kotejka 15.12.20, 14:50 poardzcie mi jakas ladna, nie dziadkowa wode dla nastolatka typ raczej sportowy jego ukochany zapach to blue jeans armani - czyli cos z tego kregu moze? ja sie kompletnie nie znam na meskich zapachach cena do stowki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pasquda77 Re: woda toaletowa dla nastolatka 15.12.20, 14:56 Mojemu 15 latkowi sprezentowałam na Mikołajki wodę Jaguara, akurat była fajna promka w Rossmann, zadowolony ☺️ Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa3 Re: woda toaletowa dla nastolatka 15.12.20, 14:56 Nie wiem jak cenowo czy akurat 100 czy 120 wyjdzie ale polecam: Versace eau Fraiche Clinique Happy Men Hugo Boss Hugo Red Azarro Chrome Odpowiedz Link Zgłoś
chicarica Re: woda toaletowa dla nastolatka 15.12.20, 15:49 Davidoff Cool Water, będzie wystarczająco sportowa a jednocześnie męska, nie będzie się czuć jak dzieciak. Odpowiedz Link Zgłoś
segregatorwpaski Re: woda toaletowa dla nastolatka 15.12.20, 16:23 Azarro Chrome jest taka 'młodzieżowa'. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: woda toaletowa dla nastolatka 15.12.20, 17:50 O tak, ładna jest. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: woda toaletowa dla nastolatka 15.12.20, 16:31 Mój ma CK in2u him. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzi.1 Re: woda toaletowa dla nastolatka 15.12.20, 17:44 Te są fajne: www.notino.pl/hugo-boss/hugo-boss-unlimited-woda-toaletowa-dla-mczyzn/ Odpowiedz Link Zgłoś
niemaznaczenia Re: woda toaletowa dla nastolatka 15.12.20, 18:16 www.notino.pl/dunhill/desire-extreme-woda-toaletowa-dla-mezczyzn/ Fajne i dość oryginalne, wszyscy chłopcy pachną teraz CK, Bossem albo Armanim Odpowiedz Link Zgłoś
ms.piggy Re: woda toaletowa dla nastolatka 15.12.20, 18:26 armani blue jeans?? a nie versace? a dlaczego nie chcesz mu kupić to co lubi? nastolatek to takie 70 ml wypsika dośc szybko Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: woda toaletowa dla nastolatka 15.12.20, 18:30 Mojemu nastolatkowi podobają się zapachy Medicine, ale najlepiej powąchać osobiście wearmedicine.com/k/on/akcesoria/perfumy Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: woda toaletowa dla nastolatka 15.12.20, 19:20 Jak młodszy nastolatek to może Zara? Odpowiedz Link Zgłoś
niemaznaczenia Re: woda toaletowa dla nastolatka 15.12.20, 20:20 Zara niebieski/czerwony kojarzą mi się z wakacjami, mąż ostatnio kupował na wczasy Niezłe zapachy i niedrogie livia.kalina napisała: > Jak młodszy nastolatek to może Zara? > Odpowiedz Link Zgłoś
ola_dom Re: woda toaletowa dla nastolatka 15.12.20, 19:36 kotejka napisała: > poardzcie mi jakas ladna, nie dziadkowa wode dla nastolatka > typ raczej sportowy > cena do stowki Zaskakująco ładne okazały się David Beckham Homme: www.fragrantica.pl/perfumy/David-Beckham/Homme-12427.html Powąchać można np. w Rossmanie, a kupić taniej w internetach. Odpowiedz Link Zgłoś
lot_w_kosmos Re: woda toaletowa dla nastolatka 15.12.20, 19:52 nie poradzę nic sensownego. Nasz najbardziej lubi psikać się namiętnie perfumami ojca. Najlepiej najdroższymi. Nie będę mówić, co ojciec na to .... Odpowiedz Link Zgłoś
arwena_11 Re: woda toaletowa dla nastolatka 15.12.20, 20:38 Mój syn od kilku lat uwielbia The One Dolce&Gabbana Odpowiedz Link Zgłoś
fragile_f Re: woda toaletowa dla nastolatka 15.12.20, 20:46 W tej cenie świetne są wody z serii Calvin Klein One - okolice stówki. Mam Gold i mam taką sprzed lat zieloną, to jest wszystko unisex, na mężu też świetnie pachną. Nie są oszałamiająco trwałe, ale jak za te pieniądze dają radę. Odpowiedz Link Zgłoś
niemaznaczenia Re: woda toaletowa dla nastolatka 15.12.20, 20:56 Stetson Sierra Coty, bardzo sympatyczny ziołowy zapach. Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: woda toaletowa dla nastolatka 16.12.20, 18:52 wielkie dzięki za wszystkie podpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama