: Słuchawki na prezent dla nastolatka 25.11.20, 14:07 No to nauszne przewodowe. Sennheiser www.euro.com.pl/sluchawki/sennheiser-hd-2-30i-czarny.bhtml Odpowiedz Link Zgłoś
backup_lady Re: Słuchawki na prezent dla nastolatka 25.11.20, 13:53 Ja korzystam z takich: Aftershokz Trekz Air Midnight Słuchawki Kostne i są super. Dźwięk idealnie, lekkie i dla mnie plusem jest to, że jak np jadę rowerem czy autem i mam je założone to nie mam zablokowanych innych dźwięków (typu karetka, inny rowerzysta itp). Odpowiedz Link Zgłoś
wtop.ek Re: Słuchawki na prezent dla nastolatka 25.11.20, 13:56 Cena 459 zł , dlaczego piszesz nie na temat? Odpowiedz Link Zgłoś
madami Re: Słuchawki na prezent dla nastolatka 25.11.20, 18:10 Są naprawdę dobre! Odpowiedz Link Zgłoś
maga233 Re: Słuchawki na prezent dla nastolatka 25.11.20, 14:09 Wygladają na super wygodne. Sama sobie bym sobie tez chetnie kupila Czy one mają wbudowany mikrofon? Moze to głupie pytanie heh ale czy można przez nie rozmawiac czy tylko słuchać 🤔 Odpowiedz Link Zgłoś
wtop.ek Re: Słuchawki na prezent dla nastolatka 25.11.20, 14:16 I to byłby kiepski zakup, skoro na stronie producenta podany jest czas pracy baterii 6 godzin, a brzegowe częstotliwości przy tym sposobie umieszczenia słuchawki są dość mocno wytłumione. Odpowiedz Link Zgłoś
backup_lady Re: Słuchawki na prezent dla nastolatka 25.11.20, 17:41 Tak, można słuchać, mają wbudowany mikrofon, regulację głośności i nawet informują o stanie baterii. Pracuję w nich prowadząc rozmowy z klientami, słucham muzyki, audiobooków - nie zauważyłam żeby coś wytłumiało. I śmiegnęły mi na allegro za 350 zł. Ale najlepiej wypowiadać się na temat produktu, obok którego się nawet nie przechodziło w sklepie. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Słuchawki na prezent dla nastolatka 25.11.20, 13:58 Mojej trzynastolatce kupiłam na spółkę ze starszą córką z okazji urodzin takie www.mediamarkt.de/de/product/_huawei-freebuds-3i-2659204.html Jest zadowolona, nie chciała tzw. fasolek, które jej się kojarzą z aparatami słuchowymi, tymi też była średnio zachwycona. Zdrowsze są słuchawki NAUSZNE, ale takich to już wcale nie chciała. Odpowiedz Link Zgłoś
scarlett74 Re: Słuchawki na prezent dla nastolatka 25.11.20, 14:02 Ale spytaj się do czego je chce-do gier na kompa/do jazdy na rowerze/itp. A najlepiej niech sam poda jakie chce 😉 Moj ma Razen kraken (akurat się zmieścisz cenowo) , nie umiem wklejać zdjęcia🙁 Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_poz Re: Słuchawki na prezent dla nastolatka 25.11.20, 14:10 scarlett74 napisała: > Ale spytaj się do czego je chce-do gier na kompa/do jazdy na rowerze/itp. A na > jlepiej niech sam poda jakie chce 😉 to jest dobra rada, niech nastolatek sam poda jakie chce. zwazywszy, że nastolatkowie miewają specyficzne kryteria wyboru, że o znajomosci mody nie wspomnę to nie ryzykowałabym wybierania sama. kupowałam rok temu tez na gwiazdke - ale konkretnie te, ktore wskazał syn. Odpowiedz Link Zgłoś
novembre Re: Słuchawki na prezent dla nastolatka 25.11.20, 14:16 Dokładnie. Mój nastolatek zbiera na airpodsy pro i żadne inne nie wchodzą w grę. Woli dołożyć i mieć akurat takie. Spytaj nastolatka. Odpowiedz Link Zgłoś
aurinko Re: Słuchawki na prezent dla nastolatka 25.11.20, 14:09 Moja córka ma takie jak na zdjęciu. Używa do komputera do gier, lekcji, rozmów ze znajomymi. Jakość wykonania bardzo dobra, dźwięk bez zarzutu, mają wbudowany mikrofon, nie taki oddzielny na pałąku. Są bardzo wygodne, czasem pożyczam, młodsze dziecko też bardzo lubi te słuchawki. Odpowiedz Link Zgłoś
ga-ti Re: Słuchawki na prezent dla nastolatka 25.11.20, 14:34 Mój do gier ma duże, nauszne, z mikrofonem, z kabelkiem. Do chodzenia ma douszną, bezprzewodową. Odpowiedz Link Zgłoś
ga-ti Re: Słuchawki na prezent dla nastolatka 25.11.20, 16:04 Dopytałam, ma Razer kraken x, zadowolony z jakości i wygody. Odpowiedz Link Zgłoś
magia Re: Słuchawki na prezent dla nastolatka 25.11.20, 14:35 Ja na co dzień używam Koss UR 40, nastolatek często też i je lubi. Na urodziny dostanie Koss Porta Pro, ale to trzeba lubić taki oldskulowy look. Odpowiedz Link Zgłoś
wtop.ek Re: Słuchawki na prezent dla nastolatka 25.11.20, 14:53 Tjaaa, ematka niezawodna, wątkodajka szuka słuchawek do gier i rozmów, a ty jej piszesz o sprzęcie bez mikrofonu Odpowiedz Link Zgłoś
magia Re: Słuchawki na prezent dla nastolatka 25.11.20, 14:59 A tego nie wyłapałam, mikrofony mamy osobno - tani ale dobry Zalman. Odpowiedz Link Zgłoś
wtop.ek Re: Słuchawki na prezent dla nastolatka 25.11.20, 15:06 Nie jest to najwygodniejsze rozwiązanie. Odpowiedz Link Zgłoś
mirkabella Re: Słuchawki na prezent dla nastolatka 25.11.20, 16:24 Całe szczęście, że ty napisałoś na temat! Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: Słuchawki na prezent dla nastolatka 25.11.20, 15:18 Moja córka ma takie, ja się tam nie znam ale Ona zadowolona. Radziłabym żeby syn sam sobie wybrał żeby nie był rozczarowany. mediamarkt.pl/rtv-i-telewizory/sluchawki-przewodowe-creative-sound-blasterx-h5-tournament-edition Odpowiedz Link Zgłoś
purchawkapuknieta Re: Słuchawki na prezent dla nastolatka 25.11.20, 16:45 mojemu babcia właśnie kupiła na wcześniejszy prezent (zepsuły mu się) www.mediaexpert.pl/komputery-i-tablety/akcesoria-komputerowe/sluchawki-z-mikrofonem/sluchawki-gamingowe-z-mikrofonem-razer-kraken-green-rz04-02830200-r3m1 Odpowiedz Link Zgłoś
daisy Re: Słuchawki na prezent dla nastolatka 25.11.20, 18:13 moje dziecko ma asusa Republic of Gamers, takie za 350, twierdzi że fajne Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama