asia.sthm Re: Maradona nie żyje? 25.11.20, 17:44 Mial krwotok miedzy czaszka a mozgiem. Operacja sie udala ale teraz serce stanelo. Maradona mial tez gleboka depresje, odmawial jedzenia. Legenda odeszla. Odpowiedz Link Zgłoś
arista80 Re: Maradona nie żyje? 25.11.20, 17:50 Tak, na mózgu (usunięcie zakrzepu coś takiego). Teraz byłw trakcie rekonwalescencji. Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Maradona nie żyje? 25.11.20, 17:44 Reka Boga, eh ... 1986 rok - unforgettable. Peace. Odpowiedz Link Zgłoś
merces Re: Maradona nie żyje? 25.11.20, 17:45 To Argentyna w żalobie, przecież on tam był bogiem. Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Maradona nie żyje? 25.11.20, 17:49 a to na pewno, u nas pewnie tez, wiadomosci dzisiaj nawet nie ma co ogladac Odpowiedz Link Zgłoś
profes79 Re: Maradona nie żyje? 25.11.20, 22:12 U nas "rękę Boga" miał Furtok - w 1993 z San Marino; gdyby nie to, to San Marino zaliczyłoby wtedy chyba pierwszy remis w historii, ale sędzia się nad nami zlitował. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Maradona nie żyje? 25.11.20, 17:49 bi_scotti napisała: > Reka Boga, eh ... 1986 rok - unforgettable. A cóż to takiego ważnego stało się w tym roku, poza moimi dwudziestymi piątymi urodzinami? Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Maradona nie żyje? 25.11.20, 17:53 krwawy.lolo napisał: > A cóż to takiego ważnego stało się w tym roku, poza moimi dwudziestymi piątymi > urodzinami? [url=https://en.wikipedia.org/wiki/The_hand_of_God]Just for you/url] Jako 25latek nie ogladales World Cup? Really? Cheers. Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Maradona nie żyje? 25.11.20, 17:54 Sorry, cos za***przylam z link, Moze tym razem. Sorry. Cheers. Odpowiedz Link Zgłoś
koko8 Re: Maradona nie żyje? 25.11.20, 18:01 Coż, ja bardziej zapametałam MŚ 94, kiedy to boski Diego biegal z piłką po boisku po shotach z heroiny, aż został z hukiem wykluczony. Odpowiedz Link Zgłoś
merces Re: Maradona nie żyje? 25.11.20, 18:08 No niestety narkotyki zniszczyły go, ale to był genialny piłkarz. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Maradona nie żyje? 25.11.20, 18:04 Nie interesuje mnie piłka kopana. Co oczywiście ne znaczy, że nie wiem, kim był Maradona. Siłą rzeczy znam też nazwiska niektórych innych futbolistów. Niemniej moja wiedza w temacie jest mniej niż skromna. Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Maradona nie żyje? 25.11.20, 17:48 www.lanacion.com.ar/deportes/futbol/murio-diego-maradona-nid2520664 Odpowiedz Link Zgłoś
mae224 Re: Maradona nie żyje? 25.11.20, 17:49 Polecam film o nim, żeby powspominać i przypomnieć sobie lata osiemdziesiąte. Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Maradona nie żyje? 25.11.20, 17:55 w pazdzierniku byl w kwarantannie z podejrzeniem covida, test byl ponoc negatywny Odpowiedz Link Zgłoś
pulcino3 Re: Maradona nie żyje? 25.11.20, 18:00 Może nie do końca był negatywny, gdyby jednak plus, to bylby nie pierwszy sportowiec, który po przejściu covida umiera na serce. Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Maradona nie żyje? 25.11.20, 18:04 nie sledzilam tego az tak dokladnie, mignal mi tylko pasek w wiadomosciach o podejrzeniu i kwarantannie Odpowiedz Link Zgłoś
morekac Re: Maradona nie żyje? 25.11.20, 20:20 Niezależnie od covidu bądź jego braku, to boski Diego od lat nie prowadził higienicznego trybu życia i miał duże problemy ze zdrowiem. Zawał w jego przypadku nie budzi zdumienia. Odpowiedz Link Zgłoś
janja11 Re: Maradona nie żyje? 25.11.20, 17:55 1986 to były mistrzostwa Maradony. Odpowiedz Link Zgłoś
no_easy_way_out Re: Maradona nie żyje? 25.11.20, 18:13 Tak, potwierdzone. Pamietam jak dzis, gdy jakos w drugiej czesci 80-tych lat zakumalem roznice miedzy Madonna i Maradona. I bylo to na boisku, grajac. Srednio sie orientowalem kto jest kto. Troche mnie wysmiali i wtedy sie nauczylem na czym poelga roznica Z dobrych wiesci - Madonna zyje i o ile wiem ma sie dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
lisciasty_pl Re: Maradona nie żyje? 25.11.20, 20:52 Ja długie lata myślałem że Madonna jest żoną Maradony :] Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Maradona nie żyje? 25.11.20, 20:54 Ja do tej pory nie mogę przyjąć do wiadomości, że Maradona posiada tylko jedno n. Odpowiedz Link Zgłoś
minniemouse Re: Maradona nie żyje? 29.11.20, 07:08 aaa... nie ma "real" swietne 🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
morekac Re: Maradona nie żyje? 28.11.20, 21:01 Być może nie byłeś jedyny, donald.pl podał, że po śmierci Maradony znacznie wzrosło wyszukowanie hasła: Madonna. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Maradona nie żyje? 28.11.20, 21:05 Dziękuję za wiadomość. Czuję się doceniony. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Maradona nie żyje? 25.11.20, 18:22 Na głównej oxujeli. Żałoba wszechświatowa? Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Maradona nie żyje? 25.11.20, 19:19 Jak umarł Nalepa czy Philippe Noiret nie było takiej żałoby. Odpowiedz Link Zgłoś
merces Re: Maradona nie żyje? 25.11.20, 20:19 Maradona był najpopularniejszym piłkarzem na swiecie, więc porównywanie go do polskiego muzyka bluesowego czy francuskiego aktora jest trochę od czapy. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Maradona nie żyje? 25.11.20, 20:30 Masz rację, porównywanie utalentowanego cyrkowca do prawdziwych artystów uwłacza tym drugim. Odpowiedz Link Zgłoś
asia.sthm Re: Maradona nie żyje? 25.11.20, 20:45 To po jaka cholere wlazisz w watek o smierci pilkarza? Niesmaczne te twoje komentarze. Odpowiedz Link Zgłoś
alaveda Re: Maradona nie żyje? 25.11.20, 20:51 Bo nie ma co do roboty w realu. Smutne życie przegranego emigranta, przybierającego dziwne nicki. Odpowiedz Link Zgłoś
lajtova Re: Maradona nie żyje? 25.11.20, 18:42 Spożycie koki w Argentynie spadnie o około 11% Odpowiedz Link Zgłoś
pani_tau Re: Maradona nie żyje? 25.11.20, 20:22 Brzydzę się tym, że bożyszczem tłumów jest piłkarz. Odpowiedz Link Zgłoś
alaveda Re: Maradona nie żyje? 25.11.20, 20:44 Ach, jaka afektacja postympowej yntelygencji Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Maradona nie żyje? 25.11.20, 20:46 pani_tau napisał(a): > Brzydzę się tym, że bożyszczem tłumów jest piłkarz. Strasznie to surowe, co piszesz. Milionom ludzi na swiecie dal fantastic, unforgettable joy, trill - nie ma az tak wielu, ktorzy potrafia zostawic tyle amazing wspomnien Ja wiem dokladnie gdzie i z kim ogladalam TEN mecz w czerwcu1986 roku i dzis okazalo sie, ze nie ja jedna - ludzie z roznych krajow, roznych generations tez pamietaja Cool memories. Salud Diego! Jakis Malbec na dzis wieczor koniecznie Cheers. Odpowiedz Link Zgłoś
asia.sthm Re: Maradona nie żyje? 25.11.20, 20:50 pani_tau napisał(a): > Brzydzę się tym, że bożyszczem tłumów jest piłkarz. Nie wydziwiaj - bozyszczem bywa papiez, aktor czy pilkarz. Bywaja, bo ludzie lubia miec swoje bozyszcza i to ludzie je sobie stwarzaja. Argentyna jest akurat bardzo katolicka, a katolicyzm jest podstawa i napedem do tworzenia bostw przeroznej masci. Odpowiedz Link Zgłoś
alaveda Re: Maradona nie żyje? 25.11.20, 20:53 Bożyszczami byli Mao, Stalin i Marylin Monroe. Zapewne z powodu katolicyzmu Odpowiedz Link Zgłoś
morekac Re: Maradona nie żyje? 25.11.20, 21:02 Dlaczego się brzydzisz? Czy to twój idol? Swego czasu był genialnym piłkarzem, dał wielu ludziom sporo radości, a innych przyprawiał o rozpacz. Odpowiedz Link Zgłoś
alaveda Re: Maradona nie żyje? 25.11.20, 21:10 Po prostu pokazuje swoje wyrafinowanie i pogardę dla prostackiej rozrywki dla plebsu Gdyby to był ą/ę gej-weganin mistrz baletu mongolskiego , to byłaby pierwsza do pisków zachwytu Odpowiedz Link Zgłoś
no_easy_way_out Re: Maradona nie żyje? 26.11.20, 01:34 >Gdyby to był ą/ę gej-weganin mistrz baletu mongolskiego Jak chcesz byc na biezaco kim nalezy byc, by terAz przyciagnac fanow, lub wzbudzic kontrowersje to tu masz przyklady: m.youtube.com/watch?v=IcJNb_qw3g0 Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Maradona nie żyje? 25.11.20, 21:29 Piłka nożna, to nie fizyka kwantowa, ale Maradona miał wielki talent. Fakt, tylko w kopaniu piłki, ale jak sobie pomyśleć, że codziennie na świecie piłkę kopią miliony ludzi, a cały świat zapamiętał właśnie jego, to jednak nie jest to wcale takie nic. Odpowiedz Link Zgłoś
minniemouse Re: Maradona nie żyje? 26.11.20, 01:48 (ojacie.. ale głębokie.) ale to tylko dzięki telewizji. bo dopóki nie było telewizji, nikt nie miał pojęcia kto jak piłkę kopie. wiec właściwie to telewizja powinna być naszym bożyszczem i to ja powinniśmy wielbić. Minnir Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Maradona nie żyje? 26.11.20, 07:26 Nie no, przed telewizja było radio. I transmisje radiowe. I prasa tez była. Odpowiedz Link Zgłoś
minniemouse Re: Maradona nie żyje? 27.11.20, 10:45 to nie to samo. wizja +audio = to jest to!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pulcino3 Re: Maradona nie żyje? 27.11.20, 00:35 Tzn w środę zmarł, w czartek pogrzeb. W miedzyczasie jeszcze sekcja zwłok. W Argentynie ludzie wściekli, że nie mieli wystarczajaco czasu żeby go pozegnać. Rodzina naciskała, że pogrzeb ma być już w czwartek 26.11. Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama