hanusinamama 23.12.20, 13:13 Przed chwilą podał, ze my wyjdziemy z kryzysu spowodowanego covidem do końca przyszłego roku. Włochom to zajmie 20 lat, Francji 7-8... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gama2003 Re: Nie wiem co bierze Morawiecki ale ja tez chce 23.12.20, 13:14 Jakbyś miała tyle na koncie.... Przecież o sobie mówi. Odpowiedz Link Zgłoś
nuclearwinter Re: Nie wiem co bierze Morawiecki ale ja tez chce 23.12.20, 13:15 Gdzieś mi mignął przed chwilą podobny artykuł na business insiderze, muszę poszukać. Odpowiedz Link Zgłoś
nuclearwinter Re: Nie wiem co bierze Morawiecki ale ja tez chce 23.12.20, 13:18 Bo brzmi faktycznie jak kosmos jakiś xD Odpowiedz Link Zgłoś
panna.nasturcja Re: Nie wiem co bierze Morawiecki ale ja tez chce 23.12.20, 13:38 Zalinkowalam na dole. Analiza ponad 160 krajów świata, ale Hanusina, jak zawsze, wie lepiej. Morawiecki tego nie wymyślił, tylko się na to powołał. Odpowiedz Link Zgłoś
nuclearwinter Re: Nie wiem co bierze Morawiecki ale ja tez chce 23.12.20, 13:44 Tak tak, już właśnie widziałam, o to mi chodziło, dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Nie wiem co bierze Morawiecki ale ja tez chce 23.12.20, 13:19 Znowu zachód nam zazdrości Sku%$^&yn kłamie i manipuluje bez mrugnięcia okiem. W sumie, był czas przywyknąć. Odpowiedz Link Zgłoś
lajtova Re: Nie wiem co bierze Morawiecki ale ja tez chce 23.12.20, 13:20 On nic nie bierze.To jest po prostu kłamliwy s...yn. Odpowiedz Link Zgłoś
trampki-w-kwiatki Re: Nie wiem co bierze Morawiecki ale ja tez chce 23.12.20, 13:22 Mówiąc "my" miał na myśli siebie i kolegów z pracy. No to miał rację 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
panna.nasturcja Re: Nie wiem co bierze Morawiecki ale ja tez chce 23.12.20, 13:28 Skoro nie wiesz to sprawdź zanim napiszesz. Tak wyglądają najnowsze dane prognostyczne dla Europy, Polska jest tak w krajach, które podniosą się w przeciągu roku, Włochy na drugim końcu skali. Odpowiedz Link Zgłoś
panna.nasturcja Re: Nie wiem co bierze Morawiecki ale ja tez chce 23.12.20, 13:31 businessinsider.com.pl/finanse/makroekonomia/kryzys-pandemii-zabierze-wlochom-dorobek-20-lat-polska-na-drugim-biegunie-europy/0dd61wh?utm_source=businessinsider.com.pl_viasg_businessinsider&utm_medium=referal&utm_campaign=leo_automatic&srcc=ucs&utm_v=2 Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Nie wiem co bierze Morawiecki ale ja tez chce 23.12.20, 13:44 Po dłuższym zastanowieniu zaczynam widzieć sens. Byliśmy blisko dna to i na ten nasz przydenny poziom szybko wrócimy. Kraje takie jakby w lepszej kondycji przed pandemią, by dojść do swoich wysokich standardów i poziomu życia potrzebują więcej czasu. Chyba to, że za rok będzie im jak w Polsce nie będzie lokalnie pocieszające. Odpowiedz Link Zgłoś
panna.nasturcja Re: Nie wiem co bierze Morawiecki ale ja tez chce 23.12.20, 13:47 Istotne jest tez z czego głównie brało się PKB. W Europie najgorsze są perspektywy Grecji i Włoch, te kraje żyły z turystyki. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Nie wiem co bierze Morawiecki ale ja tez chce 23.12.20, 13:51 Hiszpania też była w dołku i też ma gigantyczne straty na turystyce. Polska ma bardziej zdywersyfikowaną gospodarkę. Odpowiedz Link Zgłoś
panna.nasturcja Re: Nie wiem co bierze Morawiecki ale ja tez chce 23.12.20, 13:55 Przeczytaj artykuł, który komentujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Nie wiem co bierze Morawiecki ale ja tez chce 23.12.20, 13:58 A nie będzie tak, że Polska, po roku "podnoszenia się", będzie nadal gorzej stała gospodarczo niż Włochy w tej chwili? Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama