hedna 27.11.20, 12:38 Nie wiem czy rękodzielnicy też biorą udział, ale ja dziś biorę 😉 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kermicia Re: Black friday 27.11.20, 12:40 No właśnie, wpisujcie super okazje z dziś. Ja polecam BF zniżkę 50% na nawigację NaviExpert. Moim zdaniem najlepsza na rynku. Wychodzi 49 zł za rok. Odpowiedz Link Zgłoś
scarlett74 Re: Black friday 27.11.20, 12:47 Sweter który kupiłam z m-c temu na przecenie, kosztuje teraz dwie stówy więcej. 🙁 Z AGD : cena 199zł, na Black Friday 217, także ten tego... Odpowiedz Link Zgłoś
kermicia Re: Black friday 27.11.20, 12:49 Wiadomo, co rok powtarzają się takie akcje. Ale tu wpisujmy może tylko te warte uwagi. Albo w innym wątku, jeśli Hedna chce tu o szydełku pisać ) Odpowiedz Link Zgłoś
hedna Re: Black friday 27.11.20, 13:06 Jak wypatrzycie jakieś ciekawe promocje, to piszcie, może ktoś też skorzysta. Tak to niestety bywa, że np na sprzęcie agd i rtv często te obniżki to ściema. Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Black friday 27.11.20, 14:02 Bratanek jakiś miesiąc temu wysłał mi link do kontrolera który by chciał od "mikołajo-cioci" na święta. Wtedy kosztował 139 zł. Dziś kosztuje... 139zł obniżone ze 169 🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
leanne_paul_piper Re: Black friday 27.11.20, 14:41 Ja kupuję. Na Zalando kurtka Guess obniżona o 30% plus jeszcze 20% z kodu. Ihmo dobry deal. I brazilian bikini obniżone o 71%. Niestety policzyli za dostawę Odpowiedz Link Zgłoś
kermicia Re: Black friday 27.11.20, 15:01 Co to za kod? I jak to za dostawę, oni od zawsze wysyłali za free i takie same były zwroty. Odpowiedz Link Zgłoś
georgia.guidestones Re: Black friday 27.11.20, 15:05 BLACKX20. Dziala od 250 pln wzwyz. Platna to chyba jest dostawa next day/same day. Odpowiedz Link Zgłoś
leanne_paul_piper Re: Black friday 27.11.20, 15:28 Tak, to ten kod. Lubie Zalando za to, że można korzystać jednocześnie z obniżki i kodu. A dostawa jest bezpłatna. Miałam na myśli, że na brazilianbikini mi doliczyli koszty, buraki. Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama