tereso 29.11.20, 18:03 Właśnie nie mam pomysłu, zazwyczaj chodziłam z mamą na grudniowe zakupy. Ostatnio kupiłam szlafrok i kijki, ojcu kindla z bratem na pół, dużego bo słabo widzi a uwielbia czytać. Teraz nie mam pomysłu zupełnie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fil.lo Re: A co na prezent dla rodziców? 29.11.20, 19:18 Książki na kindla, prenumeratę gazety, którą lubią czytać Odpowiedz Link Zgłoś
bywalczyni.hosteli Re: A co na prezent dla rodziców? 29.11.20, 19:21 Ramka elektroniczna , wgracie tam Wasze zdjęcia. Kalendarz z Waszą rodziną. Imbryk, filiżanki, zestaw herbat. Wino Odpowiedz Link Zgłoś
tereso Re: A co na prezent dla rodziców? 29.11.20, 19:32 dzięki. Jeszcze proszę Kindla brat uzupełnia co miesiąc, gazety w necie czytają. Może ta ramka, pomyślę, Porcelanę mama ma, kolekcjonerka ale nowych już nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
ren.s Re: A co na prezent dla rodziców? 29.11.20, 19:36 Ja kupiłam dobry miód ekologiczny (lipowy, bo taki rodzice lubią) dodam domową nalewkę z malin i konfiturę jeżynową i kawałek piernika staropolskiego Ale u nas jest zwyczaj obdarowywania się jakimiś własnymi wyrobami. Odpowiedz Link Zgłoś
ginger.ale Re: A co na prezent dla rodziców? 29.11.20, 19:44 Fajnie, brzmi smacznie. W zeszłym roku kupiliśmy rodzicom szczoteczki soniczne, wszyscy zadowoleni. Teraz nie jedziemy nigdzie na święta i zastanawiam się co kupić i ewentualnie przesłać. Ja sama najchętniej bym przygarnęła zupę grzybową i ćwikłę mamusi ... Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladazkremem Re: A co na prezent dla rodziców? 29.11.20, 20:10 Kupuję swoim seniorkom zestaw mydełek marsylskich, spersonalizowaną poduszkę i kubek do kawy, sole do stóp, zestaw olejków z kominkiem, lakier do włosów, dywanik do łazienki, płytę z przebojami z lat sześćdziesiątych, zestaw maseczek do twarzy, lampkę nocną, kremy "Nivea". Na życzenie maść propolisowa, żywokostowa, balsam jerozolimski, pudełko na tabletki, Vitotal tonik. Lubią też serię "Biały jeleń" - hit u koleżanek z Uniwersytetu Złotego Wieku. Książka "Tablet dla seniora", kalendarze - ogrodniczy i z przepisami. No i koszyczek dobrych słodyczy i czekoladową kawę. Teściowa nie pogardzi też dobrą, domową naleweczką, dostanie też zestaw miodów, konfiturę z czarnej porzeczki i z malin, zrobioną przeze mnie, nową wycieraczkę - prosiła. Moja matka (chociaż nie zasłużyła, ale ja dobrym człowiekiem jestem i wybaczam) dostanie jeszcze ozdobne prześcieradła, wieszak do łazienki, duży zestaw kosmetyków dla alergiczki i rolety na okna. Odpowiedz Link Zgłoś
tereso Re: A co na prezent dla rodziców? 29.11.20, 20:14 Fajne 😁 z tego wezmę płytę z przebojami i dalej szukam 😁 Odpowiedz Link Zgłoś
ren.s Re: A co na prezent dla rodziców? 29.11.20, 20:19 Super Dorzucam ciepły koc na popołudniowe zimowe drzemki i do tego krzyżówki Odpowiedz Link Zgłoś
tereso Re: A co na prezent dla rodziców? 29.11.20, 20:22 Właśnie myślę że koc wełniany, którego i tak już szukam to byłoby to ! Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladazkremem Re: A co na prezent dla rodziców? 29.11.20, 20:15 A i jeszcze kupiłam choinkę na pniu - bardzo ładna jodełka i komplet ozdób choinkowych plus świąteczny witraż na okno - zapomniałam, bo prezenty już pojechały do odbiorczyni. Odpowiedz Link Zgłoś
tereso Re: A co na prezent dla rodziców? 29.11.20, 20:18 Ooo może witraż jakiś fajny kupię 🌷 Odpowiedz Link Zgłoś
tereso Re: A co na prezent dla rodziców? 29.11.20, 20:21 No nie, na zeszła rocznicę kupiliśmy lampę witrażową. Mam jakoś mózg wydrenowany! Odpowiedz Link Zgłoś
widosna Re: A co na prezent dla rodziców? 29.11.20, 22:27 Raz kupiłam bieliznę termiczna na zimowe spacery ale nie noszą imbryk do herbaty z podgrzewaczem i dobre herbaty - używali. Jeśli lubią spacery zima - termokubki tez wydają się fajne. Odpowiedz Link Zgłoś
shmu Re: A co na prezent dla rodziców? 29.11.20, 22:32 Prenumerate na audiobooki ojcu a mamie sukienke. Bratu nie wiem... Bratankom ksiazki. Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama