18lipcowa3 25.11.20, 19:45 straszne, straszne ''Oczy diabła''- dokument P.Vegi,,,,,, Coś potwornego, nie oglądajcie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
semihora Re: I po co ja to obejrzałam......... 25.11.20, 19:48 No to nie oglądam 😂😂😂 (Głównie dlatego że Vega to... cóż, po prostu Vega, niestrawny na maksa.) Odpowiedz Link Zgłoś
danka88 Re: I po co ja to obejrzałam......... 25.11.20, 19:51 Gdzie to można obejrzeć Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: I po co ja to obejrzałam......... 25.11.20, 20:17 Trailer na YT Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa3 Re: I po co ja to obejrzałam......... 25.11.20, 19:56 to nie są kobiety mafii, uwierz, Odpowiedz Link Zgłoś
semihora Re: I po co ja to obejrzałam......... 25.11.20, 19:58 Ależ wierzę, że nie są. Odpowiedz Link Zgłoś
my_fair_lady Re: I po co ja to obejrzałam......... 25.11.20, 19:53 18lipcowa3 napisała: > straszne, straszne > ''Oczy diabła''- dokument P.Vegi,,,,,, > >nie oglądajcie. > Najlepsza reklama!! 👍😁 Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa3 Re: I po co ja to obejrzałam......... 25.11.20, 19:56 to w takim razie - droga wolna, odezwij sie po Odpowiedz Link Zgłoś
takie.rzeczy1 Re: I po co ja to obejrzałam......... 25.11.20, 20:01 Zwiastun jak zwiastun. Odpowiedz Link Zgłoś
fabryka.lodow.napatyku Re: I po co ja to obejrzałam......... 25.11.20, 20:05 no to obejrzalam zwiastun, nie obejrze tego filmu nigdy Odpowiedz Link Zgłoś
lot_w_kosmos Re: I po co ja to obejrzałam......... 25.11.20, 20:06 Weź przybliż. Na moją odpowiedzialność. Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa3 Re: I po co ja to obejrzałam......... 25.11.20, 20:15 o handlu dziećmi, do burdeli np i szczegoły co z nimi tam robili Odpowiedz Link Zgłoś
lot_w_kosmos Re: I po co ja to obejrzałam......... 25.11.20, 20:32 Ja pier ....le Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: I po co ja to obejrzałam......... 25.11.20, 20:09 Zwiastun obejrzałaś tak? Ja właśnie też i jedyne co mogę wykrztusić o kooorwa..... Dałam łapkę w dół, niech tym się zajmują specjalne organy, a nie byle kto. Odpowiedz Link Zgłoś
lot_w_kosmos Re: I po co ja to obejrzałam......... 25.11.20, 20:34 Z drugiej strony może niech zacznie choćby byle kto, jeśli w końcu ma się tym zająć kto trzeba .... Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: I po co ja to obejrzałam......... 25.11.20, 21:22 Następny paradokument tego dziwaka, nie ważne, o czym ważne żeby pisali i kasa się zgadzała. Odpowiedz Link Zgłoś
lot_w_kosmos Re: I po co ja to obejrzałam......... 25.11.20, 21:55 Nie wiem, być może tak, być może nie. Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: I po co ja to obejrzałam......... 25.11.20, 20:17 Przecież to jakiś pastisz - spojrzenie socjopaty i zduszony głos, pan Vega sobie stroi żarty z prawdziwych tragedii, tak, żarty, bo jest na tyle sprawnym reżyserem, by wiedzieć, co czyni - ohyda. Odpowiedz Link Zgłoś
marcelina4 Re: I po co ja to obejrzałam......... 25.11.20, 20:23 Dzięki za ostrzeżenie, na pewno nie obejrzę, potem bym się tygodniami męczyła z myśleniem o tym Odpowiedz Link Zgłoś
ariathedevil Re: I po co ja to obejrzałam......... 25.11.20, 20:31 Chwila, to ten Papryk Vega od analnej księżniczki ? Jeśli Pan Krzemieniecki coś wie na temat dzieci sprzedawanych na organy czy do burdeli powinien jak najszybciej zgłosić to prokuraturze, chyba, że to reklama filmu. a może poszedł przelew od mordo siurków i znów chodzi o to :Tekst linku Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: I po co ja to obejrzałam......... 25.11.20, 20:40 O rany, Protokoły wiecznie żywe. Odpowiedz Link Zgłoś
beverlyja90210 Re: I po co ja to obejrzałam......... 25.11.20, 21:03 Oglądałam kilka lat temu dokument na TVN Style kręcony chyba wTajlandii jak dziennikarz wcielił się w role sex turysty pedofila,wynajął duży dom, do tego domu przyjechały dwie kobiety ze swoimi dziećmi najstarsza dziewczynka miała 6 lat młodsze 4 i 3 lata i 8mc niemowlak dziewczynka. Zostawiły te dzieci u tego faceta razem z tym niemowlakiem dla niego zostawiły pampersa i butelkę mleka Facet pytał jak daleko może się z tym niemowlakiem posunac matka odpowiedziała ze na tyle ile chce Dziewczynka lat 6 zapytała mamy co będzie musiała z tym Panem robić ta jej odparła ze no to co zawsze Wzory kasę i wyszły umawiając się ze wrócą po dzieci następnego dnia po południu Dalej nie oglądałam bo już nie mogłam ale jak komuś się wydaje ze takie rzeczy się nie dzieją i to tylko w filmie to się myli Odpowiedz Link Zgłoś
semihora Re: I po co ja to obejrzałam......... 25.11.20, 21:12 Dzieją się i to dzieją się na dużą skalę, o czym świadczą choćby afery z księżmi albo program Dymkowskiego "Łowca pedofilów". Natomiast sama mam duże wątpliwości co do Vegi i jego szczerości... Swoja drogą - ciekawe, jak się skończył program, o którym piszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
lot_w_kosmos Re: I po co ja to obejrzałam......... 25.11.20, 21:57 Arabia Saudyjska, ZEA - w tych krajach z małymi dziećmi robi się straszne rzeczy. Byrdele pełne są tam małych dziewczynek i chłopców do dyspozycji starych zboczencow. Odpowiedz Link Zgłoś
aerra Re: I po co ja to obejrzałam......... 25.11.20, 21:23 Dokument Vegi to jest oksymoron. Nie znoszę tego osobnika, nie mam zamiaru oglądać niczego w czym on maczał palce. A jeśli wie o tym, że ktoś popełnia przestępstwo to niech to kurde zgłosi i niech odpowiednie służby się tym zajmą, a nie trzepie kasę - bo w takim wypadku wcale nie jest lepszy od tych, o których niby robi filmy. Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: I po co ja to obejrzałam......... 25.11.20, 22:01 Ja zwiastun zgłosiłam na YT. Odpowiedz Link Zgłoś
fabryka.lodow.napatyku Re: I po co ja to obejrzałam......... 26.11.20, 00:29 ja tez Odpowiedz Link Zgłoś
milva24 Re: I po co ja to obejrzałam......... 26.11.20, 00:10 Dzięki, na pewno nie zamierzam tego oglądać. Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama