kermicia 17.12.20, 18:30 Kto oglądał konferencję i może mi powiedzieć, czy zajęcia piłkarskie dla dzieci będą zabronione? Wczoraj trener ogłosił nam półferie właśnie od 28 do 30, a za ministrem na infografice jest "sport - tylko profesjonalny". Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joanna05 Re: Sport od 28 grudnia? 17.12.20, 18:42 eeee. To tak jak z siłkami - niby nie moga działać, a działaja. Nie spodziewam się, że wiele osób/ firm się przejmie nowymi zakazami. Z czegoś trzeba żyć. I nikogo, tak naprawdę, nie obchodzi, że zakazy nie sa przestrzegane. Liczy się, że wydali nowe rozporzadzenia, że "coś" robia. Obstawiam, że większość będzie działać jak dotad. Widziałaś gdzieś policję w klubie fitness albo na siłce teraz? Odpowiedz Link Zgłoś
kermicia Re: Sport od 28 grudnia? 17.12.20, 18:46 Właściciele siłowni biorą to na siebie. A nasz klub sportowy wynajmuje boisko w dużym obiekcie, który może być po prostu teraz zamknięty. Napisałam do trenera, na razie bez odzewu, czyli pewnie mają tam burzę mózgów. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna05 Re: Sport od 28 grudnia? 17.12.20, 18:47 kermicia napisała: > Właściciele siłowni biorą to na siebie. A nasz klub sportowy wynajmuje boisko w > dużym obiekcie, który może być po prostu teraz zamknięty. Napisałam do trenera > , na razie bez odzewu, czyli pewnie mają tam burzę mózgów. Zobaczymy, poczekajmy. Nikt nic nie wie, pewnie będzie różnie, jak zwykle. Generalnie - im więcej zakazów tym mniej sa przestrzegane. Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama