patir23 19.12.20, 21:39 Możecie coś polecić? Tak max do 100zl. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alfa36 Re: Patelnia jakaś dobra poszukiwana 19.12.20, 23:57 Kupiłam rok temu na poświątecznej wyprzedaży w biedrze: petra (ambition). W założeniu miała wytrzymać rok. A do dziś nic złego się z nią nie dzieje, używana często. Odpowiedz Link Zgłoś
kosmos_pierzasty Re: Patelnia jakaś dobra poszukiwana 20.12.20, 00:18 Gerlacha używam trzy lata i nic nie wskazuje, że ich żywot dobiega końca (mam dwie). Może jedna kosztowała trochę ponad sto, ale po kilku eksperymentach z nieco tańszymi, gdzie co Gwiazdka kupowałam patelnię, bo moja się nie nadawała do niczego, postanowiłam wypróbować nieco droższą i jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
ida_listopadowa Re: Patelnia jakaś dobra poszukiwana 20.12.20, 00:26 Ballarini Positano polecam, mam dwie i jestem zadowolona jak nigdy. Fajne, ciezkie, mozna prac w zmywarce, niczym sie nie rysuja, mozna smazyc calkiem bez tluszczu. Do tego mozna dokupic pokrywki w tym taka z zaworkiem na parę, do duszenia. Kupilam spacjonarnie, ale sa na allegro. Cena ok twoich wytycznych Odpowiedz Link Zgłoś
patir23 Re: Patelnia jakaś dobra poszukiwana 20.12.20, 09:04 Dzięki. Pozpatrzę Na te polecane. Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama