snowbabe 27.11.20, 11:09 Wiem, ze to nie jest temat tego forum, ale moze moglybyscie polecic mi dobrego urologa albo urologa onkologicznego dla Taty? Czeka na wizyte ale podejrzewam, ze bedziemy potrzebowac drugiej opinii. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lwica_24 Re: Urolog w Warszawie 27.11.20, 16:04 Tomasz Chwaliński albo Wojciech Rogowski. Odpowiedz Link Zgłoś
antyideal Re: Urolog w Warszawie 27.11.20, 22:11 lwica_24 napisała: > Wojciech Rogowski. Jego syn Grzegorz też jest świetnym urologiem. Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Urolog w Warszawie 27.11.20, 16:33 Dr. Ogrodnik. Rzut kamieniem za Warszawą Bo w Michalinie przyjmuje (część Józefowa). Odpowiedz Link Zgłoś
spirit_of_africa Re: Urolog w Warszawie 27.11.20, 16:42 Dr Wolski. Jest urologiem i chirurgiem. Kojarzony głównie z niepłodnością ale pracuje w IO. Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama