ania.n-82 25.11.20, 19:01 Szukam sprawdzonego miejsca gdzie można zaprojektować dobrej jakości fotoalbum. Najlepiej żeby była możliwość zaprojektowania więcej niż 40 stron, bo nie wiem czy na 40 się zmieszczę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
memphis90 Re: Gdzie zamówić fotoalbum (nie fotoksiążkę) 25.11.20, 20:05 A czym się różni fotoalbum od fotoksiążki? Za zamawialam na Grouponie colorland i są ok. Odpowiedz Link Zgłoś
ania.n-82 Re: Gdzie zamówić fotoalbum (nie fotoksiążkę) 26.11.20, 13:57 Fotoalbum ma twarde kartki i zdjęcia są na papierze fotograficznym, a nie po prostu drukowane jak w fotoksiążce. Od kilku lat robiłam fotoksiążki i mniej więcej co drugi raz byłam zadowolona z jakości a co drugi raz nie. Nawet jeśli były zamawiane w tym samym miejscu, jednego roku było dobrze wykonane a drugiego roku kiepskie. Próbowałam między innymi colorland. A w zeszłym roku spróbowałam w Empiku i to była zupełna porażka - jakość wydruku fatalna. Więc w tym roku chcę dla odmiany zrobić fotoalbum. Jest sporo droższy, ale mam nadzieję że jakość będzie dużo lepsza. Odpowiedz Link Zgłoś
krisdevalnor Re: Gdzie zamówić fotoalbum (nie fotoksiążkę) 25.11.20, 20:09 ania.n-82 napisała: > Szukam sprawdzonego miejsca gdzie można zaprojektować dobrej jakości fotoalbum. > Najlepiej żeby była możliwość zaprojektowania więcej niż 40 stron, bo nie wiem > czy na 40 się zmieszczę. To, o czym piszesz to chyba wlasnie fotoksiazka. Foto album dla mnie to zwykly album z miejscami gdzie mozna wsunac zdjecia. Odpowiedz Link Zgłoś
ania.n-82 Re: Gdzie zamówić fotoalbum (nie fotoksiążkę) 26.11.20, 14:01 Fotoalbum jest podobny do fotoksiążki, ale zdjęcia są na papierze fotograficznym a nie po prostu drukowane. I kartki są sztywne. Są droższe ale lepszej jakości. Odpowiedz Link Zgłoś
ponis1990 Re: Gdzie zamówić fotoalbum (nie fotoksiążkę) 26.11.20, 14:11 Dokładnie Odpowiedz Link Zgłoś
kg.82 Re: Gdzie zamówić fotoalbum (nie fotoksiążkę) 27.11.20, 19:58 nawet w empikfoto można wybrać papier fotograficzny w fotoksiążce Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Gdzie zamówić fotoalbum (nie fotoksiążkę) 26.11.20, 14:40 My zamawialismy na blurbie ale za Chiny nie powiem czy to fotoalbum czy fotoksiazka.... jakosc w kazdym razie bdb Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama