anna.light 26.11.20, 16:51 Wiemy że oficjalnie robi się za mało testów i mało wychodzi przypadków, ale z drugiej strony cieszymy się że coraz mniej ludzi jest zakażonych - cieszymy się wiedząc że dane są nieprawidłowe. Dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
little_fish Re: Niby nie wierzymy w dane o covid ale 26.11.20, 16:54 Bo mamy nadzieję, że dzięki temu otworzą szkoły i baseny. Oraz knajpy i muzea Odpowiedz Link Zgłoś
lot_w_kosmos Re: Niby nie wierzymy w dane o covid ale 26.11.20, 17:07 to ja jestem właśnie w tej grupie Odpowiedz Link Zgłoś
milva24 Re: Niby nie wierzymy w dane o covid ale 26.11.20, 17:00 Nie wiem dlaczego się cieszycie z czegoś co nie jest prawdą i o tym wiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Niby nie wierzymy w dane o covid ale 26.11.20, 17:00 Bierz połowę. Odpowiedz Link Zgłoś
kosmos_pierzasty Re: Niby nie wierzymy w dane o covid ale 26.11.20, 17:05 A kto się cieszy? Mnie nie cieszy ten burdel na kółkach, jajo, kurka, z niespodzianką. Okaże się, co będzie dalej, bo już teraz to tylko obserwować można. Ostatnio się dziwiłam, że Zachód olewa zupełnie sytuację w Polsce, w sensie informacyjnym, no to jest artykuł: biznes.interia.pl/gospodarka/news-sueddeutsche-zeitung-polska-ukrytym-hotspotem-koronawirusa,nId,4878905 Dla nas to same oczywistości, ale taka łatka nie jest nam raczej potrzebna. Styl zarządzania tą pandemią mamy zdecydowanie jak sąsiedzi ze wschodu, nie z zachodu... Odpowiedz Link Zgłoś
chococaffe Re: Niby nie wierzymy w dane o covid ale 26.11.20, 17:15 o według danych GUS tylko w ostatnim tygodniu października zmarło 14 100 mieszkańców Polski, prawie dwa razy tyle, co w tym samym okresie zeszłego roku. ojej, to jednak nie jest grypa? Odpowiedz Link Zgłoś
milva24 Re: Niby nie wierzymy w dane o covid ale 26.11.20, 17:41 Ale przecież nie na koronawirusa umarli tylko z powodu znacznego ograniczenia dostępu do opieki zdrowotnej od wiosny. Odpowiedz Link Zgłoś
chococaffe Re: Niby nie wierzymy w dane o covid ale 26.11.20, 17:52 Na pewno, cała wielka nadwyżka Odpowiedz Link Zgłoś
myelegans Re: Niby nie wierzymy w dane o covid ale 26.11.20, 18:21 milva24 napisała: > Ale przecież nie na koronawirusa umarli tylko z powodu znacznego ograniczenia d > ostępu do opieki zdrowotnej od wiosny. Ale gdyby nie wirus to by zyli Odpowiedz Link Zgłoś
kosmos_pierzasty Re: Niby nie wierzymy w dane o covid ale 26.11.20, 21:55 polskatimes.pl/koronawirus-w-polsce-smiertelne-zniwo-epidemii-jest-duzo-wieksze-niz-mowia-oficjalne-statystyki/ar/c1-15314323 Tak a propos... Odpowiedz Link Zgłoś
mdro Re: Niby nie wierzymy w dane o covid ale 26.11.20, 17:17 Przecież to pisowski troll, poprzedni nick (też imię.nazwisko) mu się już zbyt skompromitował. Wymagacie jakiegoś sensu w jego wypowiedziach? Odpowiedz Link Zgłoś
kosmos_pierzasty Re: Niby nie wierzymy w dane o covid ale 26.11.20, 17:23 Cudowna stopka Odpowiedz Link Zgłoś
chococaffe Re: Niby nie wierzymy w dane o covid ale 26.11.20, 17:32 Trochę tego było nie tylko u nas Odpowiedz Link Zgłoś
kosmos_pierzasty Re: Niby nie wierzymy w dane o covid ale 26.11.20, 17:40 Fajne. Odpowiedz Link Zgłoś
mdro Re: Niby nie wierzymy w dane o covid ale 26.11.20, 22:49 Zwłaszcza to ostatnie hasło bardzo ładne. Pomysł na sygnaturkę nie mój, na proteście podpatrzone Odpowiedz Link Zgłoś
panna.nasturcja Re: Niby nie wierzymy w dane o covid ale 26.11.20, 18:01 Nie wiem jak wasza wysokość, ale my, nasturcja, się nie cieszymy, mamy bowiem trochę rozumu. Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Niby nie wierzymy w dane o covid ale 26.11.20, 18:17 Kto się cieszy widząc sfałszowane dane? Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Niby nie wierzymy w dane o covid ale 26.11.20, 21:28 Bo licze ze otworzą: 1) szkoły 2) baseny... Odpowiedz Link Zgłoś
joanna05 Re: Niby nie wierzymy w dane o covid ale 26.11.20, 21:57 Bo chcemy, żeby otworzyli, co zamknęli? Nic w tym dziwnego przecież. Każdy chciałby żyć najnormalniej, jak się da. Niech sobie ściemniaja do woli, byle znieśli obostrzenia, no trudno. I tak sobie nie radza. Odpowiedz Link Zgłoś
no_easy_way_out Re: Niby nie wierzymy w dane o covid ale 26.11.20, 22:00 "my" aha Ty i wszystkie Twoje zapasowe jaznie, czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama