gris_gris 26.11.20, 16:45 czy nadzieje, ze idioci u koryta pojda po rozum do glowy, to moze je juz porzucic: www.rp.pl/Unia-Europejska/201129533-Morawiecki-i-Orban-Jednoczymy-nasze-argumenty-Bedzie-weto.html Tego sie nie da opisac slowami. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sumire Re: Jesli ktos mial jeszcze jakies watpliwosci 26.11.20, 16:49 A potem Orban i tak nas wycycka i zostaniemy jak idioci z tym wetem. Nic się nie uczą. Odpowiedz Link Zgłoś
chococaffe Re: Jesli ktos mial jeszcze jakies watpliwosci 26.11.20, 17:08 Fajnie to ujął wczoraj Zandberg: zgłoszenie veto to działanie na rzecz Niemiec. Które będą się bogaciły i otrzymają pieniądze, m.in na kryzys, a my nie. Mina posła Jackowskiego - boska. Odpowiedz Link Zgłoś
kosmos_pierzasty Re: Jesli ktos mial jeszcze jakies watpliwosci 26.11.20, 17:14 "Nie straszcie już tym PiS-em." Odpowiedz Link Zgłoś
gris_gris Re: Jesli ktos mial jeszcze jakies watpliwosci 26.11.20, 17:36 Polska ma dostac z funduszy odbudowy nawet wiecej pieniedzy, niz jej sie "nalezy" biorac pod uwage covidowe straty i stan gospodarki. Nie wspominajac juz nawet o kompletnym braku solidarnosci okazywanym UE przez nasz kraj na kazdym kroku. To weto to jest zdrada stanu, reperkusje beda trwaly latami. Ja juz stracilam nadzieje, ze my sie kiedys z tego g..a wygrzebiemy. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Jesli ktos mial jeszcze jakies watpliwosci 26.11.20, 17:47 Będzie bieda, bezrobocie, samobójstwa z bezsilności. Ale będzie całkowity zakaz aborcji, bo o tym marzył JP2. Radujmy się! Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Jesli ktos mial jeszcze jakies watpliwosci 26.11.20, 18:00 No dokładnie. I będą rosły rosyjskie wpływy. Fantastyczna przyszłość przed nami. Odpowiedz Link Zgłoś
daisy Re: Jesli ktos mial jeszcze jakies watpliwosci 26.11.20, 17:55 ja nie mam siły nawet o tym myśleć powiesiłam wielką flagę unijną na balkonie i siedzę w depresji Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama