przystanek_tramwajowy Re: Czy forum ematka umiera? Sonda. 26.11.20, 11:43 Trzeci wariant jest blędny. Jesteś facetem, więc powinno być "Chciałbyś". Odpowiedz Link Zgłoś
1matka-polka Re: Czy forum ematka umiera? Sonda. 26.11.20, 11:49 Wiem, ze ty wiesz lepiej, kim ja jestem, takie zachowanie jest akurat typowe dla wszystkich ematkowych trolli. 🤭 Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Czy forum ematka umiera? Sonda. 26.11.20, 13:11 Serio, ktoś tu w ogóle uważa, że ty jesteś kobietą? Nawet drama... to znaczy myslozbrodniarka w to nie wierzy. Spróbuj może na niezależnej poudawać kobietę. Tam inteligentni inaczej, wierzą w heteroseksualność Kaczyńskiego i Bosaka, może i ktoś się na to nabierze na twoją kobiecosć Odpowiedz Link Zgłoś
lot_w_kosmos Re: Czy forum ematka umiera? Sonda. 26.11.20, 11:48 wprost przeciwnie, ożywa Odpowiedz Link Zgłoś
chococaffe Re: Czy forum ematka umiera? Sonda. 26.11.20, 12:52 Bardzo sie przejmujesz forum, którym tak gardzisz Odpowiedz Link Zgłoś
pooryorick Re: Czy forum ematka umiera? Sonda. 26.11.20, 13:18 "Chciałabyś", hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama