bulzemba 27.11.20, 07:53 Przyszła... Jesień. Chłód. Przymrozki. Miałam mierzoną temperaturę na wejściu. 33°C Weszłam. Żyję czy nie żyję? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ajriszka Re: Temperatura... 27.11.20, 08:15 Nieprawidłowo zmierzona temp., ew.zepsuty termometr. Odpowiedz Link Zgłoś
droch Re: Temperatura... 27.11.20, 08:18 U mnie bezpośrednio po wejściu do pomieszczenia przychodni 2x zmierzono ok. 35 stopni. Po jakimś czasie ktoś zorientował się, że takie pomiary nie mają sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
kornelia_sowa Re: Temperatura... 27.11.20, 09:25 Wczoraj byłam z synem u specjalisty- mierza po odczekaniu- pomiar po wejściu z mrozu nic nie daje, to samo jak głowa jest w grubej czapie. Każą ściągać i odczekać parę minut Odpowiedz Link Zgłoś
droch Re: Temperatura... 27.11.20, 13:53 To ma swoje plusy dodatnie i plusy ujemnie. Dobrze, że pomiar będzie wiarygodny, źle, że spędza się w przychodni więcej czasu... Odpowiedz Link Zgłoś
kornelia_sowa Re: Temperatura... 27.11.20, 14:12 Nie przesadzajmy- wizyta prywatna- w ten dzień do południa przyjmuje dwóch specjalistów, po południu dwóch- ludzie umawiani co pół godziny plus 10 minut przerwy między pacjentami na wywietrzenie. Rejestracja za pleksi od biurka do sufitu. Jak weszłam z synem oprócz pań w recepcji był w poczekalni wielkiej jeden pan- w innej odnodze korytarza- minimum 7 m od nas Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama