olena.s 25.11.20, 17:21 Ciekawe... wiadomosci.wp.pl/prokuratura-krajowa-twierdzi-ze-nie-ma-zapisu-ostatniej-rozmowy-kaczynskich-6579459279596416a Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alicia033 Re: I znów Smoleńsk. 25.11.20, 17:37 a co innego miałaby twierdzić zerowa prokuratura? Odpowiedz Link Zgłoś
milva24 Re: I znów Smoleńsk. 25.11.20, 17:51 Ja sie tylko pytam gdzie jest wrak? Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: I znów Smoleńsk. 25.11.20, 18:01 Hehe. Jestem pewna, że Rosjanie to nagranie mają i jeśli będą chcieli, to je wypuszczą. A ten wniosek to tylko dla przejechania dziadydze kijem po prętach. Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszychleb Re: I znów Smoleńsk. 25.11.20, 20:25 Ja tez mysle ze to nagranie maja rosjanie amerykanie i inne potegi Odpowiedz Link Zgłoś
olena.s Re: I znów Smoleńsk. 25.11.20, 18:01 No nie. Ciekawe jest stwierdzenie sędziego Łączewskiego, że czytał stenogram rozmowy, i że może wskazać, konkretną teczkę i konkretne karty z dokumentami, gdzie rozmowa Kaczyńskich jest zapisana. To że Rosja zażądała wglądu, a zero odpowiedział, że nie mają, to oczywistości. Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: I znów Smoleńsk. 25.11.20, 18:07 olena.s napisała: > No nie. Ciekawe jest stwierdzenie sędziego Łączewskiego, że czytał stenogram rozmowy, i że może wskazać, konkretną teczkę i konkretne karty z dokumentami, gdzie rozmowa Kaczyńskich jest zapisana. tych kart a niewykluczone, że i całej teczki najpewniej już nie ma. Więc naprawdę nie wiem, o co ci tu chodzi, bo nieważne kto by o zapisie tej rozmowy mówił/o niego prosił, odpowiedź zerowej prokuratury byłaby dokładnie taka sama: niczego takiego nie było i nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
anna.light Re: I znów Smoleńsk. 25.11.20, 19:00 Pytanie na ile ten sędzia jest wiarygodny. Podobno musiał zrezygnować z zawodu przez jakąś aferę. Odpowiedz Link Zgłoś
nickbezznaczenia Re: I znów Smoleńsk. 25.11.20, 19:05 Wiarygodny jest tylko ziobro i to właśnie dlatego sędzia Łączewski zlożył przeciwko niemu pozew do sądu. Odpowiedz Link Zgłoś
janja11 Re: I znów Smoleńsk. 25.11.20, 18:04 To pewnie razem z zapisami z rajdu pod prąd niejakiej Beaty Szydło się zgubiło... Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: I znów Smoleńsk. 25.11.20, 19:09 Utopiła się w wannie, albo ktoś ją przypadkowo autem przejechał na błotnistej drodze. Przypadkiem tak z 20 razy. Odpowiedz Link Zgłoś
janja11 Re: I znów Smoleńsk. 25.11.20, 19:33 Teraz Rosjanie powinni zapytać o jaki wrak chodzi i zapewniać, że nigdy nie było żadnego wraku. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: I znów Smoleńsk. 25.11.20, 19:36 Tak się napalacie na tę rozmowę a tam: "dupa mnie swędzi ... mówiłem ci, cobyś moich gaci nie brał, źle wypłukałem ... a mamusia jak? zjadła żurek? ... tak, ale ją wzdęło ... pamiętaj o pióropuszu ..." Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: I znów Smoleńsk. 25.11.20, 19:42 A ja myślę, że co innego też tam jest. Na rosyjskich forach branżowych widziałem dywagacje i dowcipy na temat tej rozmowy. I myślę, że nie bez powodu. Odpowiedz Link Zgłoś
ginger.ale Re: I znów Smoleńsk. 25.11.20, 19:44 Jakie dowcipy? Wg mnie Rosjanie mają zapis tej rozmowy. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: I znów Smoleńsk. 25.11.20, 19:54 Nawet jeśli mają. Na ich miejscu nie opublikowałbym. Chyba, że kompletnie kładą lachę na jakąkolwiek reakcję. Bo reakcja jest przewidywalna, niezależnie od treści rozmowy. Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: I znów Smoleńsk. 25.11.20, 20:13 Myślisz, że pamiętam? To było 7-8 lat temu, później w ogóle przestali o tym rozmawiać. Nie ma cienia wątpliwości, że mają to nagranie. Podobnie, jak Amerykanie, Białorusini, najpewniej i Ukraińcy. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: I znów Smoleńsk. 25.11.20, 19:51 Odwiedzasz "rosyjskie fora branżowe" (cokolwiek miałoby to oznaczać)? Kul. Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: I znów Smoleńsk. 25.11.20, 20:10 Mam znajomego, który był w komisji przetargowej na samolot wielozadaniowy (wybrali F16). On też je przegląda, jeszcze intensywniej, niż ja. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: I znów Smoleńsk. 25.11.20, 20:14 Dziękuję! Teraz będę mógł sie legitymować faktem, że wymieniłem posty z kimś, kto ma znajomego, który łazi po ruskich forach. Kul! Wszystkie laski moje. Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama