agrypina6 28.11.20, 12:46 Czy ktoś może podać mi konkretną nazwę i gdzie kupić? Włosy piszące się, muszę używać prostownicy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e-ness Re: Odżywka do mycia włosów. 28.11.20, 12:53 Mam odżywkę/szampon Kevin Murphy taka ciemno niebieska Myjesz tym włosy 2-3 razy w tygodniu Włosy da pi tym jak od fryzjera, miękkie, gładkie i cudnie pachnące Odpowiedz Link Zgłoś
afro.ninja Re: Odżywka do mycia włosów. 28.11.20, 13:11 Zeby to bylo takie proste... Zobacz anwen, tam jest wytlumaczone jak szukac odzywki do konkretnych wlosow. Jak uzywasz prostownicy to i tak na dluzsza mete nic nie pomoze. Odpowiedz Link Zgłoś
nuclearwinter Re: Odżywka do mycia włosów. 28.11.20, 13:20 Nie jest to w zasadzie odżywka, tylko coś w rodzaju myjącego kremu zwanego co-washem - Fluffy firmy Hairy Tales Cosmetics. Bardzo ładnie dyscyplinuje moje włosy, a przy tym dobrze domywa skórę głowy (a wiele odżywek, nawet dobrych na długości włosów mi ją podrażniało). Do kupienia chyba tylko w sklepie napieknewlosy.pl. Fajna jest też wersja Murky, ale to raczej do przetłuszczającej się skóry głowy, nie jest tak pielęgnująca jak Fluffy (choć też bardzo fajna). To takie włosomaniacze kosmetyki, ale naprawdę dobre. Z tym, że nie ma raczej szans, że przy codziennym używaniu prostownicy włosy tego nie odczują... Ale to pewnie sama wiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
agrypina6 Re: Odżywka do mycia włosów. 28.11.20, 14:48 Dziękuję. Kupię i zobaczymy jak będzie😀 Odpowiedz Link Zgłoś
konsta-is-me Re: Odżywka do mycia włosów. 28.11.20, 15:34 Że się podepne-do kręconych się nadają ? Czy za słabe będą ? Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama